se mi pa zdi da je avto veliko bolj podoben novi Astri kot pa golfu z katerim ga radi primerjate/ pravite da ga kopirajo

gunner93 je napisal/-a:se mi pa zdi da je avto veliko bolj podoben novi Astri kot pa golfu z katerim ga radi primerjate/ pravite da ga kopirajo
Gosic je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:Tiste LED so verjetno dnevne luči, kajne?
Spodnji meglenki bi morali likvidirat in LED pomakniti bolj dol ter malenkost zmanjšati obe črni plastiki okoli meglenk.
Mislim, da bi izpadlo bolje![]()
Pa daleč od tega, da je sedaj slabo. Zgleda super. Kot sem že rekel, mene bolj moti bočna linija (sprednja havba), ker preveč "visi na nos" (tudi navaden Ceed).
EDIT: nisem glih neki mojster v photoshopu![]()
peroRS je napisal/-a:Drugače pa glede kopiranja, vsi nekaj zapeli za izgled.
Vzeli bi podvozje od Megana RS, 4x4 pogon iz Golfa R, Volvotov motor iz Focusa RS in evo ti pravega bombnika
peroRS je napisal/-a:Pač noben koncept ni popoln, sploh če je spacan v 10-ih sekundah
yashica je napisal/-a:Kar tako naprej si na dobri potiVzam si 15 sekund pa bo zadeva prešla iz koncepta v serijsko proizvodnjo
yashica je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Pač noben koncept ni popoln, sploh če je spacan v 10-ih sekundah
Kar tako naprej si na dobri potiVzam si 15 sekund pa bo zadeva prešla iz koncepta v serijsko proizvodnjo, testni voznik bi pa po referencah lahko bil toMmy
![]()
peroRS je napisal/-a:yashica je napisal/-a:Kar tako naprej si na dobri potiVzam si 15 sekund pa bo zadeva prešla iz koncepta v serijsko proizvodnjo
Tko je. Bi morali mene postavit za šefa tehnike pri VW-ju. Bi dal na TSI-ja ketno od Scanie, pa ne bi bilo težav
maniaxxx je napisal/-a:Js bi TSI testiru k vse pokvarim
yashica je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Js bi TSI testiru k vse pokvarim
Če boš priden dobiš novga serije EA211... če si na tem polomiš zobe, potem ga sigurno kupim
esem je napisal/-a:Naj nekdo, če se mu da, nariše še po eno meglenko (?) (samo) v gornji vrsti proti sredini, skladno z ostalimi. Me zanima, koliko bi se spremenil videz avta. Pa morda še eno sliko, kjer manjka notranja spodnja, ostalo kot original.
_T_O_M_O_ je napisal/-a:...
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov