pyngo je napisal/-a:Ne vem kaj ti bojo te elektronske pizdontarije v "tako opevanem" športnem avtu. To je za starejše, da se jim pol fejn zdi kaj vse majo v avtu, pa kok fejn se voz, pa oh in sploh. Alfa tega ne nuca
don CONSIGLIO je napisal/-a:ASenna je napisal/-a:Pa tudi, če bi Alfa naredila avto za 23 milijonov ne vem, če bi izumila Dynamic Drive in pa predvsem Active Steering, pa i-Drive... Verjamem pa da bi bila lepa!
to pa ne more noben vedt a bi izuml al nebi, lepa je pa ze zdej kaj sele pol
Po načelu determinizma je brezpredmetno razpravljati o tem, ali bi izumili al ne. Dejstvo je, da pač niso! Kar se pa lepote tiče, tudi za 6ko bi lahko rekli, da je najmanj več kot lepa. Sicer pa ponavljam: "La bellezza non basta!"
Moram reči, da si me malo razočaral. Namreč nisi mi dal niti enega kontra argumenta. Pa tako zgovoren si bil prej...![]()
LP,
don CONSIGLIO
ASenna je napisal/-a:5. Da ne bi slučajno govorili o vrednosti rabljenega vozila...
da nebi slucajno govotili o vrednosti novega avtomobila
no sej smo ze :P
OK!
Vidim, da še ni konec tega, čeprav sem ponudil premirje :P
1. Ta dva avtomobila nista v enakem razredu in niti približno nista primerljiva.
2. Alfa ni samo ekstremni športni avtomobil in cilja predvsem na t.i. premium klaso. Tak avto pač potrebuje nekaj luksuza, ker pač cilja na publiko, ki to išče. (skoraj enaka ciljna publika kot BMW)
3. Dynamic drive in active steering (če veste kaj je to) niso šminkerski dodatki, ampak izjemni pripomočki za zabavo pri vožnji, boljšo lego,...
4. Alfa še nekaj let ne bo dosegla BMWja glede ergonomije in oblikovanja notranjosti. To pa boste opazili, ko boste čez 10 let pogledali še enkrat oba avtomobila.
5. Da ne bi slučajno govorili o vrednosti rabljenega vozila...![]()
LP,
don CONSIGLIO
Dodajam paleto motorjev v alfah konec leta 2005.
1.8 JTS - 140PS - 180Nm
1.9 JTS - 160PS - 200Nm
2.2 JTS - 190PS - 238Nm
2.8 JTS - 230PS - 300Nm
3.2 JTS - 270PS - 345Nm
1.9 MJD - 120PS - 285Nm
1.9 MJD - 160PS - 310Nm
2.4 MJD - 176PS - 390Nm
2.4 MJD - 200PS - 440Nm
3.0 MJD - 250PS - 540Nm
Vse različice bodo na voljo tudi s 4X4.
QV različice:
2.2 JTS uniair - 310PS - 400Nm
3.2 JTS biturbo - 405Ps - 600+ Nm
1.9 MJD - 180PS - 380Nm
3.0 MJD - 305PS - 600Nm
Vse različice bodo serijsko imele 4X4 pogon.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov