D.J. je napisal/-a:Resnica je, da jim Ameri ne pridejo niti blizu. Vsak lahko naredi 8.0 in 500 KM, ne pa vsak 2.0 in 240 KM.
Al pa 1,3 in 231 KM!!! Mislm, da so Američani še najbl zaostali kar se avtomobilskega trga tiče... Nism jst kriv da je tko.
D.J. je napisal/-a:Resnica je, da jim Ameri ne pridejo niti blizu. Vsak lahko naredi 8.0 in 500 KM, ne pa vsak 2.0 in 240 KM.
BMW Motorsport je napisal/-a:D.J. je napisal/-a:Resnica je, da jim Ameri ne pridejo niti blizu. Vsak lahko naredi 8.0 in 500 KM, ne pa vsak 2.0 in 240 KM.
Al pa 1,3 in 231 KM!!! Mislm, da so Američani še najbl zaostali kar se avtomobilskega trga tiče... Nism jst kriv da je tko.
D.J. je napisal/-a:BMW M: dobro, Wankel je pa sploh druga zgodba...
Bor: če mene vprašaš zaradi velikosti trga (veliko rezervnih delov), poceni bencina (velika poraba) in verjetno tudi neke "zaostalosti", saj nimajo še nobenega razloga, da bi menjal svoje pick-upe z 8.0 mašino in 70 KM. Zakaj, kaj ti misliš?
_Jerry_ je napisal/-a:D.J. je napisal/-a:BMW M: dobro, Wankel je pa sploh druga zgodba...
Bor: če mene vprašaš zaradi velikosti trga (veliko rezervnih delov), poceni bencina (velika poraba) in verjetno tudi neke "zaostalosti", saj nimajo še nobenega razloga, da bi menjal svoje pick-upe z 8.0 mašino in 70 KM. Zakaj, kaj ti misliš?
Misli (in jaz tudi) da zato, ker so po kakem milijoncku ali dveh kilometrov komaj dobro "ulaufani"...![]()
Ma saj ima vsak svoje prednosti in slabosti. Moj "daily driver" je trenutno Citroen ZX 2.0 16V s 150 KM, ob nedeljah pa pozenem V8 s prostornino 5,7 litra in vsega 10 KM vec...
Arminator je napisal/-a:poglejte malo po netu. Ameriške mišice k majo čez milijon prevoženih km pa še vedno delajo kot prvi dan. današnje avte pa moraš menjat skor usakih pet let sploh če maš japonca
Arminator je napisal/-a:poglejte malo po netu. Ameriške mišice k majo čez milijon prevoženih km pa še vedno delajo kot prvi dan. današnje avte pa moraš menjat skor usakih pet let sploh če maš japonca
BMW Motorsport je napisal/-a:sm lih zanc enga vozu americana namreč, ja 5,7 prostornine pa sm mogu fajn gasa dat da je sploh se premaknu po klancu gor, fak če ti je pa to V8 Power, pol sm jst papa Strumpf!
pol pa z E 320 Cdi potegnem gor v isti klanc skor brez gasa!
Tolk o američanih!
McLaren je napisal/-a:_Jerry_ legenda ej![]()
Maš še kaj podobnega na zalogiMe wanna se pics
PS: maš kak avto (američana) za prodat? Chevy Caprice naprimer?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov