infiniti je napisal/-a:Ciao Safrane - Prebral sem tvojo zgodbico in se mi zdi zares impresivno; lepo je videti mladega človeka da se trudi in mogoče bi nekateri debili na temu forumu raje zaprli svoje nevoščljive gobce; ker nam gre že vsem na bruhanje - kaj mater morate zmeraj pljuvati tipično po slovensko ljudi ki delajo na sebi in svoji karijeri? -V tej Pofukani deželi nenehno srečujem uspešne poslovneže ki se na veliko izogibajo naslovom "podjetnik leta" itd, ker je preteklost lepo pokazala kako se dela z uspešnimi - pokličejo se inšpekcije in podobna sranja da potem vsem gre na kozlanje in raje vrnejo titule kot pa da so na tapeti. VI DEBILI ste krivi za takšno stanje; na zahodu se zmagoslavci častijo in kažejo kot primer vsem bodočim uspešnim generacijam; tukaj v sloveniji pa "dejmo ga srat po njemu ker ima boljši avto od mojega prerjavenega yuga" Resnično mi je slabo od kmetov(vsaka čast tistim ki nas hranijo) ki morajo nenehno zdraviti svoje komplekse in 5cm kurce v hlačah s tem da izzivajo in žalijo ljudi ki so nekaj dosegli v življenju - tisti ki napadate Safrana zaradi njegovega uspeha ki ga niste doživeli sami; sram naj vas bo in vedite da se mi GNJUSITE VSI SKUPAJ!!!
Safrane, ti pa kar lepo obdrži cilj pred očmi, delaj na sebi in svoji karijeri in uživaj v svojih preteklih in bodočih podvigih kot podjetnik - bog ve da je ljudi ki imajo "j***a"
bore malo na svetu in želim ti veliko uspeha še posebej ker sem v tvoji zgodbi našel tudi nekaj vzporednic z svojimi pustolovščinami - INFINITI V EU
Lep pozdrav,
Prijatelj
don CONSIGLIO je napisal/-a:infiniti je napisal/-a:Ciao Safrane - Prebral sem tvojo zgodbico in se mi zdi zares impresivno; lepo je videti mladega človeka da se trudi in mogoče bi nekateri debili na temu forumu raje zaprli svoje nevoščljive gobce; ker nam gre že vsem na bruhanje - kaj mater morate zmeraj pljuvati tipično po slovensko ljudi ki delajo na sebi in svoji karijeri? -V tej Pofukani deželi nenehno srečujem uspešne poslovneže ki se na veliko izogibajo naslovom "podjetnik leta" itd, ker je preteklost lepo pokazala kako se dela z uspešnimi - pokličejo se inšpekcije in podobna sranja da potem vsem gre na kozlanje in raje vrnejo titule kot pa da so na tapeti. VI DEBILI ste krivi za takšno stanje; na zahodu se zmagoslavci častijo in kažejo kot primer vsem bodočim uspešnim generacijam; tukaj v sloveniji pa "dejmo ga srat po njemu ker ima boljši avto od mojega prerjavenega yuga" Resnično mi je slabo od kmetov(vsaka čast tistim ki nas hranijo) ki morajo nenehno zdraviti svoje komplekse in 5cm kurce v hlačah s tem da izzivajo in žalijo ljudi ki so nekaj dosegli v življenju - tisti ki napadate Safrana zaradi njegovega uspeha ki ga niste doživeli sami; sram naj vas bo in vedite da se mi GNJUSITE VSI SKUPAJ!!!
Safrane, ti pa kar lepo obdrži cilj pred očmi, delaj na sebi in svoji karijeri in uživaj v svojih preteklih in bodočih podvigih kot podjetnik - bog ve da je ljudi ki imajo "j***a"
bore malo na svetu in želim ti veliko uspeha še posebej ker sem v tvoji zgodbi našel tudi nekaj vzporednic z svojimi pustolovščinami - INFINITI V EU
Lep pozdrav,
Prijatelj
Se podpišem pod to.
Poleg tega ne razumem, zakaj bi se prov na Safrana spravljal, ki je dejansko eden od tistih, ki ni nikdar neprijazen, prej nasprotno. Mislim,.. res. Govorim o lastni izkušnji, ko mi je takoj pomagal, ko sem ga prosil za pomoč, čeprav sem ravno prispel na forum. Moja popolna podpora njemu.
LP,
don CONSIGLIO
boris_quatro je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:infiniti je napisal/-a:Ciao Safrane - Prebral sem tvojo zgodbico in se mi zdi zares impresivno; lepo je videti mladega človeka da se trudi in mogoče bi nekateri debili na temu forumu raje zaprli svoje nevoščljive gobce; ker nam gre že vsem na bruhanje - kaj mater morate zmeraj pljuvati tipično po slovensko ljudi ki delajo na sebi in svoji karijeri? -V tej Pofukani deželi nenehno srečujem uspešne poslovneže ki se na veliko izogibajo naslovom "podjetnik leta" itd, ker je preteklost lepo pokazala kako se dela z uspešnimi - pokličejo se inšpekcije in podobna sranja da potem vsem gre na kozlanje in raje vrnejo titule kot pa da so na tapeti. VI DEBILI ste krivi za takšno stanje; na zahodu se zmagoslavci častijo in kažejo kot primer vsem bodočim uspešnim generacijam; tukaj v sloveniji pa "dejmo ga srat po njemu ker ima boljši avto od mojega prerjavenega yuga" Resnično mi je slabo od kmetov(vsaka čast tistim ki nas hranijo) ki morajo nenehno zdraviti svoje komplekse in 5cm kurce v hlačah s tem da izzivajo in žalijo ljudi ki so nekaj dosegli v življenju - tisti ki napadate Safrana zaradi njegovega uspeha ki ga niste doživeli sami; sram naj vas bo in vedite da se mi GNJUSITE VSI SKUPAJ!!!
Lep pozdrav,
Prijatelj
Se podpišem pod to.
Poleg tega ne razumem, zakaj bi se prov na Safrana spravljal, ki je dejansko eden od tistih, ki ni nikdar neprijazen, prej nasprotno. Mislim,.. res. Govorim o lastni izkušnji, ko mi je takoj pomagal, ko sem ga prosil za pomoč, čeprav sem ravno prispel na forum. Moja popolna podpora njemu.
LP,
don CONSIGLIO
Bravo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov