Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

BMW RALLY
Novinec

Napisal/-a BMW RALLY To avg 24, 2004 1:21 am

spredi OK, uzad... :?

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Pe jul 01, 2005 12:24 pm

evo... ni glih M, je pa dubu športske hlačice :P :

Slika
Slika
Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Ne jul 03, 2005 3:36 pm

Nekako tako naj bi izgledal nov M3
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jul 03, 2005 3:44 pm

Martin je napisal/-a:Nekako tako naj bi izgledal nov M3

To je fotošop tovarniške slikce 330i...že zdavnaj videno in obdelano, takšnih in drugačnih šopov je ogromno, tako da so zanekrat vse zgolj ugibanja
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Ne jul 10, 2005 8:26 pm

pravijo, da ga bodo pokazali v Frankfurtu... M3 namreč:

Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne jul 10, 2005 9:13 pm

tale slika je še bolj huda kot tista čist zgoraj. :D

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne jul 10, 2005 9:22 pm

Tole pa ni kar tako. :D
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne jul 10, 2005 9:41 pm

Slika
Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Po jul 11, 2005 9:31 pm

Hmmm,... mamo posebno temo za ta model. Bom prestavu še tja. Prosim, da se tudi komentarje oddaja tja.

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=140

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To jul 12, 2005 7:42 pm

Slide je napisal/-a:Ammm...kje pa je Asenna omenjal DSC :lol: ...druga stvar...Igračke, ne vem no :roll:
Samo meni gre na k.... če se mi elektronika vmešava v mojo vožnjo, ko tega nočem...in imam rad njen popoln odklop takrat, ko to želim...ker se z (ESP) DSC-jem bolj težko (namenoma) drsi veš... :? Zato ker to ni samo proti zdrsavanju koles, ampak tudi za stabilizacijo avtomobila, in ko pretiravaš in ti odnese avto pošrek, avto z zaviranjem posameznih koles avto spet spravi na tračnice...kar pa nekateri NOČEMO vedno :wink:
Sicer pa kdo sploh hoče na špur speljevat ni mi zato bla napoti elektronika...mi hočmo pošrek vozit... :lol: :wink:

LP

Hm, nevem ce si cist dojel koncept izklopa elektronskih pomagal. Glavna ideja je da gres brez pomagal hitreje ne pa bol postrani....

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Sr jul 13, 2005 10:41 am

No Hajduk ni nujno da si brez pomagal hitrejši. Ko te oddrsa v en graben ko nepredvideno zdrsne, je dokaj nerodno.

Pa tut pošrek hočjo nekateri vozt brez pomagal. ne boš verjel BMWji so dokaj čistokrvne drift mašine, fantjev Munchnu so to že ugotovil in vsem ljubiteljem ovinkov in drsenja skozi njih namenijo tak čarobn gumbek. Vseeno je dober občutek, ko sredi ovinka gas pohodš in avto oddrsi iz ovinka.

Bi še neki reku, pa sm naletu na mino in rajš ne bom, da ne bo hude krvi.
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr jul 13, 2005 12:52 pm

Mick Jerry je napisal/-a:No Hajduk ni nujno da si brez pomagal hitrejši. Ko te oddrsa v en graben ko nepredvideno zdrsne, je dokaj nerodno.

jst pravim nobelovo nagrado za to ugotovitev... :wiihuu

Drugac pa za resne drifte se itak ve da obstajajo bolse balansirani in bolj primerni avti kot bmw... :P

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jul 14, 2005 1:28 pm

HajdukS je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:Ammm...kje pa je Asenna omenjal DSC :lol: ...druga stvar...Igračke, ne vem no :roll:
Samo meni gre na k.... če se mi elektronika vmešava v mojo vožnjo, ko tega nočem...in imam rad njen popoln odklop takrat, ko to želim...ker se z (ESP) DSC-jem bolj težko (namenoma) drsi veš... :? Zato ker to ni samo proti zdrsavanju koles, ampak tudi za stabilizacijo avtomobila, in ko pretiravaš in ti odnese avto pošrek, avto z zaviranjem posameznih koles avto spet spravi na tračnice...kar pa nekateri NOČEMO vedno :wink:
Sicer pa kdo sploh hoče na špur speljevat ni mi zato bla napoti elektronika...mi hočmo pošrek vozit... :lol: :wink:

LP

Hm, nevem ce si cist dojel koncept izklopa elektronskih pomagal. Glavna ideja je da gres brez pomagal hitreje ne pa bol postrani....

Ne vem če si ti čist dojel koncept mojega posta in mišljenja...da meni ne gre za čas ampak za užitek in če mi to pomeni počez vožnjo, mi el.pomagala tudi to onemogočajo, ne pa samo hitrejše vožnje.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Ne jul 24, 2005 9:37 pm

Ni slaba, sam kako pa kaj s placom v avtu.. je kaj napredka tukaj ali je tipično BMW-jevsko???
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Ne jul 24, 2005 10:09 pm

Mare9mm je napisal/-a:Ma to se ti cela klapa zbere, pol pa en bl pametn k ta drug... Čvekafon al kako že. :roll:

Slika

Slika

Slika

:twisted: :twisted: :twisted:

t zadna slikca 4, ke pa bl m3 karavan se mi zdi, al je pa sam tko opognena revija???

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po jul 25, 2005 11:37 am

Avalon je napisal/-a:Ni slaba, sam kako pa kaj s placom v avtu.. je kaj napredka tukaj ali je tipično BMW-jevsko???

Tipično BMWjevsko. Voznik je kralj, sovoznik je tud kul, zadaj je sicer več placa kot prej sam, sej veš, BMW je avto za voznika. 8)
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 14 gostov