meganer je napisal/-a:žvijo vsem. Prosil bi vse lasnike ceeda kako je z servisom in podobno pri ceedu. Namreč danes sem bil pri trgovcu in imajo akcijo brez obresti lizing in me mika da bi vzel ceed sw 1.4crdi in me pride 16200 LX ELAN +. Vzel bi 1.4crdi ker nerabim moči rad bi pa porabo zmanjšal na minimum, ampak sem v dilemi kako je z servisi (da ni potrebno menjati pol podvozja pri 60000 da ti pol garancijo priznajo) ali obstaja kak letak kako potekajo servisi?? in ali je kaka fora pri garanciji?? ali ima kdo podatek iz prve roke z porabo??
Blinder je napisal/-a:Sm preveril v reviji in res, 1.4 diesel ima večjo porabo kot 1.6 dieselMogoče ima 1.6 serijsko start-stop za ugašanje motorja pri semaforjih, pa če 1.4 tega nima, nastane razlika v prid 1.6 zaradi tega.
tomzzi je napisal/-a:Eni pa zanjo smetit temo za brezveze...![]()
peroRS je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Eni pa zanjo smetit temo za brezveze...![]()
off: Zakaj pa misliš, da ima tema o Golfu 50 strani.
on: sem zadnjič videl Ceeda, ko se je peljal mimo. Malo mi čudno izpade. Bočna linija je taka, da vizualno izpade, kot da avto preveč visi "na nos".
Kar se tiče tega, mi je npr. Astra lepša.
King1 je napisal/-a:
Bomba. Res zgleda dobr.
lp
žvijo vsem. Prosil bi vse lasnike ceeda kako je z servisom in podobno pri ceedu. Namreč danes sem bil pri trgovcu in imajo akcijo brez obresti lizing in me mika da bi vzel ceed sw 1.4crdi in me pride 16200 LX ELAN +. Vzel bi 1.4crdi ker nerabim moči rad bi pa porabo zmanjšal na minimum, ampak sem v dilemi kako je z servisi (da ni potrebno menjati pol podvozja pri 60000 da ti pol garancijo priznajo) ali obstaja kak letak kako potekajo servisi?? in ali je kaka fora pri garanciji?? ali ima kdo podatek iz prve roke z porabo??
yashica je napisal/-a:
A že šparaš cekine![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov