Joie de vivre! je napisal/-a:Vprašanje, koliko je kopiranja in koliko zahodne firme prodajajo licence...
Joie de vivre! je napisal/-a:To ni licenca od toyote Landcruiser, ampak od Isuzuja. 90% kitajskih poceni terencev temelji na Isuzuju TF (opel frontera). Toyotini so samo žarometi, ki pa so najbrž ukradeni.
testdriver je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:To ni licenca od toyote Landcruiser, ampak od Isuzuja. 90% kitajskih poceni terencev temelji na Isuzuju TF (opel frontera). Toyotini so samo žarometi, ki pa so najbrž ukradeni.
FAW also has partnerships with Toyota and VW in China.
Evo našao sam tko je legalan, ovi ostali rade sve kopije, ali gdje je razlika među ovim kompanijama? Gonow i Dadi godišnje rade oko 20000 vozila, dok faw radi više od 500.000 vozila
paskvale je napisal/-a:testdriver je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:To ni licenca od toyote Landcruiser, ampak od Isuzuja. 90% kitajskih poceni terencev temelji na Isuzuju TF (opel frontera). Toyotini so samo žarometi, ki pa so najbrž ukradeni.
Evo našao sam tko je legalan, ovi ostali rade sve kopije, ali gdje je razlika među ovim kompanijama? Gonow i Dadi godišnje rade oko 20000 vozila, dok faw radi više od 500.000 vozila
Pusluš ti testdriver - a ne bi govoril slovensko? Saj so tvoji posti zanimivi, ampak mi gre nekam, ko moram povsod trpeti to balkanščino!
esem je napisal/-a:To je prava "slovenska" balkanščina - take pripombe!! Človek se je že prej opravičil, da sicer razume slovenščino, a se v njej slabo izraža. Bi raje, da ne piše ali pa, da piše z dosti napakami? Zamisli se malo nad svojim odnosom do prijaznih in strokovnih gostov...
paskvale je napisal/-a:esem je napisal/-a:To je prava "slovenska" balkanščina - take pripombe!! Človek se je že prej opravičil, da sicer razume slovenščino, a se v njej slabo izraža. Bi raje, da ne piše ali pa, da piše z dosti napakami? Zamisli se malo nad svojim odnosom do prijaznih in strokovnih gostov...
OFF TOPIC: Dol mi visi, če si mi dal opozorilo! Pa kaj pol. A je kaj narobe, če sem rekel, naj govori slovensko? Da pa ne razume slovenščine pa ni res, ker odgovarja na slovensko napisane stavke. + Nč me ne motjo balkanci, ki jih je v Ljubljani že skoraj tretjina, pa čeprav jih veliko ne spoštuje slovenske kulture in jezika. Ampak tip se niti ne trudi. Vidiš, ravno zaradi takšnega odnosa, te razne tete, ki živijo pri nas že 30 let, še vedno ogovarjajo; "Hej ti, dođi ovamo, imam jedno pitanje", namesto lepe in preproste slovenščine: oprostite...
Upam, da nisem koga žalil ali zmerjal, ker to ni bil moj namen. Dobro, demokracija tle pač ne šteje, ker bi se prehitro vse sprevrglo v anarhijo. Kar sem povedal pa je ŽAL res.
Sicer pa "testdriver" piše dobre članke, za kar sem ga že pohvalil. Očitno si ti ADM nestrpen, če kdo reče naj govori slovensko!
paskvale je napisal/-a:testdriver je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:To ni licenca od toyote Landcruiser, ampak od Isuzuja. 90% kitajskih poceni terencev temelji na Isuzuju TF (opel frontera). Toyotini so samo žarometi, ki pa so najbrž ukradeni.
Pusluš ti testdriver - a ne bi govoril slovensko? Saj so tvoji posti zanimivi, ampak mi gre nekam, ko moram povsod trpeti to balkanščino!
Joie de vivre! je napisal/-a:
Je narobe. Testdriver ne živi v Sloveniji in ni slovenski državljan, bedačino jedno.
Testdriver, oprosti.
testdriver je napisal/-a:paskvale je napisal/-a:testdriver je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:To ni licenca od toyote Landcruiser, ampak od Isuzuja. 90% kitajskih poceni terencev temelji na Isuzuju TF (opel frontera). Toyotini so samo žarometi, ki pa so najbrž ukradeni.
tole pa mi se zdi zelo zabavno, ker mi to govoriš o balkanščini a tudi sem se vedeš kot katerikoli balkanec![]()
![]()
, totalno si off topic
kako bi tebi blo če bi se peljal čez hrvaško in nekatera budala ti bo rekla "vidi kekeca, idi nazad tancat u slovenijo", seveda da ni v redu, ja sam se v početku opravičil da ne vem zelo dobro pisat slovensko in da slovensko razmem, ker redovno gledim tv slovenijo, pop tv i kanal a, ampak pisanje mi ne gre kar od roke, ali trudim se da bi me razumeli
če je potrebno bom samo za tebe pisal po slovensko ali nemoj mi onda držat lekcije iz gramatike![]()
joie...ni zamer, ovakše rasprave mi se vedno zdiju kar zabavne![]()
zdaj pa nazaj pri kitajcih lepo prosim...
martin_krpan je napisal/-a:Roewe W2:
paskvale je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:
Je narobe. Testdriver ne živi v Sloveniji in ni slovenski državljan, bedačino jedno.
Testdriver, oprosti.
Zdaj si daj pa še sebi rumeni karton, ker si me žalil, pa še enega, ker si me žalil po balkansko, čeprav si Slovenec in čeprav živiš v Sloveniji. :P
Testdriver - nič slabega nisem mislil, če ti slovenščina dela takšne težave (glede na tvoj odgovor), pa piši še naprej v domoljubnem jeziku. Pa brez zamereops:
+ Testdriver - normalno, da sem Balkanec, Slovenija ja balkanska država. Je pa zelo velika jama v kulturnem obnašanju, to sicer ne pomeni, da je južneje slabše, pač pa je drugače.
Media3 je napisal/-a:testdriver je napisal/-a:paskvale je napisal/-a:testdriver je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:To ni licenca od toyote Landcruiser, ampak od Isuzuja. 90% kitajskih poceni terencev temelji na Isuzuju TF (opel frontera). Toyotini so samo žarometi, ki pa so najbrž ukradeni.
tole pa mi se zdi zelo zabavno, ker mi to govoriš o balkanščini a tudi sem se vedeš kot katerikoli balkanec![]()
![]()
, totalno si off topic
kako bi tebi blo če bi se peljal čez hrvaško in nekatera budala ti bo rekla "vidi kekeca, idi nazad tancat u slovenijo", seveda da ni v redu, ja sam se v početku opravičil da ne vem zelo dobro pisat slovensko in da slovensko razmem, ker redovno gledim tv slovenijo, pop tv i kanal a, ampak pisanje mi ne gre kar od roke, ali trudim se da bi me razumeli
če je potrebno bom samo za tebe pisal po slovensko ali nemoj mi onda držat lekcije iz gramatike![]()
joie...ni zamer, ovakše rasprave mi se vedno zdiju kar zabavne![]()
zdaj pa nazaj pri kitajcih lepo prosim...
No tole si pa razumljivo napisal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov