INFINITI je napisal/-a:Deo: ja isti test imava v mislih![]()
Vale: oranžna bi lepo razbila črno monotonost v notranjosti, še posebej ker je cel avto črn. Zdej pr temu je mogoče problem kakšna je trpežnost barve usnja - a se z časom zdrgne, a se ga da lepo sčistit - jaz ti predlagam da greš na nemške in ameriške forume za Zje in malo povprašaš grede praktičnih izkušenj z barvnega kvaliteto usnja v Zju
VaLe je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Deo: ja isti test imava v mislih![]()
Vale: oranžna bi lepo razbila črno monotonost v notranjosti, še posebej ker je cel avto črn. Zdej pr temu je mogoče problem kakšna je trpežnost barve usnja - a se z časom zdrgne, a se ga da lepo sčistit - jaz ti predlagam da greš na nemške in ameriške forume za Zje in malo povprašaš grede praktičnih izkušenj z barvnega kvaliteto usnja v Zju
Sem na vseh mogočih Ameriških forumih in na enem Nemškem... bom povprašal
Slide je napisal/-a:Ta avto je vsekakor zakon na kolesih, le za moj (mogoče čudni) okus mu manjkata 2 sedeža, njegov bratec(INFINITI) s 4mi sedeži, pa verjetno ne bo naprodaj po tako ugodni ceni(za tak hud stroj), kar je pa spet smola
M3 je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Ta avto je vsekakor zakon na kolesih, le za moj (mogoče čudni) okus mu manjkata 2 sedeža, njegov bratec(INFINITI) s 4mi sedeži, pa verjetno ne bo naprodaj po tako ugodni ceni(za tak hud stroj), kar je pa spet smola
jaz se strinjam s teboj, tudi meni se zdi da mu manjkajo še 2 sedeža,
infiniti pa mi je preveč luksuzen, premalo športen, sej vem da se vse da naredit
z denarjem samo mi ni to to, pa večina jih je automatik![]()
kot drugi avto pa bi bil Z idealen![]()
![]()
VaLe je napisal/-a:P.s.: Cca 500.000 do 600.000
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost