a_sist je napisal/-a:Meni je všeč. Lepše zgleda kot šestica.....
zjutraj prvič videl v živo: notranjost +++ / zunanjost - - - nažalost...
a_sist je napisal/-a:Meni je všeč. Lepše zgleda kot šestica.....
Patrik_A3 je napisal/-a:mater se sekirate, 3/4 od tukaj jih je šlo radovednost past v salone pa težit , a v žepu pa 5€. pa kaj hodiš gledat če ne misliš kupit
Patrik_A3 je napisal/-a:mater se sekirate, 3/4 od tukaj jih je šlo radovednost past v salone pa težit , a v žepu pa 5€. pa kaj hodiš gledat če ne misliš kupitjaz tega ne razumem, ker avtov ne hodim gledat kadar nimam namena menjavat, ker se mi glupo zdi se tam nekaj slinit z 5€ v žepu.
Pa brez zamere navdušenci
Patrik_A3 je napisal/-a:mater se sekirate, 3/4 od tukaj jih je šlo radovednost past v salone pa težit , a v žepu pa 5€. pa kaj hodiš gledat če ne misliš kupitjaz tega ne razumem, ker avtov ne hodim gledat kadar nimam namena menjavat, ker se mi glupo zdi se tam nekaj slinit z 5€ v žepu.
ban je napisal/-a:Men se pa ta podaljšek sredinske konzole zadaj ni zdel nič kaj drugačen kot pri VI, edino predalček pa držalo za pijačo so ukinl.
Marek_ je napisal/-a:Morda kdo ve kako deluje masažna funkcija na ergoActive sedežih?
Marek_ je napisal/-a:Kul, torej se da ledveno oporo nastavljati tudi po višini.
King1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:mater se sekirate, 3/4 od tukaj jih je šlo radovednost past v salone pa težit , a v žepu pa 5€. pa kaj hodiš gledat če ne misliš kupitjaz tega ne razumem, ker avtov ne hodim gledat kadar nimam namena menjavat, ker se mi glupo zdi se tam nekaj slinit z 5€ v žepu.
No ja o tem bi se dalo.
lp
Patrik_A3 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:mater se sekirate, 3/4 od tukaj jih je šlo radovednost past v salone pa težit , a v žepu pa 5€. pa kaj hodiš gledat če ne misliš kupitjaz tega ne razumem, ker avtov ne hodim gledat kadar nimam namena menjavat, ker se mi glupo zdi se tam nekaj slinit z 5€ v žepu.
No ja o tem bi se dalo.
lp
No kaj bi se dalo?
Jaz ko gledam, menjam. prej pa se ne slinim pa zapravljam čas po salonih tak kot penziči križem rok na hrbtu po parku
~toMmy~ je napisal/-a:Jaz grem z veseljem pogledat po salonih, ko imam viška časa, večkrat tudi na kakšno testno vožnjo. Zakaj? Verjetno iz istega razloga, kot ko sem še kot ponosni lastnik Roga Dakote listal po avtomobilističnih revijah, poznal veliko večino modelov, ki se jih je dalo videt na cesti, se neizmerno rad vozil okrog z osebnim avtom, kombijem, tovornjakom (kot sopotnik seveda)... in iz istega razloga sem tudi aktiven na tem forumu, sem veliko tudi sam prevozil privat in službeno, z relativno veliko različnimi vozili. Avtomobili ipd. mi predstavljajo veliko veselje in jim namenjam veliko zanimanja in če me kje tega ni sram povedat, je to avtomobilistični forum!
P.S.: In čeprav ne kupim avto ravno ob vsakem obisku salona, me pa zelo pogosto kdo vpraša za kakšen nasvet.
peroRS je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Jaz grem z veseljem pogledat po salonih, ko imam viška časa, večkrat tudi na kakšno testno vožnjo. Zakaj? Verjetno iz istega razloga, kot ko sem še kot ponosni lastnik Roga Dakote listal po avtomobilističnih revijah, poznal veliko večino modelov, ki se jih je dalo videt na cesti, se neizmerno rad vozil okrog z osebnim avtom, kombijem, tovornjakom (kot sopotnik seveda)... in iz istega razloga sem tudi aktiven na tem forumu, sem veliko tudi sam prevozil privat in službeno, z relativno veliko različnimi vozili. Avtomobili ipd. mi predstavljajo veliko veselje in jim namenjam veliko zanimanja in če me kje tega ni sram povedat, je to avtomobilistični forum!
P.S.: In čeprav ne kupim avto ravno ob vsakem obisku salona, me pa zelo pogosto kdo vpraša za kakšen nasvet.
Podpis pod tale post![]()
Ko me bodo pa rožice bolj zanimale, bom visel v rastlinjakih z bakrenim denarjem v žepu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov