Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Po jul 02, 2007 12:26 pm

Pifi je napisal/-a:dobro..antiaudileague ni ti všeč mustang, smo dojeli..ampak pazi! meni pa je všeč, zelo všeč :o in ni mi zdaj za brat več kregarije, dajta mir, pa naj mož iz amerike rajši prilepi še kako slikico svoje zverine, pa da debata teče dalje.

:clapclap

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Po jul 02, 2007 12:59 pm

napaka
Zadnjič spremenil cruiser1, dne Po jul 02, 2007 1:08 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Po jul 02, 2007 1:00 pm

AntiAudiLeague je napisal/-a:Ja st. lazejo.

Ko vi vrli fantje primete avte v roke št. ne pomenijo vec nic ane? Dj nehite s tem bullshitom.

Mustang je zstarel v vseh moznih aspektih TO NE MORES ZANIKAT

Mustang ima nefektivno uporablja energijo iz goriva TO NE MORES ZANIKAT

Mustang katastrofalno onesnazuje z izpusnimi plini. TO NE MORES ZANIKAT
...
se?

To bos se ti amater razumel. Drugace pa ne bos verjel, nekateri preberemo natancne podatke in lahko TOCNO vemo VELIKO o avtu (seveda moramo vedeti tudi dejstva ki jih ti podatki prinesejo oz so od njih odvisni).

Po mojem osebnem mnenju se da tako vec zvedeti o avtu kot zagovorniki "nisi probal ne mores komentirat" teorije s svojim laicnim obcutkom in vprasljivim znanjem voznje sprobate. (napisano velja tudi za mene. Lahko dobim nek osnoven obcutek a mi avto pase al ne, a se drzi katastrofalno al uredu, a je odziven, prozen ipd. ampak precej na grobo. Sigurno pa s tem da nekaj "sprobam" ne morem natancno ocenjevati stvari, zato ker enostavno nisem testni/dirkalni voznik)

Sploh je pa vprasanje kaj pomeni "sprobati"? A to pomeni da si ti avto do se daj sprobal ker ga mas ze par let al pomeni sprobati da si sel k ford dealerju in si ga "sprobal" preden si ga kupil?

Ne bos verjel videl sem mustanga v zivo. Grd je. Se stil ki naj bi ga imel me tako odbija, ker se z njegovo filozofijo ne strinjam. Je kavbojska in nenapredna kot avto sam.

Kake ma pa ta model :bonk
Če je človeku (tebi, meni , komerkoli) avto vizualno všeč in če si zadovoljen z voznimi lastnosti vozila ne vidim nobenega razlog zakaj bi morol študirat neke napisane številke in teste.
Če nisi profesionalni dirkač tako ne rabiš nevem kako raketo razen če si prepoln egota in se moraš dokazovat na javnih cestah in ogrožat vse udeležence prometa.
Kar se pa tiče onesnaževanja okolja lahko povem, da moj petnajs let star pick up brez problema prestane kontrolo emisij in to celo bolje kot nekateri novi evropski avtomobili, da dizlov sploh ne omenjam. Ja v ameriki so že v sedemdesetih začeli razmišljati o okolju v sloveniji pa pred parimi leti.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov