na isti strani sem gledal astro in od ponujenih treh na slikah, mi je prav tako najbol všeč bela.

davorz je napisal/-a:Tomzzi, kdaj pa boš predstavil novo pridobitev?
Včeraj sem videl novo astro še v živo, in mi je noro všeč. Osnovna cena je poštena, če pa dodaš par cukrov, močnejši motor pa si hitro na 25k€, ampak se mi še vseeno zdi vredno tega denarja.
tomzzi je napisal/-a:Lahko bi jo že zdavnaj. Že pred mescom dni. Pa je vreme nonstop vsrano in je avto bolj kot ne umazan. Tako, da mi ni do tega, da bi fotkal cel vsran avto...
Je pa tudi to, da sam trenutno ne morem velik pucat, ker je mrzlo a v pralnico na krtače pa ne bi dal glih mesec starga avtomobila.
A se da na kakšni pumpi zment, da si samo spereš avto in recimo daš podvozje oprat brez uporabe krtač?
davorz je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Lahko bi jo že zdavnaj. Že pred mescom dni. Pa je vreme nonstop vsrano in je avto bolj kot ne umazan. Tako, da mi ni do tega, da bi fotkal cel vsran avto...
Je pa tudi to, da sam trenutno ne morem velik pucat, ker je mrzlo a v pralnico na krtače pa ne bi dal glih mesec starga avtomobila.
A se da na kakšni pumpi zment, da si samo spereš avto in recimo daš podvozje oprat brez uporabe krtač?
Pranje podvozja ni možno brez pranja s krtačkami. Vsaj tako je bilo na pumpi kjer sem jaz delal včasih. Lahko pa si pral s krtačkami brez podvozja![]()
Tudi jaz še nisem dal avta v avtomatsko pralnico, pa čeprav je že eno leto star. Ampak grem na pumpo, plačam 1,5€ za WAP, si ga sam sperem temeljito, peljem domov v toplo garažo, ter ga v garaži lepo operem do konca. 1x na mesec če vreme dopušča mi to ni problema opravit.
tomzzi je napisal/-a:@drugmirko
Bela krajina... Zakaj?
tomzzi je napisal/-a:Novo mesto - Suhor in potem proti Semiču...
a4 je napisal/-a:ok, vidim da ste začeli opisovat
naj povem da prtljažnik ni prednost pri tem avtu. zgleda pa boljše ko se tista polica zloži (podobno kot corsa)
preglednost ? ne naprej in ne nazaj. nikakva. če recimo iščeš pešca na desni strani vidiš zelo malo zaradi visokega roba, ki pa je pozitivna stvar glede varnosti![]()
čist si zablindiran v tem avtu. vsaj jaz mam utesnjen občutek
pa mimogrede, rdeča mu paše najbolj, pa petkrake 17"
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov