Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So maj 29, 2004 4:08 pm

Pismo Safran se teb da pisat.... Fanta, če se tole ne bo umirilo bojo sankcije če kej se js zastopm. Na tem forumu se ne bosta drkala, pejta kam drgam, recimo na pljuvalnik.com...

LP
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI So maj 29, 2004 4:17 pm

Ciao Safrane - Prebral sem tvojo zgodbico in se mi zdi zares impresivno; lepo je videti mladega človeka da se trudi in mogoče bi nekateri debili na temu forumu raje zaprli svoje nevoščljive gobce; ker nam gre že vsem na bruhanje - kaj mater morate zmeraj pljuvati tipično po slovensko ljudi ki delajo na sebi in svoji karijeri? -V tej Pofukani deželi nenehno srečujem uspešne poslovneže ki se na veliko izogibajo naslovom "podjetnik leta" itd, ker je preteklost lepo pokazala kako se dela z uspešnimi - pokličejo se inšpekcije in podobna sranja da potem vsem gre na kozlanje in raje vrnejo titule kot pa da so na tapeti. VI DEBILI ste krivi za takšno stanje; na zahodu se zmagoslavci častijo in kažejo kot primer vsem bodočim uspešnim generacijam; tukaj v sloveniji pa "dejmo ga srat po njemu ker ima boljši avto od mojega prerjavenega yuga" Resnično mi je slabo od kmetov(vsaka čast tistim ki nas hranijo) ki morajo nenehno zdraviti svoje komplekse in 5cm kurce v hlačah s tem da izzivajo in žalijo ljudi ki so nekaj dosegli v življenju - tisti ki napadate Safrana zaradi njegovega uspeha ki ga niste doživeli sami; sram naj vas bo in vedite da se mi GNJUSITE VSI SKUPAJ!!!

Safrane, ti pa kar lepo obdrži cilj pred očmi, delaj na sebi in svoji karijeri in uživaj v svojih preteklih in bodočih podvigih kot podjetnik - bog ve da je ljudi ki imajo "j***a"
bore malo na svetu in želim ti veliko uspeha še posebej ker sem v tvoji zgodbi našel tudi nekaj vzporednic z svojimi pustolovščinami - INFINITI V EU

Lep pozdrav,
Prijatelj
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

gshock
Nov uporabnik

tud

Napisal/-a gshock So maj 29, 2004 4:20 pm

v brežcah ma tud en s 55 amg

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI So maj 29, 2004 4:27 pm

You are welcome ! :bow
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO So maj 29, 2004 4:35 pm

infiniti je napisal/-a:Ciao Safrane - Prebral sem tvojo zgodbico in se mi zdi zares impresivno; lepo je videti mladega človeka da se trudi in mogoče bi nekateri debili na temu forumu raje zaprli svoje nevoščljive gobce; ker nam gre že vsem na bruhanje - kaj mater morate zmeraj pljuvati tipično po slovensko ljudi ki delajo na sebi in svoji karijeri? -V tej Pofukani deželi nenehno srečujem uspešne poslovneže ki se na veliko izogibajo naslovom "podjetnik leta" itd, ker je preteklost lepo pokazala kako se dela z uspešnimi - pokličejo se inšpekcije in podobna sranja da potem vsem gre na kozlanje in raje vrnejo titule kot pa da so na tapeti. VI DEBILI ste krivi za takšno stanje; na zahodu se zmagoslavci častijo in kažejo kot primer vsem bodočim uspešnim generacijam; tukaj v sloveniji pa "dejmo ga srat po njemu ker ima boljši avto od mojega prerjavenega yuga" Resnično mi je slabo od kmetov(vsaka čast tistim ki nas hranijo) ki morajo nenehno zdraviti svoje komplekse in 5cm kurce v hlačah s tem da izzivajo in žalijo ljudi ki so nekaj dosegli v življenju - tisti ki napadate Safrana zaradi njegovega uspeha ki ga niste doživeli sami; sram naj vas bo in vedite da se mi GNJUSITE VSI SKUPAJ!!!

Safrane, ti pa kar lepo obdrži cilj pred očmi, delaj na sebi in svoji karijeri in uživaj v svojih preteklih in bodočih podvigih kot podjetnik - bog ve da je ljudi ki imajo "j***a"
bore malo na svetu in želim ti veliko uspeha še posebej ker sem v tvoji zgodbi našel tudi nekaj vzporednic z svojimi pustolovščinami - INFINITI V EU

Lep pozdrav,
Prijatelj

Se podpišem pod to.
Poleg tega ne razumem, zakaj bi se prov na Safrana spravljal, ki je dejansko eden od tistih, ki ni nikdar neprijazen, prej nasprotno. Mislim,.. res. Govorim o lastni izkušnji, ko mi je takoj pomagal, ko sem ga prosil za pomoč, čeprav sem ravno prispel na forum. Moja popolna podpora njemu.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo So maj 29, 2004 5:32 pm

SAFRANE rulez :P To zdej sam govorim ker te bom mogoče rabu čez kako leto he he.

boris_quatro
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a boris_quatro So maj 29, 2004 6:20 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:
infiniti je napisal/-a:Ciao Safrane - Prebral sem tvojo zgodbico in se mi zdi zares impresivno; lepo je videti mladega človeka da se trudi in mogoče bi nekateri debili na temu forumu raje zaprli svoje nevoščljive gobce; ker nam gre že vsem na bruhanje - kaj mater morate zmeraj pljuvati tipično po slovensko ljudi ki delajo na sebi in svoji karijeri? -V tej Pofukani deželi nenehno srečujem uspešne poslovneže ki se na veliko izogibajo naslovom "podjetnik leta" itd, ker je preteklost lepo pokazala kako se dela z uspešnimi - pokličejo se inšpekcije in podobna sranja da potem vsem gre na kozlanje in raje vrnejo titule kot pa da so na tapeti. VI DEBILI ste krivi za takšno stanje; na zahodu se zmagoslavci častijo in kažejo kot primer vsem bodočim uspešnim generacijam; tukaj v sloveniji pa "dejmo ga srat po njemu ker ima boljši avto od mojega prerjavenega yuga" Resnično mi je slabo od kmetov(vsaka čast tistim ki nas hranijo) ki morajo nenehno zdraviti svoje komplekse in 5cm kurce v hlačah s tem da izzivajo in žalijo ljudi ki so nekaj dosegli v življenju - tisti ki napadate Safrana zaradi njegovega uspeha ki ga niste doživeli sami; sram naj vas bo in vedite da se mi GNJUSITE VSI SKUPAJ!!!

Lep pozdrav,
Prijatelj

Se podpišem pod to.
Poleg tega ne razumem, zakaj bi se prov na Safrana spravljal, ki je dejansko eden od tistih, ki ni nikdar neprijazen, prej nasprotno. Mislim,.. res. Govorim o lastni izkušnji, ko mi je takoj pomagal, ko sem ga prosil za pomoč, čeprav sem ravno prispel na forum. Moja popolna podpora njemu.

LP,
don CONSIGLIO

Bravo
I feel the need for speed

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr jun 16, 2004 11:49 pm

boris_quatro je napisal/-a:
don CONSIGLIO je napisal/-a:

Lep pozdrav,
Prijatelj

Se podpišem pod to.

LP,
don CONSIGLIO

Bravo

:bow :bow :bow :bow :bow :bow
Avtomobilizem, je še dober, Npr. Joker brum brum, ma kozlaš lahko.
In ta fovšarija gre men tko nakurac, ker tisti kmet tega ni dosegev, potem ti tudi nemorš.
Slika Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov