Jaz imam zadnje diske na avtu made in BIH, pa po kvaliteti niso nič slabši kot so bili tovarniški nemški.

tomzzi je napisal/-a:Koliko lahko kaj pričakujem popusta na Golfa recimo v povprečju?
tomzzi je napisal/-a:Če ni dobrega popusta na to ceno potem itak odpade.
Serijsko ima Comfortline usnjen volan, medtem ko ima Highline serijsko multifunkcijski volan. Je pa za Comfortline na voljo poseben paket za 680 EUR v katerem imaš multifunkcijski volan, parkirne senzorje in senzor za dež (zato imajo nekateri Comfortline na avto.net navaden usnjen volan, nekateri pa multifunkcijo).tomzzi je napisal/-a:Pa še nekaj mi ni jasno. Eni primerki na avtonet imajo pri Comfortline multifunkcijski volan. Drugi pa so brez le tega? Ista oprema. Gledam pa tehnične podatke in opremo v pdf-ju potegnjene iz VW strani in je multifunkcijski volan le pri Highline opremi serijsko?
tomzzi je napisal/-a:TSI so vsi novi ali le 1.4?
Kaj če bi ti počasi že nehal s tem nabijanjem o šparanju pri kakovosti materialov na podlagi internetnih slik in se spokal v salon v živo preverit kako stvari stojijo...potem pa iz prve roke napiši kaj vse te moti!tomzzi je napisal/-a:Ni ravno poceni tale Golf. Pa glede na to, da so začel šparat na kakovosti materialov nekje bi lahko bila cena kaj nižja kot je.
maniaxxx je napisal/-a:OFF, tudi sam moram pri mazdi na servisu na 120kkm nekaj baje uliti ( no na sevisu če sem natančen), pa nimam pojma ne kaj ne zakaj, vem samo da je drago baje. Se komu sanja kaj več kot prodajalcu?
maniaxxx je napisal/-a:OFF, tudi sam moram pri mazdi na servisu na 120kkm nekaj baje uliti ( no na sevisu če sem natančen), pa nimam pojma ne kaj ne zakaj, vem samo da je drago baje. Se komu sanja kaj več kot prodajalcu?
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:OFF, tudi sam moram pri mazdi na servisu na 120kkm nekaj baje uliti ( no na sevisu če sem natančen), pa nimam pojma ne kaj ne zakaj, vem samo da je drago baje. Se komu sanja kaj več kot prodajalcu?
Ne vem kaj se sploh obremenjuješ. Do takrat boš že vsaj dva avta zamenjal
sašo5 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:OFF, tudi sam moram pri mazdi na servisu na 120kkm nekaj baje uliti ( no na sevisu če sem natančen), pa nimam pojma ne kaj ne zakaj, vem samo da je drago baje. Se komu sanja kaj več kot prodajalcu?
PSA (citroen peugeot) sistem - za delovanje FAP filtra (drugo ime za DPF) se v ta vozila doliva neke vrste olje_baje med 120 in 150 t.km
PogachnyK je napisal/-a:Je na forumu že kaki lastnik sedmice?, Kaka mnenja s prve roke (vožnja, kvaliteta....?)
peroRS je napisal/-a:
Ne vem kaj se sploh obremenjuješ. Do takrat boš že vsaj dva avta zamenjal
Tattoo- je napisal/-a:PogachnyK je napisal/-a:Je na forumu že kaki lastnik sedmice?, Kaka mnenja s prve roke (vožnja, kvaliteta....?)
Jaz imam narejenih že nekaj čez 6.000 km!
King1 je napisal/-a:In?
lp
p.s. kvaliteta plastike?
peroRS je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Ko kupiš VW-ja s temi p....jami bi že skor mogel iti na kakšno dodatno šolanje, izobraževanje za uporabo avta
Saj pri drugih ni nič boljše, kvečjemu slabše s temi DPF-ji, FAP-i ipd. zadevami
Jaz sem do sedaj s tem nisem srečal, zato začetno neodobravanje
tomzzi je napisal/-a:Jaz še vedno nisem dobil odgovora na moje vprašanje... Koliko lahko kaj pričakujem popusta na Golfa recimo v povprečju?
Vem, da je to odvisno od prodajalca do prodajalca in same opreme ampak recimo povprečno. Se da dobit kakšne 2.000€ popusta?
Ker kolikor gledam po avtonet se mi zdi 105KM dizel Comfortline opreme precej drag. Tam cca 20k€ za 105 konjski dizel pa še ne najvišja oprema... Se mi zdi "rahlo" predrago.
Če ni dobrega popusta na to ceno potem itak odpade.
Pa še nekaj mi ni jasno. Eni primerki na avtonet imajo pri Comfortline multifunkcijski volan. Drugi pa so brez le tega? Ista oprema.
Gledam pa tehnične podatke in opremo v pdf-ju potegnjene iz VW strani in je multifunkcijski volan le pri Highline opremi serijsko?
TSI so vsi novi ali le 1.4?
Ni ravno poceni tale Golf. Pa glede na to, da so začel šparat na kakovosti materialov nekje bi lahko bila cena kaj nižja kot je.
Tattoo- je napisal/-a:PogachnyK je napisal/-a:Je na forumu že kaki lastnik sedmice?, Kaka mnenja s prve roke (vožnja, kvaliteta....?)
yashica je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:OFF, tudi sam moram pri mazdi na servisu na 120kkm nekaj baje uliti ( no na sevisu če sem natančen), pa nimam pojma ne kaj ne zakaj, vem samo da je drago baje. Se komu sanja kaj več kot prodajalcu?
Verjetno imaš 1,6 motor od PSA, serije MZ-CD 1.6 (Y6), pri katerem je potrebno dotakati adativ EOLYS zaradi izvedbe filtra DPF. To ti mora pisati v navodilih za uporabo. Pri Mazdi se baje dotaka na 60.000km.
yashica je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:PogachnyK je napisal/-a:Je na forumu že kaki lastnik sedmice?, Kaka mnenja s prve roke (vožnja, kvaliteta....?)
Kateri motor ima tvoja sedmica
yashica je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:PogachnyK je napisal/-a:Je na forumu že kaki lastnik sedmice?, Kaka mnenja s prve roke (vožnja, kvaliteta....?)
Tattoo- je napisal/-a:King1 je napisal/-a:In?
lp
p.s. kvaliteta plastike?
Vredu...nudi vse tisto, kar jaz rabim od avta!
P.S.: Spredaj mehka gumirana, zadaj trda...saj so že "haterji" povedali vse o tem!
Tattoo- je napisal/-a:yashica je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:PogachnyK je napisal/-a:Je na forumu že kaki lastnik sedmice?, Kaka mnenja s prve roke (vožnja, kvaliteta....?)
1.6 TDI + ročni menjalnik...
maniaxxx je napisal/-a:Aja...mene pa ne boste prašal za kvalieto plastike?![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov