Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne jan 25, 2009 3:46 pm

postavitev tempomata v meganu je pa pomoje najbolj butasta, kar je možno
Slika

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Ne jan 25, 2009 3:50 pm

IcEm4n je napisal/-a:postavitev tempomata v meganu je pa pomoje najbolj butasta, kar je možno

kje pa je?

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne jan 25, 2009 4:05 pm

ob ročni zavori (desno od nje), ostalo upravljanje pa na al ob volanu.
Slika

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge Ne jan 25, 2009 4:34 pm

Evo, v teh testih je praktično vse kaj je bilo minus na A.com plus.

- Udobje, prožnost motorja itd.

Se strinjam, da ni Megane pač ni Golf. Konec koncev za svoj denar nemore niti bit.

Uglavnem, nevem kdo je zdej tu bolj objektiven oz. subjektiven.
Slika
Vive Le Sport!

Uporabniški avatar
frgo
Stalni uporabnik

Kraj: Trebnje

Napisal/-a frgo Ne jan 25, 2009 5:38 pm

IcEm4n je napisal/-a:ob ročni zavori (desno od nje), ostalo upravljanje pa na al ob volanu.

Ne razumem, kako se ti lahko zdi upravljanje tempomata na volanu butasto. To je daleč najbolj enostavno, kar je lahko. Jaz se sploh ne morem navadit drugače. Sem poskušal s tisto ročko recimo pri audiju, pa sem raje obupal in vozil brez tempomata. Pa pri renoju vsaj veš kakšno hitrost imaš nastavljeno. Kje je pa stikalo postavljeno... whatever, jaz ga imam vedno vklopljenega, tistih enkrat ga pa že najdem. Hvala kurcu, da je posebaj, ga vsaj ne morem ponesreči čisto izklopit.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Ne jan 25, 2009 5:44 pm

Se strinjam, da ni Megane pač ni Golf. Konec koncev za svoj denar nemore niti bit.

To ti bomo metali pod nos v nedogled. ;)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne jan 25, 2009 5:59 pm

butasto mi je to, da je taka "razdalja", da ni vse skupaj na enem mestu. Ne vem, kdo je imel v mislih stikalo (desno) ob ročni.
Slika

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Ne jan 25, 2009 6:14 pm

Res da je GLAVNO stikalo bol skrito za tempomat, ampk ne vem zakaj bi moral bit na sred volana ker je lahko skos vključen... Komplicirate za vsako malenkost. Jst mam tempomat non-stop prižgan, upravlam ga pa z gumbi na volanu. Sj maš tut na volanu za vklop izklop tempomata. Na nobenm avtu še nism vidu tuk enostavnga tempomata kot ga ma renault. 4 osnovne tipke na volanu, in to je to

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge Ne jan 25, 2009 6:21 pm

simply je napisal/-a:

?
Slika
Vive Le Sport!

Uporabniški avatar
Car-t-maN
Novinec

Napisal/-a Car-t-maN Ne jan 25, 2009 6:35 pm

jack86 je napisal/-a:Res da je GLAVNO stikalo bol skrito za tempomat, ampk ne vem zakaj bi moral bit na sred volana ker je lahko skos vključen... Komplicirate za vsako malenkost. Jst mam tempomat non-stop prižgan, upravlam ga pa z gumbi na volanu. Sj maš tut na volanu za vklop izklop tempomata. Na nobenm avtu še nism vidu tuk enostavnga tempomata kot ga ma renault. 4 osnovne tipke na volanu, in to je to

OFF: Sm glih zasledu da govoris o tempomatu... Dejansko je vse splošno znano da je najlažji tempomat v Mercedesu ni lažjega sistema. samo palčko butneš gor in eurika.... pol pa sam prilagajaš gor ali dol:D
ON: :pop: :pop: :pop:
Avto ni avto če nima trikrake zvezde na nosu

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Ne jan 25, 2009 6:40 pm

Car-t-maN je napisal/-a:
jack86 je napisal/-a:Res da je GLAVNO stikalo bol skrito za tempomat, ampk ne vem zakaj bi moral bit na sred volana ker je lahko skos vključen... Komplicirate za vsako malenkost. Jst mam tempomat non-stop prižgan, upravlam ga pa z gumbi na volanu. Sj maš tut na volanu za vklop izklop tempomata. Na nobenm avtu še nism vidu tuk enostavnga tempomata kot ga ma renault. 4 osnovne tipke na volanu, in to je to

OFF: Sm glih zasledu da govoris o tempomatu... Dejansko je vse splošno znano da je najlažji tempomat v Mercedesu ni lažjega sistema. samo palčko butneš gor in eurika.... pol pa sam prilagajaš gor ali dol:D
ON: :pop: :pop: :pop:

No ja, priznam da je res, sm vidu kot sovoznik da je enostavn za uporablat. Govorim pa za ta razred vozil, kamor spada megane. Mercedes je mercedes ;)

Veyron
Nov uporabnik

Napisal/-a Veyron Ne jan 25, 2009 6:43 pm

Sarge je napisal/-a:
simply je napisal/-a:

?

Zarad takih kot je tale simply je tok kreganja po forumu... Pustmo mu, naj uživa, sam ne se spuščat na njegov nivo, ker je res zelo nizek.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Ne jan 25, 2009 6:59 pm

IcEm4n je napisal/-a:ob ročni zavori (desno od nje), ostalo upravljanje pa na al ob volanu.

mislim da si prevč pikolovski,.. pri vsakem avtu se najde kaj kar ti ni všeč..
bi prej pričakoval da bi kdo kaj druga kritiziru..
a ročna zavora, tisto usnje okrog nje nobenga ne moti?

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Napisal/-a simply Ne jan 25, 2009 7:30 pm

Zarad takih kot je tale simply je tok kreganja po forumu... Pustmo mu, naj uživa, sam ne se spuščat na njegov nivo, ker je res zelo nizek.

Uf to pa ni res. Nikolii se nisem z nikomer kregal, še manj pa podpihoval oziroma provociral, brez da bi dal zraven smeška oziroma da bi se s kom delal norca. Zmeraj sem povedal kar sem mislil in poizkušal argumentirat - če se mi je zdelo prav - ko sem se zmotil sem priznal.

Res pa je, da ne častim prav vsakega avtomobila - mogoče tudi ne takšnega kot je tebi všeč in tudi ne dajem v avatar avtomobila katerega še videl nisem, kaj šele, da bi sedel v njem.

Pač sem drugačen od tebe in ti hkrati od mene, kar me sploh ne moti. Tebe očitno, da.

Tudi poba, kateremu sem odgovoril, ki naj bi vozil RS-a sem že povedal, da vozi dober avtomobil - vsaj za moje pojme in menim, da ni bil prav nič užaljen, če sem napisal nekaj smešnega, kar je bilo vsakomur jasno. Če mu ni bilo, se mu pa iskreno opravičujem.

LP

svetilnik
Uporabnik

Kraj: Istra

Napisal/-a svetilnik Ne jan 25, 2009 7:39 pm

Nisem tukaj, da bi se kregal, in kaj podtikoval. Gremo npr. primerjati dva avtomobila iste klase z istim motorjem. Renault megane 1.6(110KM) in ford focus1.6(116KM). Lahko začnemo pri ceni, nadaljujemo pri legi na cesti, prostornosti, motorju... o obliki pa nebi, ker je to stvar posameznika.
No?

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Napisal/-a simply Ne jan 25, 2009 7:46 pm

Sam bi vzel Forda :
1. Boljše podvozje
2. Novejši motor
3. Ugodna cena pri izbiri osnovne različice oziroma "nižje opreme".

svetilnik
Uporabnik

Kraj: Istra

Napisal/-a svetilnik Ne jan 25, 2009 7:51 pm

simply je napisal/-a:Sam bi vzel Forda :
1. Boljše podvozje
2. Novejši motor

No, pa smo tukaj, zakaj megana ne cenijo. Tudi sam bi vzel forda, pa mazdo 3... še bi se našlo.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Ne jan 25, 2009 7:58 pm

1. Boljše podvozje
2. Novejši motor

motor je ziher slabši in poraba večja! :twisted:
aja podvozje da je bolše? a s že vozu megana III?

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne jan 25, 2009 8:02 pm

kolesar je napisal/-a:
1. Boljše podvozje
2. Novejši motor

motor je ziher slabši in poraba večja! :twisted:
aja podvozje da je bolše? a s že vozu megana III?

ah focus ma pregovorno najboljše podviozje v klasi tu da je kotkaže tudi to slabše ;)
novi megan se res nobl pelje
jst če bi kupval bi ga kr kupu- smatram, da je glede na konkurenco in ceno best buy
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov