Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Re: 2012 VW Golf VII.

Napisal/-a sašo5 To nov 13, 2012 10:02 am

a_sist je napisal/-a:Meni je všeč. Lepše zgleda kot šestica.....

zjutraj prvič videl v živo: notranjost +++ / zunanjost - - - nažalost...

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man To nov 13, 2012 10:55 pm

Aja pozabil sem napisati nekaj kar me je zmotilo, namreč zadaj se mi je zdel ful visok sredinski tunel, kot pri kakem BMW-ju, si ne predstavljam kako bi kdo lahko tam v sredini lahko sedel...

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To nov 13, 2012 11:56 pm

A po tvoje je treba met noge na njem al zakaj točno te bega, kako bi kdo sedel tam? :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr nov 14, 2012 7:17 am

Men se pa ta podaljšek sredinske konzole zadaj ni zdel nič kaj drugačen kot pri VI, edino predalček pa držalo za pijačo so ukinl.

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Sr nov 14, 2012 12:03 pm

Morda kdo ve kako deluje masažna funkcija na ergoActive sedežih?

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr nov 14, 2012 12:06 pm

mater se sekirate, 3/4 od tukaj jih je šlo radovednost past v salone pa težit , a v žepu pa 5€. pa kaj hodiš gledat če ne misliš kupit :roll: jaz tega ne razumem, ker avtov ne hodim gledat kadar nimam namena menjavat, ker se mi glupo zdi se tam nekaj slinit z 5€ v žepu.

Pa brez zamere navdušenci
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Sr nov 14, 2012 1:25 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:mater se sekirate, 3/4 od tukaj jih je šlo radovednost past v salone pa težit , a v žepu pa 5€. pa kaj hodiš gledat če ne misliš kupit :roll:

Povsem neumesen komentar. Glede na to, da Slovenija ne premore enega pravega avtomobilskega salona (sejma) kot smo jim priča v tujini, je tovrstno firbcanje iz strani avtomobilističnih ljubiteljev povsem logično in tudi čisto nič napačno. Sicer pa kje je sploh rečeno, da če nekdo nima namena kupit avta danes, da ga ne bo kupil čez eno leto ali dve?! Ali pa ga recimo sprva ni imel namena kupit pa mu obisk salona in ogled avta ustvari potrebo?! Ne funkcioniramo vsi tako kot ti, marsikdo si rad vnaprej pogleda stvari, si ustvari mnenje in ko nastopi čas za nakup, je takrat zanj odločitev morda lažja. Če bi kater avtomobilski trgovec nasprotoval t.i. firbcem po salonih, bi s tem naredil trženjski samomor. Sploh pa v današnjih časih, ko avtomobili ne gredo ravno za med.
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Sr nov 14, 2012 2:13 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:mater se sekirate, 3/4 od tukaj jih je šlo radovednost past v salone pa težit , a v žepu pa 5€. pa kaj hodiš gledat če ne misliš kupit :roll: jaz tega ne razumem, ker avtov ne hodim gledat kadar nimam namena menjavat, ker se mi glupo zdi se tam nekaj slinit z 5€ v žepu.

No ja o tem bi se dalo.

lp

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr nov 14, 2012 4:01 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:mater se sekirate, 3/4 od tukaj jih je šlo radovednost past v salone pa težit , a v žepu pa 5€. pa kaj hodiš gledat če ne misliš kupit :roll: jaz tega ne razumem, ker avtov ne hodim gledat kadar nimam namena menjavat, ker se mi glupo zdi se tam nekaj slinit z 5€ v žepu.

Še nikjer v salonih nisem opazil napisa, da če nimaš v tošlu 20 jurjev, da imaš prepovedan vstop :roll:

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Sr nov 14, 2012 5:41 pm

ban je napisal/-a:Men se pa ta podaljšek sredinske konzole zadaj ni zdel nič kaj drugačen kot pri VI, edino predalček pa držalo za pijačo so ukinl.

Niso, samo vse skupaj so prestavili v zadnji naslon za roke...

Marek_ je napisal/-a:Morda kdo ve kako deluje masažna funkcija na ergoActive sedežih?

Ledvena opora se v naključnem ritmu pomika ven in notri ter gor in dol! ;)
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Sr nov 14, 2012 6:23 pm

Kul, torej se da ledveno oporo nastavljati tudi po višini.
Drugače moram rečt, da mi postaja vse bolj všeč spredaj in vse manj zadaj. Notranjost je lepa pri HLju, v CLju in TLju pa deluje precej bolj suhoparno in me spominja na Jetto.

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Sr nov 14, 2012 6:44 pm

Marek_ je napisal/-a:Kul, torej se da ledveno oporo nastavljati tudi po višini.

Jup, ergoActive sedeži imajo električno nastavljivo ledveno oporo tako po globini, kot tudi višini...se pa da pri teh sedežih nastavljati tudi sam naklon sedalnega dela in pa sprednji del sedalnega dela se podaljša.
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man Sr nov 14, 2012 8:51 pm

No, ne vem kakšen je bil tunel pri šestki ker nisem bil pozoren, tukaj se mi je zdel dokaj velik glede na to kar sem vajen.

Drugače pa so izbrali ful primeren komad za reklamo (People are people), poslušajte prvo kitico pa boste vedeli na kaj mislim :)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če nov 15, 2012 12:28 am

King1 je napisal/-a:

No ja o tem bi se dalo.

lp

No kaj bi se dalo?

Jaz ko gledam, menjam. prej pa se ne slinim pa zapravljam čas po salonih tak kot penziči križem rok na hrbtu po parku :roll:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če nov 15, 2012 1:48 am

Jaz grem z veseljem pogledat po salonih, ko imam viška časa, večkrat tudi na kakšno testno vožnjo. Zakaj? Verjetno iz istega razloga, kot ko sem še kot ponosni lastnik Roga Dakote listal po avtomobilističnih revijah, poznal veliko večino modelov, ki se jih je dalo videt na cesti, se neizmerno rad vozil okrog z osebnim avtom, kombijem, tovornjakom (kot sopotnik seveda)... in iz istega razloga sem tudi aktiven na tem forumu, sem veliko tudi sam prevozil privat in službeno, z relativno veliko različnimi vozili. Avtomobili ipd. mi predstavljajo veliko veselje in jim namenjam veliko zanimanja in če me kje tega ni sram povedat, je to avtomobilistični forum! =P

P.S.: In čeprav ne kupim avto ravno ob vsakem obisku salona, me pa zelo pogosto kdo vpraša za kakšen nasvet.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če nov 15, 2012 5:52 am

Patrik_A3 je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:

No ja o tem bi se dalo.

lp

No kaj bi se dalo?

Jaz ko gledam, menjam. prej pa se ne slinim pa zapravljam čas po salonih tak kot penziči križem rok na hrbtu po parku :roll:

Dalo povedati, da sedaj sicer ko nimaš toliko časa res ne visiš po avtohišah kot prej k si bil vsak dan drugje pa gledal nove rabljene avte. Sicer pa nima veze.

lp

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če nov 15, 2012 12:44 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Jaz grem z veseljem pogledat po salonih, ko imam viška časa, večkrat tudi na kakšno testno vožnjo. Zakaj? Verjetno iz istega razloga, kot ko sem še kot ponosni lastnik Roga Dakote listal po avtomobilističnih revijah, poznal veliko večino modelov, ki se jih je dalo videt na cesti, se neizmerno rad vozil okrog z osebnim avtom, kombijem, tovornjakom (kot sopotnik seveda)... in iz istega razloga sem tudi aktiven na tem forumu, sem veliko tudi sam prevozil privat in službeno, z relativno veliko različnimi vozili. Avtomobili ipd. mi predstavljajo veliko veselje in jim namenjam veliko zanimanja in če me kje tega ni sram povedat, je to avtomobilistični forum! =P

P.S.: In čeprav ne kupim avto ravno ob vsakem obisku salona, me pa zelo pogosto kdo vpraša za kakšen nasvet.

Podpis pod tale post :)

Ko me bodo pa rožice bolj zanimale, bom visel v rastlinjakih z bakrenim denarjem v žepu :mrgreen:

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic So nov 17, 2012 5:44 pm

peroRS je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:Jaz grem z veseljem pogledat po salonih, ko imam viška časa, večkrat tudi na kakšno testno vožnjo. Zakaj? Verjetno iz istega razloga, kot ko sem še kot ponosni lastnik Roga Dakote listal po avtomobilističnih revijah, poznal veliko večino modelov, ki se jih je dalo videt na cesti, se neizmerno rad vozil okrog z osebnim avtom, kombijem, tovornjakom (kot sopotnik seveda)... in iz istega razloga sem tudi aktiven na tem forumu, sem veliko tudi sam prevozil privat in službeno, z relativno veliko različnimi vozili. Avtomobili ipd. mi predstavljajo veliko veselje in jim namenjam veliko zanimanja in če me kje tega ni sram povedat, je to avtomobilistični forum! =P

Podpis pod tale post :)

Ko me bodo pa rožice bolj zanimale, bom visel v rastlinjakih z bakrenim denarjem v žepu :mrgreen:

Kako sta prisrčna :-P :-P :-P

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So nov 17, 2012 6:06 pm

Danes spet videl 7 v neki bež barvi..zadek je grozen...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica So nov 17, 2012 7:22 pm

Sam sem si ga danes bolj podrobno ogledal pa me ni prepričal. Sama izdelava testnega primerka je bila daleč od premium, kot se tako rado poudarja. Vse skupaj precej povprečno z izjemo odličnega položaja za volanom in višjega položaja sicer krajše prestavne ročice. Avto ima nekaj čudnih konstrukcijskih rešitev(pesku in svinjariji izpostavljen spodnji del vrat) in tudi izbor notranjih materialov je nerazumljiv.
Pri opremi comfortline je zadnja obloga vrat v celoti iz trde plastike, kar deluje ceneno, Golf 6 ima zgornji del mehko gumiran. Tistih 30% nižjih proizvodnih stroškov se ob podrobnem ogledu kaj hitro pokaže.

Lp
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov