Ker glede na tvoja obnašanje z konstantnim podpikovanjem je to res čudno.
Kje sem te pa podpikoval? Daj no ne bit preveč otročji. Pač če se ne strinjava v avtomobilizmu - čeprav nisva na tako različnih bregovih, ni potrebno drugemu želet slabo. Ti boš zagovarjal eno, jaz drugo, tisto za katero misliva da je za oba bolje.
Kartona pa nimam, ker nisem nikogar žalil, no mogoče sem se s kom pohecal, ampak slabega mislil nisem. Nikoli pa nisem posegel v borbo Renault vs. VW, če pa že nikoli nisem napisal da je Renault kanta, oz. VW najboljši avtomobil, ki sem ga vozil.
In tega tudi ne bom nikoli napisal. Mogoče bo meni nemški avtomobil bolj odgovarjal kot francoski ( čeprav sem na začetku imel dva pristna francoza ( Talbot Sambo in Citroen AX 1.4 TRS - teh je bilo v SLO malo )). Še Golfa V GTI sem prodal - pa ne da ne bi bil zadovoljen z njim - pač takšnega avtomobila ne potrebujem več.
Če bi pa pogledal nekatere komentarje ostalih bi verjel, da je forum pester, kar je tudi bistvo foruma!
Templar : Nisem ti nevoščljiv, ah kje pa. Veseli me celo, da nekdo kupi avtomobil, ki je pred svojim časom . R. VS, čeravno ga ne delajo več.
In ne nisem še vozil Megana III - gladko priznam. Vendar predvidevam, da ima bolj mehko vzmetenje od FF, kar pri meni ne pride v poštev. Tudi glede motorja še vedno mislim, da je Fordov boljši, no glede porabe pa verjamem, da so Fordi požrešnejši.
Ne strinjam pa se, da je Megane BB, zame je to Ceed.
LP