Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

peroRS
Mojster foruma

Re: 2012 Kia Cee'd

Napisal/-a peroRS Če jan 31, 2013 6:15 pm

yashica je napisal/-a:Se strinjam... Drugega od chan-a niti ni za pričakovat :bow

x2 :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Če jan 31, 2013 10:20 pm

Kako hudomuštne izjave, ki jih osebno pričakujem od Tommya in Tattoja :P Če bi imel sedanjih Golf GTI ( ki še pride v salone) namesto znaka das auta od Kie..ne bi bilo to to :D
Oznaka GT pa je že večkratno uporabljena, pri vseh znamkah, tako da napeljevanje na neizvernost je več kot smešna oz patetična.
Kakšne barve čeljusti pa naj ljudje pričakujejo pri športnih vozilih? Pink? Roza? Mavrica?

Kot je Chan že rekel, iskanje šivanke, ma kaj šivanke - šivankinega ušesa v kupu sena. Dobro, da se ne naredi raziskava, kdo je imel prvi satovje ( čebele?). Osebno pa mi je rdeča črta grda, če boš lažje spal Tommy :tipk

So pa podatki pri vseh nekako različni. Nekje piše da ima 149kW, nekje 150kW.. Nekje 201KM, spet drugje 204KM.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če jan 31, 2013 10:32 pm

Malo si poglej novico o Ceedu GT na tej strani, predvsem linke, ni problem v nazivu, ampak v dobesednem kopiranju izgleda logotipa. Podatki o pospeških in končni so vse prej kot različni. Kar se pa izgleda tiče, ne vem kako za vraga se ti ne zdi neumno, da so šli spredaj delat kolaž iz že obstoječih hot hatch-ev, kljub temu, da imajo zelo izvirno oblikovan avto, ki bi ga z lahkoto spremenili v zelo prepoznavno športno različico brez kakršnegakoli kopiranja.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Pe feb 01, 2013 2:18 am

Mene še vedno zanima, kako se bo avto peljal. Ostalo pride za tem :D

ps: Tommy, sve mu diraj, samo Kie ne :lol: bo začel še kake anonimne maile pošiljat :o
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Pe feb 01, 2013 12:00 pm

Je kdo zasledil kakšna bo cena GT dodatkov pri ostalih motorjih :?:
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

the heckler
Nov uporabnik

Napisal/-a the heckler Pe feb 01, 2013 12:32 pm

očitno je sveti golf dopustil uporabo rdeče črte svoji sestri ... seveda samo na zadnjem delu http://carscoop.blogspot.com/2012/12/sc ... th-vw.html

pred tem ( VELIKO pred tem ) pa je sveti golf dopustil rdečo črto tudi temu http://www.automobilesreview.com/pictur ... 6v-01.html

še prej pa njemu http://www.classicandperformancecar.com ... /?see=3523

torej dragi moji rdeča črta ni razlog, da vidite rdeče ... uporabljale so jo mnoge znamke za označevanje športnosti in jo bodo še mnogi

nisem pa videl takšne razporeditve ledic na sprednjem delu, kot pri kii ... če iščemo unikate

ampak res ... imam občutek da na tem forumu niso ljubitelji avtomobilov ampak prepirljive branjevke na tržnici, ki hvalijo vsaka svoja j***a
de gustibus non est disputandum ...

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Pe feb 01, 2013 12:41 pm

the heckler je napisal/-a:očitno je sveti golf dopustil uporabo rdeče črte svoji sestri ... seveda samo na zadnjem delu http://carscoop.blogspot.com/2012/12/sc ... th-vw.html

pred tem ( VELIKO pred tem ) pa je sveti golf dopustil rdečo črto tudi temu http://www.automobilesreview.com/pictur ... 6v-01.html

še prej pa njemu http://www.classicandperformancecar.com ... /?see=3523

torej dragi moji rdeča črta ni razlog, da vidite rdeče ... uporabljale so jo mnoge znamke za označevanje športnosti in jo bodo še mnogi

nisem pa videl takšne razporeditve ledic na sprednjem delu, kot pri kii ... če iščemo unikate

ampak res ... imam občutek da na tem forumu niso ljubitelji avtomobilov ampak prepirljive branjevke na tržnici, ki hvalijo vsaka svoja j***a

Misliš solato :mrgreen: Najbrž si zjutraj padel s postelje, ker si tako nataknjen =P
1992 Fiat Uno 60 SX

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Pe feb 01, 2013 12:47 pm

Ne ampak res, nekateri (eni in isti osebki) dejansko dlakocepite tam kjer ni treba. Meni se zdita tako oblika kakor tudi detajli dovolj izvirni ali če hočete samosvoji, da se avtomobila ne bo zamenjevalo za kakega drugega. Za razliko od npr. novega Aurisa, ki je spredaj precej podoben staremu Meganu, zadaj pa novemu i30.

Če se pa že gremo dlakocepstva, se ga pa pojdimo do konca in v tem primeru takoj najdem kar nekaj detajlov na drugih avtih, ki so bili "kopirani" od drugod - tudi pri tistih, ki se imajo za t.i. izvirne. Vse skupaj je zopet samo ena velika fama, ki se vleče še iz 80' let prejšnjega stoletja, da korejci in japonci ne znajo drugega kot samo kopirat. In očitno je to pri nekaterih ostalo tako zakoreninjeno, da ne morejo iz svoje kože. :roll:
Antiznačkar po prepričanju

the heckler
Nov uporabnik

Napisal/-a the heckler Pe feb 01, 2013 12:48 pm

nisem padel ampak vstal ... ampak to zadostuje :D

solata se ne vozi moj yashica :mrgreen:

no v bistvu me jezi razpravljanje o dizajnu, ki je stvar okusa , še bolj me pa jezi ko o njemu razpravlja mularija, ki sploh ne pozna zgodovine posameznih domislic - to pa služi samo '' poniževanju '' določenega modela brez nekih pravih razlogov ... zakaj to delajo pa je že psihoanalitično vprašanje <--3 ( khm :mrgreen: )
de gustibus non est disputandum ...

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Pe feb 01, 2013 4:18 pm

Polo78 je napisal/-a:Vse skupaj je zopet samo ena velika fama, ki se vleče še iz 80' let prejšnjega stoletja, da korejci in japonci ne znajo drugega kot samo kopirat. In očitno je to pri nekaterih ostalo tako zakoreninjeno, da ne morejo iz svoje kože. :roll:

S tem se dejansko strinjam. Čeprav, za Lexusa nihče več ne pravi, da je kopija... Korejci so pa naredili ravno obratno, ne povzemajo več zamislih po drugih, ampak so odnesli ustvarjalca zamisli. Now that is a plot twist :D
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Pe feb 01, 2013 4:21 pm

Vsaj dvem gre tale Kia pošteno v nos! Nevem kaj se sploh toliko obremenjujeta z avtomobilom. Da se ne bo kdo slučajno vžgal. :lol:
Samo argumenti so pa tudi ta pravi! Rdeče čeljusti, satovje, GT oznaka... Daj ~toMmy~ ne pretiravaj. S temi izjavami se pa že smešiš. To ni več nič neobičajnega in to uporablja že cel svet. Tako, da se s takimi trditvami ne bi strinjal. Ne moreš pa tega označit za kopiranje, ker to ni.

Če sem iskren je meni avto oblikovno super. Ampak od das auta pa itak ni noben boljši. ;) In to v vseh pogledih ne. Ker je samo kopiranje več hatchbackov... :?

Se strinjam s tem kar je Polo78 napisal...

Če se pa že gremo dlakocepstva, se ga pa pojdimo do konca in v tem primeru takoj najdem kar nekaj detajlov na drugih avtih, ki so bili "kopirani" od drugod - tudi pri tistih, ki se imajo za t.i. izvirne. Vse skupaj je zopet samo ena velika fama, ki se vleče še iz 80' let prejšnjega stoletja, da korejci in japonci ne znajo drugega kot samo kopirat. In očitno je to pri nekaterih ostalo tako zakoreninjeno, da ne morejo iz svoje kože.

Vidi se napredek. Lepa je. Všeč mi je notranjost, sprednji konc pa tudi zadnji konc ni švoh...

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So feb 02, 2013 6:19 am

Ojej, zdaj se mi pa (SPET) kar pripisujejo komentarji, ki jih sploh nisem JAZ napisal... a zdaj tudi preveč dlakocepim?! :roll: Pa malo si poglejte Irmscher-jev paket, pa si ga zamišljajte v bolj "pristni" tovarniški izvedbi!

Oprostite, ker sem vas užalil s tem, da me moti, da Kia ne zna "nadgradit" lastnega zelo dobro izpeljanega dizajna in gre raje rinit v tuje zelje. Zarad tega mi pa še ni treba pripisovat tujih izjav!
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So feb 02, 2013 6:35 am

tomzzi je napisal/-a:
Ampak od das auta pa itak ni noben boljši. ;) In to v vseh pogledih ne. Ker je samo kopiranje več hatchbackov... :?

Kako ozko gledana izjava je pa to? ;)

lp

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica So feb 02, 2013 7:02 am

King1 je napisal/-a:
tomzzi je napisal/-a:
Ampak od das auta pa itak ni noben boljši. ;) In to v vseh pogledih ne. Ker je samo kopiranje več hatchbackov... :?

lp

Sam si to izjavo razlagam takole: das auto :arrow:najboljši v vseh pogledih :arrow:ostali samo kopirajo =P :mrgreen:
1992 Fiat Uno 60 SX

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So feb 02, 2013 7:03 am

yashica je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:
tomzzi je napisal/-a:

lp

Sam si to izjavo razlagam takole: das auto :arrow:najboljši v vseh pogledih :arrow:ostali samo kopirajo =P :mrgreen:

Tudi jast mam svojo razlago ampak o njej raje nebi. =P

lp

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Kraj: Ljubljana in Portorož

Napisal/-a Veronika.borghesi So feb 02, 2013 9:28 am

S tem se dejansko strinjam. Čeprav, za Lexusa nihče več ne pravi, da je kopija... Korejci so pa naredili ravno obratno, ne povzemajo več zamislih po drugih, ampak so odnesli ustvarjalca zamisli. Now that is a plot twist

Verjetno je v tem res največ resnice. Pa tudi glede polemike o rdeči barvi ne bi smelo biti velikih debat - rdeča barva je pač barva razburjenje, ki spada v obvezno vsebino vsakega športnika. Kakšne pa naj bodo zavore - a modre, vijoličaste ali zelene? p.s. Kakšni se vam zdita pa prednji meglenki, takšnih pa verjetno res še nismo videli. :D
Lep in s soncem obsijan dan vam želi

Veronika

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man So feb 02, 2013 10:56 am

Meglenke so mi najprej padle v oči, res so dobre! Sicer pa ja, korejci so se lepo znašli ko so odnesli evropskega dizajnerja, sedaj bodo evropejci kopirali njih hehe.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So feb 02, 2013 11:44 am

Veronika.borghesi je napisal/-a:
S tem se dejansko strinjam. Čeprav, za Lexusa nihče več ne pravi, da je kopija... Korejci so pa naredili ravno obratno, ne povzemajo več zamislih po drugih, ampak so odnesli ustvarjalca zamisli. Now that is a plot twist

Verjetno je v tem res največ resnice. Pa tudi glede polemike o rdeči barvi ne bi smelo biti velikih debat - rdeča barva je pač barva razburjenje, ki spada v obvezno vsebino vsakega športnika. Kakšne pa naj bodo zavore - a modre, vijoličaste ali zelene? p.s. Kakšni se vam zdita pa prednji meglenki, takšnih pa verjetno res še nismo videli. :D

Grde so, oziroma en par luči ( pod meglenkami) je preveč.

Pa to niso meglenke po moje, ampak dnevne luči. Takšne ( podobne ) pa ima porsche pri nekaterih svojih modelih. ( kopiranje spet =P ).

Predvsem pa me moti kopiranje kie pri barvah, tako belo barvo sem videl že pri VW, pa še pri kateri znamki =P =P =P =P
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS So feb 02, 2013 12:19 pm

Veronika.borghesi je napisal/-a: Kakšne pa naj bodo zavore - a modre, vijoličaste ali zelene?

Maš kaj proti zelenim zavoram :twisted:

Drugače pa glede kopiranja, vsi nekaj zapeli za izgled.
Vzeli bi podvozje od Megana RS, 4x4 pogon iz Golfa R, Volvotov motor iz Focusa RS in evo ti pravega bombnika :mrgreen:
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov