INFINITI je napisal/-a:Deo: ja isti test imava v mislih![]()
Vale: oranžna bi lepo razbila črno monotonost v notranjosti, še posebej ker je cel avto črn. Zdej pr temu je mogoče problem kakšna je trpežnost barve usnja - a se z časom zdrgne, a se ga da lepo sčistit - jaz ti predlagam da greš na nemške in ameriške forume za Zje in malo povprašaš grede praktičnih izkušenj z barvnega kvaliteto usnja v Zju
VaLe je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Deo: ja isti test imava v mislih![]()
Vale: oranžna bi lepo razbila črno monotonost v notranjosti, še posebej ker je cel avto črn. Zdej pr temu je mogoče problem kakšna je trpežnost barve usnja - a se z časom zdrgne, a se ga da lepo sčistit - jaz ti predlagam da greš na nemške in ameriške forume za Zje in malo povprašaš grede praktičnih izkušenj z barvnega kvaliteto usnja v Zju
Sem na vseh mogočih Ameriških forumih in na enem Nemškem... bom povprašal
Slide je napisal/-a:Ta avto je vsekakor zakon na kolesih, le za moj (mogoče čudni) okus mu manjkata 2 sedeža, njegov bratec(INFINITI) s 4mi sedeži, pa verjetno ne bo naprodaj po tako ugodni ceni(za tak hud stroj), kar je pa spet smola

M3 je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Ta avto je vsekakor zakon na kolesih, le za moj (mogoče čudni) okus mu manjkata 2 sedeža, njegov bratec(INFINITI) s 4mi sedeži, pa verjetno ne bo naprodaj po tako ugodni ceni(za tak hud stroj), kar je pa spet smola
jaz se strinjam s teboj, tudi meni se zdi da mu manjkajo še 2 sedeža,
infiniti pa mi je preveč luksuzen, premalo športen, sej vem da se vse da naredit
z denarjem samo mi ni to to, pa večina jih je automatik![]()
kot drugi avto pa bi bil Z idealen![]()
![]()
VaLe je napisal/-a:P.s.: Cca 500.000 do 600.000
glede barve usnja pa sem še vedno za oranžno, ker super paše. se na onem videu od autofil vidi da paše še lepše kot je sodeč po slikah Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov