Tomcatter je napisal/-a:Ummm, a ne bo to prodajo 350Zja mal mesalo? Kok bi tak avto stau?
Sicer pa mi ni nic posebnega
INFINITI je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:Ummm, a ne bo to prodajo 350Zja mal mesalo? Kok bi tak avto stau?
To ni niti slučajno v isti ligi kakor z
-nič posebnega? si že videl skyline po 1100 km+ v akciji?
Dejch je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:Ummm, a ne bo to prodajo 350Zja mal mesalo? Kok bi tak avto stau?
To ni niti slučajno v isti ligi kakor z
-nič posebnega? si že videl skyline po 1100 km+ v akciji?
Ja dobr je za drag. Ne vem no kaj je to tok posebnega. Pac dve turbine pa se da kr enostavno napilit to. Ne recem, je dobr avto, sam o teh konjih kok se da gor nabit je pa brez pomena. Za cesto itq ni.
Dejch je napisal/-a:Ja sej za pol govorim, pa 4 pogon, ter veliko elektronskih pomagal. Zato je pa tako popularn za tunanje, ampak 600+ pa ni za nikamor, saj mislim tako. Nimam ga in ne morm trdit, tako kot vsak tukaj.
INFINITI je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Ja sej za pol govorim, pa 4 pogon, ter veliko elektronskih pomagal. Zato je pa tako popularn za tunanje, ampak 600+ pa ni za nikamor, saj mislim tako. Nimam ga in ne morm trdit, tako kot vsak tukaj.
Ma fora je v temu da je to najbolj tjunabilen avto na svetu. Iz 2.6 motorja se z parimi spremembami pride do 400-450 konjev; kje si to še videl?
-Najbolje je da si potegneš dol par filmov od best motoring international pa pogledaš moštvo od Falken kaj delajo s tem avtom.
Bel-Tirid je napisal/-a:Nevem no, za tak dnar dobiš m5 alpa CLS55 amg
Slide je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:Nevem no, za tak dnar dobiš m5 alpa CLS55 amg
Spet bluzite z drugimi znamkami, če kdo hoče skyline-a ga bo kupil in bo vedel zakaj, tko kot bo vedel tisti ki bo kupil CLS zakaj ga je kupil...recimo da bo slednji vedel no...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov