S--LINE je napisal/-a:Nekaterim je ta mehkota všeč nekaterim ne sam imam tako mnenje da so nemci v tem v prednosti ker imaš bolši občutek s cesto in veš da imaš nekaj v roki.
Veyron je napisal/-a:Enkrat mi je prijatu rekel: Zakaj bi doma pred tv sedel na gajbici, če je bolj udobno v sedežni... To je mislu glede avtomobilu, vozi pa xm-a. Pri nas doma imamo Vel satisa intiale, pa lahko potrdim da mu nemško udobje v tem razredu ne seže daleč.
svetilnik je napisal/-a:Ne vem, toda zame je udobnost trd avto z trdimi in oprijemljivimi sedeži. Hrbtenica manj trpi na dolgih poteh, ni ukrivljena kot v "udobnih" francozih, manj je "plavanja" avtomobila v ovinkih in v hitrih manevrih, posledično je to občutek varnosti in sigurnosti. Zato se v zadnjih letih francozi nagibajo k legi in trdnosti "nemcev" saj so ugotovili, da tako ne gre več dalje.
Sarge je napisal/-a:Sicer pa js nevem kako lahko eni rečejo, da je recimo A4, A6 udoben avto. Te so se vozili samo v nemških avtih verjetno. Nihče ne seže do kolen visokocenovnim Francozom in hidravličarjem.
Tattoo- je napisal/-a:
In zanimivo je tudi to, da vsi novejši Francozi (Citroen C5, Renault Laguna, Renault Megane,...) postajajo trši in se tako želijo približati Nemcem?!
Predvsem smo pa konkretno OFF-Topic!
Tattoo- je napisal/-a:Sarge je napisal/-a:Sicer pa js nevem kako lahko eni rečejo, da je recimo A4, A6 udoben avto. Te so se vozili samo v nemških avtih verjetno. Nihče ne seže do kolen visokocenovnim Francozom in hidravličarjem.
Če malo karikiram s(m)o nekateri pač občutljivi na morsko bolezen!![]()
In dokler sam vozim avto imam rad na volanu določene povratne informacije, kaj se dogaja pod sprednjimi kolesi...ne da ni praktično nobenih povratnih informacij oziroma je občutek na volanu popolnoma "umeten", kot je to pravilo pri Francozih!Če se pa večino časa prevažaš na zadnjih sedežih pa verjamem, da ima človek raje občutek, kot bi sedel v sedežni v dnevni sobi...
Kar se pa sedežev tiče je pa dokazano, da so na daljše razdalje trši sedeži boljši, kot pa mehki.In take so tudi moje osebne izkušnje...po 500 in več prevoženih kilometrih v enem dnevu sem iz Passata izstopil brez kakršnekoli bolečine v hrbtu, medtem ko me je v Laguni že po nekaj 100 km bolel hrbet, ker zaradi same oblike sedeža (prekratek sedalni del, izbočen naslon za hrbet,...) že od začetka vožnje enostavno nisem uspel najti naravnega oziroma optimalnega položaja v sedežu...
In zanimivo je tudi to, da vsi novejši Francozi (Citroen C5, Renault Laguna, Renault Megane,...) postajajo trši in se tako želijo približati Nemcem?!
Predvsem smo pa konkretno OFF-Topic!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov