lukp je napisal/-a:Danes sem videl Golfa VII na ljubljanski obvoznici. Bil je modre barve, highline in imel je ksenonske žaromete.

Očitno je svet res prekleto majhen!

lukp je napisal/-a:Danes sem videl Golfa VII na ljubljanski obvoznici. Bil je modre barve, highline in imel je ksenonske žaromete.
Tattoo- je napisal/-a:lukp je napisal/-a:Danes sem videl Golfa VII na ljubljanski obvoznici. Bil je modre barve, highline in imel je ksenonske žaromete.![]()
Tattoo- je napisal/-a:lukp je napisal/-a:Danes sem videl Golfa VII na ljubljanski obvoznici. Bil je modre barve, highline in imel je ksenonske žaromete.![]()
peroRS je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:lukp je napisal/-a:Danes sem videl Golfa VII na ljubljanski obvoznici. Bil je modre barve, highline in imel je ksenonske žaromete.![]()
A si se cel dan vozil po obvoznici, da te je pol folka s foruma videlo![]()
p.s: je že kakšen testni 1.4 TSI 140KM na uvozniku? Moram it probat ta 2-cilinderc, ker me firbec matra poraba
maniaxxx je napisal/-a:Ja pol manj kot navadn TSI, torej 2 litra
peroRS je napisal/-a:A si se cel dan vozil po obvoznici, da te je pol folka s foruma videlo![]()
peroRS je napisal/-a:p.s: je že kakšen testni 1.4 TSI 140KM na uvozniku? Moram it probat ta 2-cilinderc, ker me firbec matra poraba
King1 je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:lukp je napisal/-a:Danes sem videl Golfa VII na ljubljanski obvoznici. Bil je modre barve, highline in imel je ksenonske žaromete.![]()
Feeling?
Tattoo- je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:A si se cel dan vozil po obvoznici, da te je pol folka s foruma videlo![]()
Aha, samo za to imam čas!
peroRS je napisal/-a:p.s: je že kakšen testni 1.4 TSI 140KM na uvozniku? Moram it probat ta 2-cilinderc, ker me firbec matra poraba
Ne, ker so šli bencinarji kasneje v proizvodnjo!King1 je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:lukp je napisal/-a:Danes sem videl Golfa VII na ljubljanski obvoznici. Bil je modre barve, highline in imel je ksenonske žaromete.![]()
Feeling?
Jaz se zaradi tega, ker me je videl lukp nisem počutil nič kaj bolj posebno.
ban je napisal/-a:... 1.6 TSI porabi vsega 3,8 litra griva na 100 kilometrov (v mešanem ciklu) ...
~toMmy~ je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:ban je napisal/-a:Marek_ je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6638480&show=1
Stran ne obstaja, so ga že kar prodal očitno
![]()
Renault ima trenutno TV reklamo v tem smislu, pri VW-ju se pa dejansko dogaja!
tha_man je napisal/-a:Še vedno pač nezmotljivo Golf, ampak tokrat precej bolj "premium", s tem da cena ostaja na istem nivoju oz. je celo malce nižja kot prej.
grizli je napisal/-a:tha_man je napisal/-a:Še vedno pač nezmotljivo Golf, ampak tokrat precej bolj "premium", s tem da cena ostaja na istem nivoju oz. je celo malce nižja kot prej.
Hja, se mi zdi, da je to bolj marketinško nakladanje... v smislu, da večkrat ponoviš laž, počasi to postane resnica in ljudje temu verjamejo. Folk je pa itak naiven, sploh slovenčki smo ene navadne ovce...
Stari 1.6 TDI Comfortline se sedaj prodaja za okoli 16k eur, primerljiv novi pa je 20, 21k.
~toMmy~ je napisal/-a:grizli je napisal/-a:tha_man je napisal/-a:Še vedno pač nezmotljivo Golf, ampak tokrat precej bolj "premium", s tem da cena ostaja na istem nivoju oz. je celo malce nižja kot prej.
Hja, se mi zdi, da je to bolj marketinško nakladanje... v smislu, da večkrat ponoviš laž, počasi to postane resnica in ljudje temu verjamejo. Folk je pa itak naiven, sploh slovenčki smo ene navadne ovce...
Stari 1.6 TDI Comfortline se sedaj prodaja za okoli 16k eur, primerljiv novi pa je 20, 21k.
Se sedaj prodaja za tak denar, ko gre ven iz prodaje, ja.
grizli je napisal/-a:tha_man je napisal/-a:Še vedno pač nezmotljivo Golf, ampak tokrat precej bolj "premium", s tem da cena ostaja na istem nivoju oz. je celo malce nižja kot prej.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov