Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
axa
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a axa So okt 22, 2005 11:23 pm

hmm sam zdej res nevem...al mi je ta bmw res res grd al mal majn grd? :P

Piz** kaj je zdej s temi Bmw dizajneri?A se jim je cist zmesalo?Ta serija
sploh ni primerljiva s prejsnimi v kateri so bli lepi avti...to pa kar zdaj
mecejo ven pa khmm je en bl grd k tadrugi :?

Uporabniški avatar
ThARippA
Novinec

Napisal/-a ThARippA Ne okt 23, 2005 11:02 am

tista zlata zadeva zgoraj je koncept CS1, star že kar ene tri, štiri leta, ki je napovedal obliko serije 1, tko da to NI serija 2.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po okt 24, 2005 4:52 pm

Upajmo da bo kaj lepšega. Men so osebno BMW-ji še kr vredu. Res ni neke lepote razen seveda 5ke samo so solidne oblike. Edino pri 1ki me moti zadn konc ki je čist zgrešen.

Itak da tut ni bok i batina samo tut v tistem testu ko je v testu bla prva alfa je bil splošni zmagovalec BMW. to tut nekaj pomeni. Če pa še enkrat slišm da kdo napiše da so golf bolš ceste drži kot BMW pa navem kaj bom naredu. Al se bom zjokaj al pa crknu od smeha. Če so vozš okol z cliotom in pol greš v golfa in vidš kako naj bi se soliden avto pelu po ovinkih še tut približno ne veš kaj je zmožen en pošten avto z poštenim podvozjem delat. Ki je pa še zmeraj kakšen korak za pravimi brezkompromisnimi športniki.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Po okt 24, 2005 6:26 pm

Seveda da je zmagal, kako le nebi, ce je nemski test. Na prvih 4 mestih so nemci, potem francoz, japonc, italjan, Opla so seveda fuknl na predzadnje in to je to. Legitimno ni kaj. Poglejmo test francozov, ki je zelo zanimivo celo bolj resnicen, glede na to, da na prvih 3 mestih ni francoza, ne vem kako je to mozn. L'journal master test je bil taksen.

Slika
http://www.mitoalfaromeo.com/Public/dat ... 6_Mail.JPG

Brez provokacije je tole napisan, je pa zanimivo ali ne? Nemcev resno ne jemlem ze dolgo, v bistvu nikol nisem, saj noben tujc se ni zmagal. Tok o nemski objektivnosti. :roll:

Ocitek Alfi je bil samo, ugodje in prostornost. Come on, avto ti prakticno na vseh pomembnih sesuje konkurenco, ceprow je najbol svoh masina in potem pusne zaradi ugodja boze, o prostornosti pa raj ne omenjamo, kako je zmagovalceva resnicno superiorna. :lol:

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po okt 24, 2005 6:55 pm

No vidš samo tut na tem testu je bil BMW zelo dober. Pa tam je zelo lep zaključek. Če bi kdo revijo kupu in prebral bi lepo vidu. Lepo je pisalo. Najbolši kompromis BMW. Najbolj športna ALFA, najprostornješi in udoben PASSAT in tako dalje. Ubistvu ni čistega zmagovalca in tako je prav. Tam piše kater je v čem bolši pol pa izbereš kar je tebi prioriteta.

Aja pa debata je BMW serije 2 tako da se lahko tole neha.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Po okt 24, 2005 7:23 pm

Dejch je napisal/-a:Seveda da je zmagal, kako le nebi, ce je nemski test. Na prvih 4 mestih so nemci, potem francoz, japonc, italjan, Opla so seveda fuknl na predzadnje in to je to. Legitimno ni kaj. Poglejmo test francozov, ki je zelo zanimivo celo bolj resnicen, glede na to, da na prvih 3 mestih ni francoza, ne vem kako je to mozn. L'journal master test je bil taksen.

Slika
Slika

Brez provokacije je tole napisan, je pa zanimivo ali ne? Nemcev resno ne jemlem ze dolgo, v bistvu nikol nisem, saj noben tujc se ni zmagal. Tok o nemski objektivnosti. :roll:

Ocitek Alfi je bil samo, ugodje in prostornost. Come on, avto ti prakticno na vseh pomembnih sesuje konkurenco, ceprow je najbol svoh masina in potem pusne zaradi ugodja boze, o prostornosti pa raj ne omenjamo, kako je zmagovalceva resnicno superiorna. :lol:

OK, s tem napisano nocem nobenih sovraznikov nakopat ampak ta se mi zdi pa mal prehuda

Kaj ti misls da se teli ki ocenjujejo vsedejo za mizo pa recejo: "OK, kako bomo avte razvrstil po drzavah iz kje prihaja?" Kaj pa ce je kup Alfa fanov ta test delal? Sprijaznit se je treba s tem da velikokrat teli ki pisejo o tem sploh ne delajo posten. Tut jst ne bi, pa sigurn vecina ljudi
*Pa ce je Alfa res v vseh pogledih nad konkurenco, kaj pa lahko na zanesljivost reces
*Zakaj pa so NEMCI (ki sam svoje avte dajejo na prva mest) razglasil pred 2 leti al kdaj ze TOYOTO (japanarja) za najbolj zanesljiv avto
*Teli avtomobili men ne zgledajo v istem razredu
*KAJ MA ALFA PA TA TEST V ZVEZI Z BMW 2????

Brez zamere, pa da neu kdo napisu da nemorem sprejet da je Alfa "bolsa" al kej tazga.

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Po okt 24, 2005 8:30 pm

Res je off topic, tako da s tem bomo koncal. Sicer pa noben se ni povedal, al je tale serija 2 uradno potrjena, da bo al so samo ugibanja?

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Po okt 24, 2005 8:35 pm

Seveda je potrjena.Sej vidš celo paleto novih različic.Pod vprašajem je samo poimenovanje avtov.
Slika

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Po feb 06, 2006 9:40 pm

Prve Spy fotke
Sicer je še ena tema o različnih verzija 1ke, ampak nom tu objavil, ker smo tu bolj govorili o tem, pa čeprav pravijo da bo to dejansko 1cabrio.
Priponke
bmw 1 cabrio.jpg
bmw 1 cabrio2.jpg
bmw 1 cabrio3.jpg
bmw 1 cabrio4.jpg
bmw 1 cabrio5.jpg
bmw 1 cabrio6.jpg
Slika

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Kraj: cerknica

Napisal/-a pery Po feb 06, 2006 10:14 pm

sej te zadnje slike so še nekak,sam tisto na začetku pa sam :jao:
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
Jasminko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jasminko Po feb 06, 2006 10:19 pm

mene so prve slikce na pumo al pa tigro spominjale.
nekak sm si zmer bmw-ja predstavlju kot velik avto :)
ta mi deluje mjhn.
ceprov te zadne slikce kazejo da bo znav bit kr lep :)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po feb 06, 2006 10:20 pm

Kokr je men znano so tele zadnje slike res spyshoti enke cabrio.

http://www.worldcarfans.com/spyphotos.c ... spy-photos
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Po feb 06, 2006 10:28 pm

Men deluje, kakor je ze en na bmw forumu reku, kot izi MG. Mnja bo treba vidt koncne razlicice, upam da bo bols kakor obstojece banglove banje.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Po feb 06, 2006 11:05 pm

Dejch je napisal/-a:Men deluje, kakor je ze en na bmw forumu reku, kot izi MG. Mnja bo treba vidt koncne razlicice, upam da bo bols kakor obstojece banglove banje.

točn to sm jst si reku ko sm vidu te slikce ;)
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To feb 07, 2006 10:40 am

Sam da ni CC pa sm zadovoljen.
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To feb 07, 2006 2:16 pm

zakaj pa ne cc? Men ni prevec usec ampak to so sam utisi, drugac ideja o majhnem lahkem avtocku z zadnjim pogonom mi je cist uredu.

offtopic: Tomcatter: toyoto niso "proglasili" za najbolj zanesljiv avto ampak je ta naslov dobila po statistiki napak in tako ni bilo samo pred 2mi leti ampak je kr vsako leto tko. Nazadnje edino se mi zdi da je mazda zmagala drugac pa vsako leto zaporad toyota ze nevm kok casa. Nehaj ze neumnosti pisat no... :roll:
(aja pa najbolsi od nemcev je AUDI na osmem mestu za 7- mi japonci, ce te ze zanima sej bi moral bit 9i ampak je prehitel nissan, pomoje predvsem zaradi povezovanja nissan-renault )

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ To feb 07, 2006 4:53 pm

Nixxon je napisal/-a:Sam da ni CC pa sm zadovoljen.

Kaj je bolše da ti lahk vsak z bilokaterim nožem prereže streho :?:

Glede serie2 pa... mi je šekr lepa glede da je bmw :P :lol: bomo vidli ko bo uradna predstavitev ;)
LP 8)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To feb 07, 2006 4:58 pm

Doc206 je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:Sam da ni CC pa sm zadovoljen.

Kaj je bolše da ti lahk vsak z bilokaterim nožem prereže streho :?:

Glede serie2 pa... mi je šekr lepa glede da je bmw :P :lol: bomo vidli ko bo uradna predstavitev ;)
LP 8)

Jaz tudi pravim, da coupe naj bo coupe, cabrio pa cabrio, ne pa nekaj vmes, pa še tisto ogabno preveliko rit potem dobi avto ponavadi :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To feb 07, 2006 7:44 pm

HajdukS je napisal/-a:zakaj pa ne cc? Men ni prevec usec ampak to so sam utisi, drugac ideja o majhnem lahkem avtocku z zadnjim pogonom mi je cist uredu.

offtopic: Tomcatter: toyoto niso "proglasili" za najbolj zanesljiv avto ampak je ta naslov dobila po statistiki napak in tako ni bilo samo pred 2mi leti ampak je kr vsako leto tko. Nazadnje edino se mi zdi da je mazda zmagala drugac pa vsako leto zaporad toyota ze nevm kok casa. Nehaj ze neumnosti pisat no... :roll:
(aja pa najbolsi od nemcev je AUDI na osmem mestu za 7- mi japonci, ce te ze zanima sej bi moral bit 9i ampak je prehitel nissan, pomoje predvsem zaradi povezovanja nissan-renault )

Tko kot zdaj ti govoriš lahko jaz rečem: Audi bi mogo bit prvi, sam so tisti ki so "štel razultate" mel japonce in so jo na vrh postval. :/:o:/
--Pol pa jaz neumnosti pišem :lol:
Sicer pa uživi ti ob svojih Japoncih, jaz pa bom ob Nemcih, mene ne moti. Moti me pa ko jih čisto vsakič v vse not rineš in delaš offtopic. Nihče ni v vsem najboljši :!:

Glede CCja pa se strinjam s teboj, rajš trda streha, ampak bomo vidl. Bolj me skrbi če bo zgledu debeu ali ali preveč nabit
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr feb 08, 2006 1:35 am

avto ni nikol (skor) preveč nabit
jst upam da nau mevžast- kokr Z4 od uspredi recimo
lp
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov