Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Pe jan 25, 2008 5:32 pm

martin_krpan na strani 24 je napisal/-a:Changan cv8 concept:
Slika

Serijski CV8:
Slika
Slika
Slika
Slika

Roewe 550:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
testdriver
Novinec

Napisal/-a testdriver Pe jan 25, 2008 6:19 pm

ne znam zašto su sad napravili brzinomjer u stilu honde civim, također ovaj gore concept cuope liči na brilliansa coupe-a, pa su ga valjda zato izmjeniti

netko prije je napisao za gelly i maple, vidi to su auto za siromašnije mase, gellyeva nova vozila su puno bolja, i šta se tiće motora, samog dizajna i voznih osobina, maple je više vozilo za narod, mada su i oni sad počeli malo s redizajnom vanjskim,ali tehnika će i dalje ostati ista, ja sam vozio maple s 1.8 motorom i ludnica kako auto ide

za cherry nemogu ih skontati ali znam da su ti crnogorci povezani dosta s rusima, ima jedna firma u crnoj gori koja nelegalno prodaje great wall, a prodaju i onaj model ufo(rav 4) te dadi (land crusier), samo čekam vremena da odem malo tamo pa da ispitam te licence kako se to prodaje, za sada znam da vozila vuku iz rusije

mimo teme:jedan dobar vic :) ovo jedan od boljih slovenskih viceva koje sam čuo zadnjih godina
Včeraj zvečer sem bila depresivna, pa sem poklicala center za pomoč.
Zaradi zasedenih linij sem dobila operaterja v Pakistanu.
Povedala sem mu, da razmišljam o samomoru.
Postal je čisto navdušen in me vprašal, če znam voziti tovornjak...

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Pe jan 25, 2008 7:56 pm

Tale Roewe zna priti k nam kot Ssangyong, to bi znal biti prvi omembe vreden kitajski avto pri nas.

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Sr jan 30, 2008 8:50 pm

Hafei Minyi:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

7 sedežnik z 1,1 litrskim motorjem, ki razvija 52 konjev. Največja hotrost znaša 110 km/h. Kombi je dolg je 3,75 metra.
Kobilica:

Uporabniški avatar
testdriver
Novinec

Napisal/-a testdriver Sr jan 30, 2008 10:28 pm

ovako nešto se u BIH prodaje, prošle godine oko 50 vozila,tih mini buseva i malih kombija

Uporabniški avatar
testdriver
Novinec

Napisal/-a testdriver Pe feb 01, 2008 10:47 am

malo tuning i stylinga:
Slika

a evo i malo off road-a sa deerom..brrrrrrrrmmmmm :twisted: :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
marko stare
Novinec

Napisal/-a marko stare Pe feb 01, 2008 5:21 pm

hartge je napisal/-a:Jah tejle Chery a520 pridejo vsakih tolko v Luko. Lih zadnjic so sli za crno goro al tam nekam...

Maple SMA so za vozit slabi! Sem prsu na 5000 obratov so se ugasnile luci in motor in ko sem spustil gas se je vse nazj prizgalo :)

Pa baje da imajo Gelly-i serijsko ojacevalec.

No, takšne avte rabimo, da če preveč pritisneš na gas se sam ugasne...to bi veliko prispevalo k varnosti na naši cestah.... :lol:

Uporabniški avatar
testdriver
Novinec

Napisal/-a testdriver Po feb 04, 2008 10:09 am

marko stare je napisal/-a:
hartge je napisal/-a:Jah tejle Chery a520 pridejo vsakih tolko v Luko. Lih zadnjic so sli za crno goro al tam nekam...

Maple SMA so za vozit slabi! Sem prsu na 5000 obratov so se ugasnile luci in motor in ko sem spustil gas se je vse nazj prizgalo :)

Pa baje da imajo Gelly-i serijsko ojacevalec.

No, takšne avte rabimo, da če preveč pritisneš na gas se sam ugasne...to bi veliko prispevalo k varnosti na naši cestah.... :lol:

Zdravo, a evo za maple, pitanje kako si vozio taj auto, dal je bio nov bez nultog servisa ili je več vožen model, ja znam u bosni par ljudi koji imaju taj auto i za sada bez problema, ovaj 1.3 motor jeste malo prigušen ali to sve zavisi od načina razrade, ja sam vozio jednom prilikom gelly CK koji ima isti taj motor, i poslje 2-3000 km kad sam ga razradio, tj konstantno bio na relaciji banja luka-varaždin auto je išao ko đavo, gospodin kojem sam vratio auto jednostavno nije mogao vjerovat kako to ide prije nego mi ga je dao u ruke

Uporabniški avatar
testdriver
Novinec

Napisal/-a testdriver Pe feb 08, 2008 11:27 am

evo i još zanimljivosti, pregovaram s jednim švabama za razvoj LAMBO vrata za hovera, mislim da bi to izgledalo prilično atraktivno na vozilu

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Pe feb 08, 2008 4:33 pm

ShuangHuan Noble je prispel v Grčijo. Poganja ga 1,1 litrski motor s 71 KM (najvišja hitrost 170 km/h, pospešek 0-100: 14,2 sekund, poraba 4,5 l).
Osnovni model Flirt (2*airbag, ABS, klima, električna stekla, meglenke) stane 8.880 EUR, drugi Smile (alu platišča, MP4 s touch screen) 9.880, najdražji pa je Plus (usnje, panoramska streha) za 11.880 evrčkov. Zanimiv je tudi prodajni slogan: smarter... than the rest

Slika
Slika
Kobilica:

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! So feb 09, 2008 10:05 am

Saj je tako drag kot original...

Uporabniški avatar
marko stare
Novinec

Napisal/-a marko stare So feb 09, 2008 11:45 am

Joie de vivre! je napisal/-a:Saj je tako drag kot original...

Saj ni važno kako in kdo in za koga za lastnika je važen dobiček... :roll:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI So feb 09, 2008 2:57 pm

martin_krpan je napisal/-a:Zanimiv je tudi prodajni slogan: smarter... than the rest

Bolj bi mu pasal slogan "DUMB AND DUMBER" :lol: :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan So feb 09, 2008 5:58 pm

Chery Crossover

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Kobilica:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So feb 09, 2008 9:20 pm

Ta CC bi znal bit zanimiv. Imaš kakšne tehnične podatke? Je povsem originalen ali so si sposodili kakšno "tujo" (npr Mazdino, Toyotino) platformo?

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! So feb 09, 2008 9:42 pm

Ta avto je star že vsaj dve leti, oblika je domača, za podvozje ne vem, predvidevam, pa, da so priredili kar tistega od seat toleda, motorji pa so tudi plod domačega in tujega znanja (avstrijski AVL).

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Ne feb 10, 2008 11:49 am

Ja, nove Cheryje poganjajo lastni ACTECO motorji, proizvod Chery Engine Co. (razviti seveda ob pomoči tujih partnerjev). Seznam vseh motorjev se nahaja na:
http://www.cheryacteco.com/en/article_l ... 0974370001

razvijajo pa še 4 litrski V8. Zanimivo je, da FIAT razmišlja o nakupu dveh Acteco motorjev za vgradnjo v svoja vozila.
August 7, 2007: Fiat and Chery completed a gas engine supply deal with yesterday. Under the agreement, Chery will provide 100,000 gas engines annually to Fiat. These 1.6 L and 1.8 L gas engines will be designed for Fiat automobiles manufactured in both China and elsewhere in the world.

"The forged deal (with Chery) demonstrates both parties' confidence on the partnership. This is also a good basis for studying further cooperation with Chery in the automotive industry," said Fiat chief executive Sergio Marchionne.

Yin Tongyao, Chery's president, said the cooperation helps increase Chery's competitiveness in international auto market and that he was delighted to deepen our partnership and look forward to advancing together with Fiat.

"The final deal came nine month after the signing of Memoir of Understanding," said a Chery sales official. "Because Fiat needs the time to test the compatibilities between Chery engines and Fiat cars."

Pa še dve obetavni novosti iz koncerna FAW. Prvi je Xiali D1, ki bo dopolnil njihov proizvodni program navzgor (Xiali trenutno proizvaja stare Charade, Yaris in Yaris limuzino ter C1).

Slika
Slika

Druga novost pa je naslednik metuzalema Jette mk2. Avto naj bi stal na podvozju Bore (ki se tudi še proizvaja na Kitajskem) a bo od nje cenejši. Gre pa za lastni FAW VW produkt, namenjen izključno tej državi.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Kobilica:

Uporabniški avatar
testdriver
Novinec

Napisal/-a testdriver Ne feb 10, 2008 1:37 pm

na ovim slikama cherry crossovera su ustvari željeli prikazati kako je taj auto prikladan za ljenčine i da ljudi bez problema na putu za posao mogu i odspavati u njemu :D

hehe, šalu na stranu, ovaj crossover mi nešto kao fiat croma, šteta što nije dosupan u limuzinskoj verziji

Uporabniški avatar
testdriver
Novinec

Napisal/-a testdriver To feb 12, 2008 11:49 am

nisam siguran ali mislim da je LIFAN napravio kopiju nove rav 4
Slika

http://www.jutarnji.hr/auto_moto/auto_v ... ,108396.jl
evo i moje prezentacije u HR

Uporabniški avatar
testdriver
Novinec

Napisal/-a testdriver Če feb 14, 2008 2:02 pm

jučer sam baš nešto išao do italije, i vozim se po deželi...i kad su me počeli maltretirati, jao e, svaka naplatna postaja na auto cesti, pa šta je to za auto,koliko košta, itd itd, lijepo su mi smjestili i na bregani, 3 carinika su me prvo zaustavila a poslje gledali vozilo, raspitivali se itd, ludnica :) 8)

ne volim kasniti, zato sam se potrudio da stignem na vrijeme,u jednom trenutku je bilo i više od 190 ali uopće nisam gledao, dobio sam onda na oko 185
Slika
vidio sam hover sport:
Slika
hovera na CNG - metan
Slika
i malo provozao limuzinu:
Slika
možda ga i kupim, bio bi odličan promo auto
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov