otroc! kolko folka ma tle veyrona sami profiči neki

Vse lepo in prav samo tukaj je problem, da na čez 1000 konj navita Supra ne bo zdržala več kot en drag race, potem bo pa en teden razstavljena v delavnici, kjer bodo zamenjali skoraj cel avto, samo zato, da bo zdržala naslednje pov milje Wink "Ni problem" narediti avta, z 1000 konji (no ja Razz ) , problem je narediti avto s 1000 konji, ki je primeren za nekoga, ki ga nebo cele tedne popravljal, da se bo lahko čez vikend vozil Smile
budalo si, druzga ne morem rect. zakaj bos pa ze sam ugotovu k bos dost zrastu...
Ah ah partty saj vemo da si ljubitelj korejskih vozil(da, vozil in ne avtomobilov) zato se ne vtikuj preveč v avto, ki ga lahko samo vikaš in nič drugega. Pa prosim ne s takimi primerjavami o Skylineih in Suprah, ker tu si pokazal svoje (ne)znanje.
Hja, bil sem tko zlobn v postu kukr je bil on. Šit ane.
partty me na hajduka spominja--> skyline pa supra Laughing
....Ok ima ČEZ 1000KM, pa kaj kupiš Skylinerja ali Supro in ga še bolj naviješ, pa plačaš 10xmanj...
Pavel_P je napisal/-a:Da dodam tole k bigturbovem postu... Kolikor se spomnim je v enem testu o zaviranju 100-0 zmagal prav veyron. Edini konkurent je bila ultima GTR, sam tist avto ma manj kot tono, tako da ni čudno.
Pa še tole mi je bilo zanimivo, ko so ga testirali pri top gear, ko je james may povedal da se pri 407kmh ne trese avto nič bolj, kot pri 100kmh, za razliko od raznih enzotov, pri katerih imaš pri končni hitrosti (ki je dosti nižja) občutek, kot da bo začel ravno razpadat. (Možno da ni ravno tako rekel, ampak nekaj v tem stilu)
juhica je napisal/-a:Dr Thomas Bscher, the Bugatti president, said:
“This car is a technical achievement of the highest order. Veyron shows the world our technological capabilities. It is a car to make us proud. There is nothing else on the road that compares. It is not a race car, though it will do a fabulous lap time at Le Mans, yet it is as comfortable as a Bentley, and you can do the shopping in it.”
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov