The Chinese government group, the National Association of Passenger Manufacturers, released a report yesterday saying that 375,000 SUVs were sold in China, of which the Great Wall Hover, and Chery Tiggo were the best selling models.
Top sellers:
1. Great Wall Hover - 55,752 cars sold
2. Chery Tiggo - 50,098
3. Honda CRV - 45,686
4. Hyundai Tuscon - 44,729
5. Zotye 2008 - 31,577
The real surprise in that list is, most of the manufacturers are domestic models, and the Zotye, a relatively small player in the Chinese market place has reached sales of 31,577. Good work!
martin_krpan na strani 33 je napisal/-a:Predstavljam pa še proizvodni program podjetja Xinkai Automobile, ustanovljenega 1999. Podjetje ponuja cel kup SUV vozil, od katerih so nekatera oblikovno precej zanimiva.
martin_krpan je napisal/-a:Danes, ko sem se vračal iz službe, sem na Vojkovi videli Chery A5 črne barve z bosanskimi tablicami. Izgledal je presenetljivo všečno in moderno.
Mick Jerry je napisal/-a:Pred Avto Aktivom v Trzinu sem včeraj videl dva kitajca, oba z bosanskimi tablicami. Oba sta bila Cheryja, eden je bil limuzina z številko 5 v oznaki(ne spomnim se celotnega imena), drugi je bil tisti mali SUV ki je podoben prejšnemu RAVu.
Zanimive zadeve, še zmeraj mal tako tako skupi sestavljena, oba pa usnje na sedežih in cd predvajalnike npr.
Mick Jerry je napisal/-a:Pred Avto Aktivom v Trzinu sem včeraj videl dva kitajca, oba z bosanskimi tablicami. Oba sta bila Cheryja, eden je bil limuzina z številko 5 v oznaki(ne spomnim se celotnega imena), drugi je bil tisti mali SUV ki je podoben prejšnemu RAVu.
Zanimive zadeve, še zmeraj mal tako tako skupi sestavljena, oba pa usnje na sedežih in cd predvajalnike npr.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov