Dejch je napisal/-a:
Vse kar si nastel zakaj ima smernice sportnosti ni zato, da bi bil sporten, ampak ker mora imeti. Aerodinamika, moc motorja in vse pac zahteva to, avto pa se zmer je dalec od sportnosti. Pac realnost je, da je sedaj trend bitka med limuzinami, kdo bo dal vec konjev pod havbo, s sportnostjo pa nimajo nobene veze. To je isto, kot da reces, da so SUV sportni, ne, samo veliko konjev imajo. j**e te ta pojem sportnost ocitno.
Dejch je napisal/-a:Tist, ki je rekel, da se vsedi v A6 in bos videl zakaj je bolsi od Acure, bi jz tebi rekel da se ti raje vsedi v Acuro pa pol pricaj. Saj pride Junija, ce se ne motim v obliki Honde Legend pa sprobaj. To je ena najbolsih limuzin uzun, pa nisem za Japonce kaj prevec sam ce je res je res, avto je vrhunski.
Tomcatter je napisal/-a:Dejch: Če je brezveze met 500hp limozino zakaj pa tok not tiščiš Quattroporteja??
Dej nehi s tem, kr Quattroporteja sm na cesti sam 2X videl, RS6 pa najmanj 10X, pa je quattroporte samo $10k dražji. Zakaj? Verjetn da več ljudi raje ma V8 RS6, kot Maseratija
Meni Alfa niti malo ne zgleda športno, pa kaj pol? Tega mi ni treba sploh rečt, kr nič ne pomeni. Zgleda tko k en lonček pr vlki hitrosti Audi pa kot tank. Zdej jst lohk rečm ni primerjave ko ga vidš v ogledaliu kako nate prihaja. Ti pa se seveda ne boš strinju z mano.
Jst sm že bil v Acuri, in se mi ne more primerjat z Audijem. Ampak spet osebno mnenje, se pravi da ko ti nekaj rečeš ni nujno da je res.
P.S.: Men se vselej zdi da gre tebi (pa HajdukS-u tudi) malo v nos da nas je toliko ki ta avto spoštujemo za vse kar je (bo) --športen, udoben, lep, kvalitetn...(drag :P )-- vdiva pa se z nami ne strinjata
Dejch je napisal/-a:Quiksilver je napisal/-a:Sej nč ne rečem da honda ni vrhunski avto. Sam pravm ti da used se enkrat v a6 pa se en krog zapel če boš mel možnost.
Mah resno, sedel sem not in? Res odpihnl me je no. Raj koncajmo, vem pa, da ti sedel nisi v Acuri in dajes podatke na podlagi predsodkov.
Quiksilver je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Quiksilver je napisal/-a:Sej nč ne rečem da honda ni vrhunski avto. Sam pravm ti da used se enkrat v a6 pa se en krog zapel če boš mel možnost.
Mah resno, sedel sem not in? Res odpihnl me je no. Raj koncajmo, vem pa, da ti sedel nisi v Acuri in dajes podatke na podlagi predsodkov.
Nima smisla itak pa imajo vsake oči svojega malarja.Uglavnem men se sigurn bol dopade audi kot pa honda. Sem sedel v hondi :P pa mi nikakor ne potegne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov