Chris27 je napisal/-a:Razumem tvojo stališče, a kaj je zate specialna oprema? V tej ceni ima astra prilagodljivo podvozje. A slučajno misliš na kako dvojno sklopko ali kak turbobencinski motor?
FLINK je napisal/-a:Chris27 je napisal/-a:Razumem tvojo stališče, a kaj je zate specialna oprema? V tej ceni ima astra prilagodljivo podvozje. A slučajno misliš na kako dvojno sklopko ali kak turbobencinski motor?
Mislil sem, da cene krepko narastejo-tudi pri ostalih znamkah tega razreda....ce zelis usnje-ali delno usnje-boljse zice in ne plasticno armaturo, dvopodrocno klimo,....razvajanje. Tudi motorji znajo ceno res dvignit....
In potem prides na ceno blizu 20k eur in vec za avto tega razreda....![]()
To je samo osedno mnenje.
Logicno, da mora clovek vse placati, kar zeli....vsak bo pa narocil in kupil, kar mu najbolj ustreza.
Lp
lukp je napisal/-a:Ni več 1000-2500€ popusta kot pred novim letom ampak 15% + 300€, če vozi kdo od sorodnikov Opla. Teh 15% popusta pri Astri, ki stane 20.000€ je 3.000€ popusta in potlej avto nanese 17.000€ oz. 16.700€. Malo kasneje bom naredil približno primerjavo konkurentov. Moje mnenje je, da je Astra med cenejšimi tako kot Insignia.
lukp je napisal/-a:Ni več 1000-2500€ popusta kot pred novim letom ampak 15% + 300€, če vozi kdo od sorodnikov Opla. Teh 15% popusta pri Astri, ki stane 20.000€ je 3.000€ popusta in potlej avto nanese 17.000€ oz. 16.700€. Malo kasneje bom naredil približno primerjavo konkurentov. Moje mnenje je, da je Astra med cenejšimi tako kot Insignia.
legendarac je napisal/-a:Sem včeraj v avtohiši dobil ponudbo za Astro, ki sem jo primerjal z ponudbo za Golfa z skoraj identično opremo pač kolikor je to mogoče in z vsemi popusti.Bil sem presenečen ker je Astra dražja od Golfa za cca.1000e.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov