Huda bo ja. Samo tole mora biti že skorajda OPC verzija...
Če ni kakšna bo šele res OPC.

So pa feltne res too much. Tole je morda tudi večja slabost astre. Veliki koloteki... Meni bi bilo že 18" na robu okusnega oziroma udobnega... Ampak 21"?
Mašina je napisal/-a:a4 je napisal/-a:megane z oplovim znakom...
To se morem pa res strinjat. Oba imata 4 kolesa in sprednje in zadnja luči. Imata tudi vrata. Sem še kaj skupnega pozabil?![]()
![]()
drugmirko je napisal/-a:... da bi ponoči, na kakem bolj švoh osvetljenem gostilniškem prakingu, probal odklenit napačnega! ...
esem je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:... da bi ponoči, na kakem bolj švoh osvetljenem gostilniškem prakingu, probal odklenit napačnega! ...
Zamenjaj baterijo v daljincu (verjetno se je zamašila)! Lahko pa jo poskusiš tudi obnovit s kislo-alkoholnimi hlapi (oz tekočinami) iz želodca, a ker boš moral dolgo pihat, je možnost hiperventilacije in komatoznega stanja, ko boš začel opažat zvezde (astre) - kar je tudi elegantna, varna in poceni rešitev problema zamenjave avtov![]()
No pri GTC-jki vsaj ne morejo podturit zadnjih šip na ročko, kot jim uspe pri navadni s Sport opremo, navigacijo, 1.6T 180KM motorjem, "fensi" novimi žarometi... Rolling Eyes
simply je napisal/-a:No pri GTC-jki vsaj ne morejo podturit zadnjih šip na ročko, kot jim uspe pri navadni s Sport opremo, navigacijo, 1.6T 180KM motorjem, "fensi" novimi žarometi... Rolling Eyes
To je bila enkrat domena VWja, zdaj pa se je preselila na Opel.
Pri nekaterh Passatih je podobno - navigacija in ročna klima. Škoda.
Kdaj bo pa tale GTCjka zunaj? Mi deluje dokaj privlačno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov