Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
yigy
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a yigy Po avg 27, 2007 1:54 pm

drugmirko je napisal/-a:jaz grdega, dolgočasnega in brezveznega avta ne bom niti pogledal, pa tudi če je tak dobro narejen, da se nebi pokvaril niti v 150 letih! seveda, če govorimo o gledanju... 8)

Hvala enako. Mene noben BMW, Audi, VW, Toyota, Honda itd. ne impresionira in ne vzbudi custev v meni, zato taksnega avta neb nikol kupil. Seveda so kaksne svetle izjeme, toda se vedno imam raje primerljivega Jaguarja, Alfo, Fiata, Maseratija itd.

Uporabniški avatar
yigy
Novinec

Napisal/-a yigy To avg 28, 2007 8:04 pm

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Sr avg 29, 2007 8:30 am

Glede na svojega predhodnika je tole za jaguarja estetski presežek (težko je namreč naresti kaj bolj odbijajočega kot prejšnja verzija). Z mojega stališča je tale jaguar velik korak naprej. Kar se pa duš tiče...no, pustimo jih, naj počivajo v miru :P(zanivimo, da imajo največ duše ponavadi avtomobili z najbolj pogostimi okvarami...naključje?)
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
yigy
Novinec

Napisal/-a yigy Sr avg 29, 2007 7:34 pm

Par predlogov za novga S-typa, ki nikoli niso videli uresnicitve.
http://carscoop.blogspot.com/2007/08/ja ... never.html

Prav so se odlocl! :lol:

stifler
Nov uporabnik

Napisal/-a stifler Pe avg 31, 2007 8:07 am

Jaguarje ne kopujejo takšni, ki naredijo letno xxxxxxx kilometrov.Takšni kopujejo audije, bmwje in pa leksuse.Jaguar stype in xtype sta samo zato, ker more jaguar ponuditi nekaj in preživeti.Ta avtomobila sta zame kot porsche boxter, cayenne in pa aston martin v8.Tako pa sta pri jaguarju prava avtomobila xj(katerega oblika se le malo spreminja od prvega modela) in pa xk.Jaguar ti je lep ali pa grd.Je avto(XJ, XK) katerega kupi nekdo ki ima takšen stil in mu takšen avto paše.Isto kot aston martina(db9, vanquish) ali maseratija.Rekel bi pa samo, da tisti ki niste peljali xj(4.2 ali pa kompr.) in pa xk prosim se zadržite komentarjev, da jaguar nima duše.

Novi xf bo pa zelo zanimiv, spominja me na bmwjev koncept cs, z zelo zanimivo notranjostjo(čeprav mi je klasika z šivano usnjeno armaturko lepša) in pa božanskimi števci(aston martin style).

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus So sep 01, 2007 2:29 pm

Moderatorja najprej naprošam, če lahko spremeni ime teme v tokrat že uradno ime avtomobila "Jaguar XF 2007".

Pa še video, kjer moram reči da zgleda neverjetno bolj veličastno kot na slikah. Si moram kar misliti, kako veličasten vtis daje še le v živo. 8)
http://www.youtube.com/watch?v=_TtohfkNFKo
http://www.youtube.com/watch?v=XnOtFaVV_yU

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So sep 01, 2007 2:31 pm

@f.taunus: ime/naslov spremenjen(o)... :tipk
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Ne sep 02, 2007 6:39 pm

Jorgi je napisal/-a: Glede na svojega predhodnika je tole za jaguarja estetski presežek (težko je namreč naresti kaj bolj odbijajočega kot prejšnja verzija). Z mojega stališča je tale jaguar velik korak naprej.

živa istina! sam človek, sam pri sebi, vseeno lahko upa ali pričakuje kej več, a ne? :)

...seveda, pri takih avtih je za pričakovat tudi, da bodo v določenem momentu "konzervativno scagali"! to smo parkrat že vidli... zmerom bom trdil, da bi recimo C6 lahko mel veliko bolj elegantno bočno linijo, če bi vratne stebričke nagnili bolj nazaj.... ampak tako pač je! na koncu koncev fabrike ne živijo od našega slinjenja po forumih. živijo pač od svojih kupcev! in ciljana klientela takih vozov je že v konzervativnem modu življenja :P

Jorgi je napisal/-a:Kar se pa duš tiče...no, pustimo jih, naj počivajo v miru :P

ja... mislim, da je pri miru treba pustit duhove, dušo pa negovat in prenašat v naslednje rodove... sicer malo budistično stališče za enga ateista, pa vseeno :mrgreen:

Jorgi je napisal/-a:(zanivimo, da imajo največ duše ponavadi avtomobili z najbolj pogostimi okvarami...naključje?)

life style, maco.... life style 8) ! od suhoparne "mrtve prirode" pač ne moreš pričakovat, da bo šlampasta! šlampasti so uživači.... :mrgreen: ;)

yigy je napisal/-a:Par predlogov za novga S-typa, ki nikoli niso videli uresnicitve.
Prav so se odlocl! :lol:

kak to misliš.... zadnje dve slikice so zmagovalni dizajn, ki je ugledal serijo.... :?

f.taunus je napisal/-a:Pa še video, kjer moram reči da zgleda neverjetno bolj veličastno kot na slikah. Si moram kar misliti, kako veličasten vtis daje še le v živo. 8)

jep... veliko bolj samozavestno, kot pa na slikah... upam, da res samo ni fotogeničen... :)
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
yigy
Novinec

Napisal/-a yigy Ne sep 02, 2007 6:56 pm

Morn rect da na video zgleda mnogo bolje. Pomoje bo kr uspesen model tole. Mi je pa zanimivo da niso v motorno paleto vtaknili novega 3.5 V8 iz XK.

Uporabniški avatar
yigy
Novinec

Napisal/-a yigy Če sep 06, 2007 2:07 pm

Cene v IT
3.0 V6 Luxury -- €51.000
3.0 V6 Premium Luxury -- €51.000
2.7 V6 Luxury -- €57.850
2.7 V6 PremiumLuxury -- €57.850

4.2 V8 Premium Luxury -- €67.600

SV8 -- €84.800

Se ostala oprema
http://www.autoblog.it/post/10012/jagua ... er-litalia

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Ne jan 13, 2008 1:50 pm

V VB stane 2.7d premium luxury približno 4000 funtov manj od BMW 525d in MB E 270 CDI s primerno opremo (42k funtov = 63k eur). Je pa hvalabogu to avto ki ima več opreme že v osnovni ceni kot pa ima dodatkov - serijska je navigacija, touch screen, usnje, avtomatski 6st menjalnik z zavolanskimi ušesi, kvaliteten hifi, spodobne litke...

Mi je pa blazno smešno da stane preko luže 63k dolarjev supercharged V8, s tem da ima tam serijsko tudi skoraj vso dodatno evropsko opremo. Res ne vem čemu tako enormna razlika v ceni - se ga splača iz ZDA uvozt prej kot pa ga tu kupit :?

Lp, D.

Uporabniški avatar
yigy
Novinec

Napisal/-a yigy Pe feb 22, 2008 11:18 pm

Jaguar XF-R

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Zadnjič spremenil yigy, dne So feb 23, 2008 9:32 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. So feb 23, 2008 12:00 am

Testna mula za novi XFR? ;)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So feb 23, 2008 12:25 am

skor vsaka feltna drugačna :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec So feb 23, 2008 8:00 am

mam doma prospekt- avto je res čudovit
je ap cenovno primerljiv z nemci- une cene zgori se mi zdijo pretirane- saj sem jst zaznal 35.000 funtov za dizla- kar je malce več kot za A6 2.7 in malce manj kot za 3.0

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan So mar 15, 2008 12:38 pm

Jaguar XF by Galpin

Slika
Slika
Slika
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. So mar 15, 2008 1:12 pm

O jao - kdaj se bojo ldje naučil, da se vsazga avta pač ne predela :?: Serijski je way way lepši - tale men želodčne težave povzroča :roll:

Lp!

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica So mar 15, 2008 2:51 pm

res da ima vsak svoj okus sam ce je tole lep avto pol pa tut ne vem no... vcasih si ravno jaguarju kupil ce si se hotel lociti od nemske konkurence, zdej pa vsi v isti rog trobijo. kje je jaguar na haubi, kje nostalgicna armatura, kje je les in usnje, kje so custva??? ja k***, eni si ga bodo pa vseen kupil, po moznosti (ce se bo dalo) z dizelskim motorjem... tok o jaguarju, pardon, tata jaguarju...

Uporabniški avatar
GregaST
Novinec

Kraj: Medvode

Napisal/-a GregaST So mar 15, 2008 6:37 pm

Kje pa imajo teli sedeži kaj oprijema? :?

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky So mar 15, 2008 9:05 pm

edino zadnje luči so mi lepše kot na originalu, vse druga je pa nikakvo

pa še volana ne znajo na uradnih slikak prav obrnat :lol: vsaj to bi lahko nardil
LP Rok
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov