Tattoo- je napisal/-a:
In predno me kdo označi za fana / delničarja / značkarja...do potankosti poznam tako VI kot tudi VII in lahko napišem še nekaj mest, kjer so pri VII šli "nazaj" glede na VI...ampak na koncu če želiš imeti kolikor toliko cenovno konkurenčen izdelek je pač potrebno sprejeti nek kompromis...in boljša serijska oprema ob hkratni nižji ceni bistveno odtehta nekaj kozmetičnih pomankljivosti glede na prejšnjo generacijo!
normalno, da ne boš pljuval, ampak malo objektivnosti ne škodi: namreč, 30% manjši stroški izdelave, kot pri MK6 se mora nekje poznat, kajti tudi ko je še bila aktualna MK5 so trobili na veliko, da je proizvodnja le tega predraga, kljub odlični prodaji so le iz tega razloga pohiteli z novim modelom (kaki kerefeki so se vse dogajali, bolje ne pomislit)
Ogledal sem si do potankosti v salonu oba(stojita en ob drugem) bolj kot sem gledal, sem si mislil - za konfekcijsko številko večji Polo.......
Notranjsost več kot o.k. ampak vseeno:
jaoooooo - ključ ](*,) pa 2005 Passat je imel brezpreklopa in obračanja.......že tukaj so padli na izpitu..."roštilj šipe zadaj, me niti ne motijo, vendar comforline oprema že od MK4 tega nima, blago sedeži - šparanje, plastika armatura o.k. robovi vrat - katastrofa, da ne naštevam naprej, ker nisem malenkosten..
klavir plastika? [-X boljše navadna sivina, če že za karbon ni sluha.......to o pišu ogledal, je v vseh revijah poudarjeno - res ne vem, kaj so delali, če so pa na šestici idealno postavljeni in prav veliki
In dejansko bolj kot gledam, bolj mi je šestica všeč....tako spredaj, kot zadaj, tako z boka_rob na vrati, ki je sedaj spodaj, mi sploh ne sede........
Skratka ne reč, da ni šparanja - na vsakem koraku se vidi, ampak mislim, da so dosegli spodnjo mejo - nižje se ne da....in "by the way" malo bo le treba manj hlastat po dobičkih, se odrečt kakega evra na račun kupca, kajti že samo zamislijo se lahko nad tem, da se modeli na 4 leta menjajo..............bogati, saj niso(nismo) mazda ali honda....