IcEm4n je napisal/-a:ob ročni zavori (desno od nje), ostalo upravljanje pa na al ob volanu.
jack86 je napisal/-a:Res da je GLAVNO stikalo bol skrito za tempomat, ampk ne vem zakaj bi moral bit na sred volana ker je lahko skos vključen... Komplicirate za vsako malenkost. Jst mam tempomat non-stop prižgan, upravlam ga pa z gumbi na volanu. Sj maš tut na volanu za vklop izklop tempomata. Na nobenm avtu še nism vidu tuk enostavnga tempomata kot ga ma renault. 4 osnovne tipke na volanu, in to je to
Car-t-maN je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:Res da je GLAVNO stikalo bol skrito za tempomat, ampk ne vem zakaj bi moral bit na sred volana ker je lahko skos vključen... Komplicirate za vsako malenkost. Jst mam tempomat non-stop prižgan, upravlam ga pa z gumbi na volanu. Sj maš tut na volanu za vklop izklop tempomata. Na nobenm avtu še nism vidu tuk enostavnga tempomata kot ga ma renault. 4 osnovne tipke na volanu, in to je to
OFF: Sm glih zasledu da govoris o tempomatu... Dejansko je vse splošno znano da je najlažji tempomat v Mercedesu ni lažjega sistema. samo palčko butneš gor in eurika.... pol pa sam prilagajaš gor ali dol:D
ON:![]()
![]()
Sarge je napisal/-a:simply je napisal/-a:Se strinjam, da ni Megane pač ni Golf. Konec koncev za svoj denar nemore niti bit.
To ti bomo metali pod nos v nedogled.
?
Zarad takih kot je tale simply je tok kreganja po forumu... Pustmo mu, naj uživa, sam ne se spuščat na njegov nivo, ker je res zelo nizek.
kolesar je napisal/-a:simply je napisal/-a:Sam bi vzel Forda :
1. Boljše podvozje
2. Novejši motor
3. Ugodna cena pri izbiri osnovne različice oziroma "nižje opreme".
motor je ziher slabši in poraba večja!![]()
aja podvozje da je bolše? a s že vozu megana III?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov