@Tattoo-:
Pri Oplu in Hyundai-u dobim VEČ popusta sigurno.

Ker se gre za eno in isto ah. V bistvu ga nikjer ne bi dobil toliko kot v tej ah.
Samo Opla ne bi več vzel. Za Hyundai imam še pomisleke.
Glede materialov pa ne pišem na podlagi slik ampak na podlagi mnenj ljudi. Tudi tukaj je že kdo napisal svoja opažanja. Se bom pa na lastne oči prepričal.
To sigurno no. Sem pa tudi že zapisal par postov nazaj, da me ne moti če je dobro sestavljeno. Ajde pustmo zdaj te materiale, ker itak nobeden ni perfekten.
Glede volana je pa pol tako kot pri oplu. Velik si lahko sam skombiniraš. Mi je vse jasno.
Hvala ti za informacije.
EDIT: aja pa morda pa bom šel v nakup
"najbolj dolgočasnega in nevpadljivega vozila...nekaj, kar se hitro izgubi v sivem povprečju?!"V bistvu je to kar res saj mi osebno tako po videzu zunanjosti in notranjosti ni nekaj posebnega. Ni grd a tudi najlepši ne. Ampak "minus" točko komot lahko spregledam če me avto drugače prepriča!
Bomo vidli! Do nakupa oziroma menjave bo pa še nekaj časa preteklo. Se bo pa sigurno menjal avto. Zato že zdaj zbiram čimveč informacij.
@~toMmy~
Tudi tebi hvala za informacije. Zdaj koliko ga preplačaš... V to se še konkretno nisem spuščal. Zmotila me je edin visoka cena. Res pa je, da je Comfortline že kar dobro opremljen.
Samo če jaz prav vidim je senzor za dež in recimo notranje vzratno ogledalo s samodejnim zasenčenjem na voljo le kot dodatna oprema?
To je pri nekaterih v višjih opremah serijsko. Tu recimo manj dobiš kot pri konkurenci. Ampak ok ni najpomembnejša oprema. Pride pa prav.
Če odštejemo ta paket Comfort je že serijsko Comfortline dobro opremljen.
Hvala za informacije še enkrat. Pogledat in vozit ga bom pa šel. Samo čas si bo treba vzet. Verjetno konc mesca obhodim par avtohiš.