Nov model pride 2012.
Tattoo- je napisal/-a:martin_krpan je napisal/-a:
He he he...LED-ice once again...in to pri proizvajalcu, ki je pojem za estetiko!![]()
Sedaj pa esem in lizard na drevo in jokat!
Mick Jerry je napisal/-a:...
Esem, kakšno mnenje o tem?
...
esem je napisal/-a:Tistemu vijuganju ledic pri Audijih se po domače reče "rižev narastek" - žal deluje na oko poznavalca slabše kot dotična hrana na želodec. :P
lizard je napisal/-a:tattoo: Ti pa malo težko prenašaš besede čez Audijev dizajn a ne? Ubošček.
Tattoo- je napisal/-a:Lepo, da si tako pokroviteljski, ampak drugič take otročje izraze lahko prihraniš kar za sebe!
Tattoo- je napisal/-a:In ne boš verjel, niti malo težko ne prenašam besede čez Audije oziroma njihov design...mi je pa resnično smešno kako nekateri radi pljuvate čez nemce, ko predstavijo kakšno novost in to označite za "obrtniški izdelek", "kič", "slab okus" ali kar je še podobnih neumnosti...ko pa se ti isti elementi pojavijo na italijanskih avtih je pa to višek estetike in dobrega okusa!Dvoličnost.press
Meni LED diode ne motijo ne na R8 / S8 / S6 / A5 / A4, niti me ne motijo na Lancii Delti ali Quattroporteju...QP se mi zdi s prenovo še občutno lepši, kot pa je bil pred prenovo!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost