Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če jan 05, 2006 8:57 pm

Ja no sej. V8 biturbo ima stari RS6. Za novega naj bi bil V10, le mans bo ratal R8 in ta bo tudi imel Lambotov motor in to je to.

AudiRSboy da naštel si razloge zakaj bi nekdo ki ima familijo bi pa rad hitro vozil, ampak se zmeri ta avto bo pocasnejsi od 612 ali Quattroporteja, v obadva spravis familijo in se hitrejsa sta, ne zgledata pa cisto druzinsko edin to je razlika. Sepravi razloge, ki si jih nastel recimo, da zvisamo razred in recemo da S6 to zadovolji, ce ne ze kr 4,2.

Vse kar si nastel zakaj ima smernice sportnosti ni zato, da bi bil sporten, ampak ker mora imeti. Aerodinamika, moc motorja in vse pac zahteva to, avto pa se zmer je dalec od sportnosti. Pac realnost je, da je sedaj trend bitka med limuzinami, kdo bo dal vec konjev pod havbo, s sportnostjo pa nimajo nobene veze. To je isto, kot da reces, da so SUV sportni, ne, samo veliko konjev imajo. j**e te ta pojem sportnost ocitno.

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Če jan 05, 2006 9:11 pm

Ah joj, celo znanost bote izuml iz te RS6! :evil: Pač avto bo dobr, vse bo ql, in seveda tist k bo meu denar si ga bo kupu pa pika, tega dejstva se ne bo dal spremenit.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če jan 05, 2006 9:13 pm

Dejch je napisal/-a:

Vse kar si nastel zakaj ima smernice sportnosti ni zato, da bi bil sporten, ampak ker mora imeti. Aerodinamika, moc motorja in vse pac zahteva to, avto pa se zmer je dalec od sportnosti. Pac realnost je, da je sedaj trend bitka med limuzinami, kdo bo dal vec konjev pod havbo, s sportnostjo pa nimajo nobene veze. To je isto, kot da reces, da so SUV sportni, ne, samo veliko konjev imajo. j**e te ta pojem sportnost ocitno.

to se strinjam da obenem je nuja....sam ce pogledas ima to usak sportn avto,kar pomeni da so to smernice sportnosti....

612 ali Quattroporteja...rs6 ni nc pocasnejsi ali slabsi....videz vara...

S6 to zadovolji, ce ne ze kr 4,2.....ni res da zadovoli ker je velika rezlika in kupec ali lastnik rs6 nikol nebi biv zadovoln z rs6...
Slika

Uporabniški avatar
Quiksilver
Novinec

Napisal/-a Quiksilver Če jan 05, 2006 9:30 pm

Dejch je napisal/-a:Tist, ki je rekel, da se vsedi v A6 in bos videl zakaj je bolsi od Acure, bi jz tebi rekel da se ti raje vsedi v Acuro pa pol pricaj. Saj pride Junija, ce se ne motim v obliki Honde Legend pa sprobaj. To je ena najbolsih limuzin uzun, pa nisem za Japonce kaj prevec sam ce je res je res, avto je vrhunski.

:lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Quiksilver
Novinec

Napisal/-a Quiksilver Če jan 05, 2006 9:33 pm

Sej nč ne rečem da honda ni vrhunski avto. Sam pravm ti da used se enkrat v a6 pa se en krog zapel če boš mel možnost. ;)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če jan 05, 2006 9:50 pm

Še malo pa se boste kregali kdo ima večjega :roll:

Dejch pa HajdukS priporočam vama, da se izogneta tej temi in jo v nadaljevanju samo še prebirata (al pa še to ne :) ) ker ne bosta nič dosegla, obenem se bo iz teme umaknil še AudiRSboy in stvar bo rešena :) Ker jest vaši zgodbi ne vidim konca in dam roko v ogenj, da če se bo ta tema nadaljevala v tej smeri, bo šla še pod ključ.

Zanimivo je to, da kar ni konec tega zagovarjanja svoje znamke, vsak trobi svoje, drug drugmu se režite, obenem se pa držite za glavo kako lahko nekdo sploh piše take poste. Jest temu resnično ne vidim konca.

Nevem kdo je že rekel, da ne vidi smisla o avtomobilu s 500+ KM (v tej temi konkretno o RS6). Kaj potem naj prenehajo delat vse avtomobile s takšno močjo? Folk a ni logično da je to preseravanje? Pa s tem ni nič narobe, ne mi rečt da če si bi lahko privoščil tak avto, da se bi okol vseen vozil z raznimi clioti, starimi subaruji, golfi,... :roll:

Aja pa še neki, HajdukS, ti morš res v vsaki temi ki govori o kakšnem nemškem avtomobilu, začet provocirat in začenjat s svojimi japonci? Brez zamere ampak lahko se bi že enkrat zadržal. Ker tale tema ni edina taka, sam dobro veš.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Če jan 05, 2006 10:06 pm

spyker, malo preberi temo preden sklepas nekaj :D

Zgleda so nekaterim audi fanom ti azijci trn v peti in jih takoj zacnete omenjat ko jst negativno pokomentiram enga od vasih ljubckov...

Resno fantje, dejte mal spremljat kaj se pise ker mi gre na falus da mi stalno nekaj pisete kaj sm jst pisal pa kaj ne...

Moj prvi post v tej temi

"Doc206 je napisal:
Mah meni taki avti ku so RS6 smi zdjo prav čudni... športna limuzina z 2 tonami Rolling Eyes

Podpis. Res sportno ja.

Avto za zakompleksance in pozerje, ki hocejo bit najhitrejsi na semaforju in autobahnu, kar je tudi vsa sportna voznja ki jo obvladajo..."

Potem je sledil post cyrusa:

"HajdukS bolj debilnih komentarjev kot so tvoji ni.
Avto je šprten v smislu, da ima glede na večino avtov dost boljše zmogljivosti, je pa še vedno udoben in prostoren ter primeren za navadno vožnjo in potovanja.
Avto ni narjen za na rally, niti ne za na krožno dirkališče (čeprou tuki mahne dol marsikerga "športnega" poševnookca) ampak je namenjen vsakodnevni uporabi in maxsimalnemu užitku pri vožnji za tiste, ki si ga lahko privoščijo.
Mislim, da se zato tako razburjaš nad avtom, ker tvoja Azijska konkurenca ne ponuja ničesar, kar bi lahko postavil ob bok takemu avtu."

Se enkrat ce ste vi zakompleksani ne svojih kompleksov na mene prenasat.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Če jan 05, 2006 10:13 pm

Dejch: Če je brezveze met 500hp limozino zakaj pa tok not tiščiš Quattroporteja??
Dej nehi s tem, kr Quattroporteja sm na cesti sam 2X videl, RS6 pa najmanj 10X, pa je quattroporte samo $10k dražji. Zakaj? Verjetn da več ljudi raje ma V8 RS6, kot Maseratija
Meni Alfa niti malo ne zgleda športno, pa kaj pol? Tega mi ni treba sploh rečt, kr nič ne pomeni. Zgleda tko k en lonček pr vlki hitrosti Audi pa kot tank. Zdej jst lohk rečm ni primerjave ko ga vidš v ogledaliu kako nate prihaja. Ti pa se seveda ne boš strinju z mano.
Jst sm že bil v Acuri, in se mi ne more primerjat z Audijem. Ampak spet osebno mnenje, se pravi da ko ti nekaj rečeš ni nujno da je res.

P.S.: Men se vselej zdi da gre tebi (pa HajdukS-u tudi) malo v nos da nas je toliko ki ta avto spoštujemo za vse kar je (bo) --športen, udoben, lep, kvalitetn...(drag :P )-- vdiva pa se z nami ne strinjata

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če jan 05, 2006 10:17 pm

glej hajduk v usaki temi k je ksn tak avto mas ksn komentar proti njemu (jst se nism zasledu da bi pohvalu).....in s tem Podpis. Res sportno ja. si podjebavu....raj se zadrz takih komentarjov pa si usebi misl....folku grejo ze nazivce taki komentarji....k mi tud nepluvamo cez azice k ksn nov pride al je v pricakovanju...kvecm ga pohvalmo da je dobr (usaj jst)...

tko da probi mav odnos spremenit...bos vidu velik bols bo
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če jan 05, 2006 10:17 pm

Sej ravno v tem je fora, nestrinjanje je do zdej še vedno prnesl prepir. Men ne gre u nos to, da vidim kako folk piše čez avto, ki meni več pomeni kot njemu in mam za razliko od njega pozitivno mnenje o njem, gre pa mi v nos to, da vedno en in isti povzroča sranje v temi in se še kar nič ne naredi na temu. Pa če se bi debata razvijala v pravi smeri se da še vsaj pogovarjat ampak zarad določenih osebkov je to kle pač nemogoče. HajdukS se pa itak vedno dela nedolžnega :roll: Yea right :roll:
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če jan 05, 2006 11:01 pm

Quiksilver je napisal/-a:Sej nč ne rečem da honda ni vrhunski avto. Sam pravm ti da used se enkrat v a6 pa se en krog zapel če boš mel možnost. ;)

Mah resno, sedel sem not in? Res odpihnl me je no. Raj koncajmo, vem pa, da ti sedel nisi v Acuri in dajes podatke na podlagi predsodkov. :)

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če jan 05, 2006 11:12 pm

---Zajebu---
Zadnjič spremenil Dejch, dne Če jan 05, 2006 11:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če jan 05, 2006 11:13 pm

Tomcatter je napisal/-a:Dejch: Če je brezveze met 500hp limozino zakaj pa tok not tiščiš Quattroporteja??
Dej nehi s tem, kr Quattroporteja sm na cesti sam 2X videl, RS6 pa najmanj 10X, pa je quattroporte samo $10k dražji. Zakaj? Verjetn da več ljudi raje ma V8 RS6, kot Maseratija
Meni Alfa niti malo ne zgleda športno, pa kaj pol? Tega mi ni treba sploh rečt, kr nič ne pomeni. Zgleda tko k en lonček pr vlki hitrosti Audi pa kot tank. Zdej jst lohk rečm ni primerjave ko ga vidš v ogledaliu kako nate prihaja. Ti pa se seveda ne boš strinju z mano.
Jst sm že bil v Acuri, in se mi ne more primerjat z Audijem. Ampak spet osebno mnenje, se pravi da ko ti nekaj rečeš ni nujno da je res.

P.S.: Men se vselej zdi da gre tebi (pa HajdukS-u tudi) malo v nos da nas je toliko ki ta avto spoštujemo za vse kar je (bo) --športen, udoben, lep, kvalitetn...(drag :P )-- vdiva pa se z nami ne strinjata

Lej, seveda vec vidis Audijev kakor Maseratijev. Ta podatek je prikaz realnega stanja a ne? Maserati dela avtomobile, v smislu ekskluzivnosti - Audi ne. Konc debate, zdej ce si ti 8x vidu vec RS6 je zato, ker ljudje imajo raje Audi oboze. Sepravi, ce vidis vec z4, kot boxsterjev S potem pomeni, da imajo ljudje raje BMW kakor Porsche? :) Tudi bolj posebno je ce imas eksluzivno znamko, nekaj pomeni, tako da jaz se nebi hvalil, ce ima vsak kmet RS6, to je prej zalostno. :P

Seveda, ko mi audi, MB na avtocesti se pripopa k en tank, ko pa treba kje zavijat itd. pa ga nikjer ni. Ja zame je to sportnost in zato tudi F1 vozijo po ovinkih in ne po kroznih kakor Indy. :)

Sploh pa ne vem kaj odkrivate toplo vodo. Kot prvo kle noben ne pluva po Audi znamki, ker se sami v firmi pravijo, da niso sportni, da so konzervativni itd. Kaj zdaj tukaj probate dokazat, da je Audi športen zato k ima 500KM jao. :) In ne, RS6 nikol ne bo QP premagal na progi, se v udobju in prostornosti bo tezka. QP je na ameriskem testu na progi zmagal Alpino B5 in M5, pa ima manj konjev. Ocitno je podvozje prekleto dobro, zato je bolj smiselno kupit QP kakor RS6 za druzino in sportnost.
Zato je nesmislno, tko kot je nesmiselno 400+ KM v pick up truck in SUVe in to je tudi potem sportno, ker ima boljse bremze, 4 rore in po avtocesti se ti pripopa na rit. :roll:

Pa še to, ker je japonsko ali italjansko ne pomeni, da je slabse kakor svabsko. Samo pri nas v slovenije je bolj tako. Ne vem zakaj se pol v Ameriki prodajajo Maseratiji, Ferrariji, Acure, Lexusi bolje oz. enako dobro.

Uporabniški avatar
Quiksilver
Novinec

Napisal/-a Quiksilver Če jan 05, 2006 11:24 pm

Dejch je napisal/-a:
Quiksilver je napisal/-a:Sej nč ne rečem da honda ni vrhunski avto. Sam pravm ti da used se enkrat v a6 pa se en krog zapel če boš mel možnost. ;)

Mah resno, sedel sem not in? Res odpihnl me je no. Raj koncajmo, vem pa, da ti sedel nisi v Acuri in dajes podatke na podlagi predsodkov. :)

Nima smisla itak pa imajo vsake oči svojega malarja.Uglavnem men se sigurn bol dopade audi kot pa honda. Sem sedel v hondi :P pa mi nikakor ne potegne.

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če jan 05, 2006 11:31 pm

Quiksilver je napisal/-a:
Dejch je napisal/-a:

Nima smisla itak pa imajo vsake oči svojega malarja.Uglavnem men se sigurn bol dopade audi kot pa honda. Sem sedel v hondi :P pa mi nikakor ne potegne.

Ce ni skrivnost, v kateri hondi pa si sedel? Civicu in ga primerjas z A6. Upam, da je bil isti razred in si na podlagi tega ustvaril mnenje. Jaz vozim Civica 7g pa v notranjosti ni baš nešto oz. je bol tko nikakvo, toda Accord je ze cisto druga zgodba, o Legend pa raje nebi. :)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če jan 05, 2006 11:33 pm

dejch nevem kako lahko napovedujes da je maserati bolsi ce ta sploh ni se uzun....
pa ce je a8ka zmagala majbaha za prestiz,pomoje pol rs6 lahko premaga maseratija...

drugac kmet si nemore prvost rs6------>zato jo nima usak kemt...

sam ta ti je dobra audi v ovinkih slb :har

Sepravi, ce vidis vec z4, kot boxsterjev S....itaq da jih je vec ker usak raje kupi bolsi avto...ker vela da je boxter najslabsi porse in nedobija nikjer nevem kok dobrih rezultatov....z4 pa dobija....ce si gledu gdaj kake teste mu je stalo naredu...

ce je porse nepomen da je dobr....ni usak porse porse,isto vela za use znamke...
Slika

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Če jan 05, 2006 11:38 pm

mislim da tudi po ovinkih nima maserati kaj praskat proti RS6......
Slika

Uporabniški avatar
Quiksilver
Novinec

Napisal/-a Quiksilver Če jan 05, 2006 11:51 pm

primerjava audi a6 in honda legend (notranjost)
Slika
Slika

...

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Pe jan 06, 2006 12:19 am

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ce ze govorimo o aktualnem modelu (kot je audi na (tovarniski, studijski) sliki) bodi pol vsaj tok fer da pokazes aktualno hondo legend in ne starega modela po vrhu pa se rabljenega.

mal vecja slika mal posmekane:
http://www.acurazine.com/assets/article ... ior-hi.jpg

normalna:
Slika

oprosti, ampak meni je veliko bol stilska in elegantna. :oops:

aja, pa za hec se mal lepsa slika ta stare naj se vidi kaj propaganda nardi: :D
http://www.cgauto.com/images/autoreview ... 001LRG.jpg

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Pe jan 06, 2006 7:47 am

Sej ni nihče reku da ma honda al acura slabo notranjost. Pravzaprav je ta od Accure zelo lepa, ampak jst raj vidm če so knofi simpl kot da so postavljeni v "lepe" nedosegljive vzorce.... hočm sam rečt da se mi Acura zgleda dost bl zakomplicirana kot Audijev MMI
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov