Piz** kaj je zdej s temi Bmw dizajneri?A se jim je cist zmesalo?Ta serija
sploh ni primerljiva s prejsnimi v kateri so bli lepi avti...to pa kar zdaj
mecejo ven pa khmm je en bl grd k tadrugi

Dejch je napisal/-a:Seveda da je zmagal, kako le nebi, ce je nemski test. Na prvih 4 mestih so nemci, potem francoz, japonc, italjan, Opla so seveda fuknl na predzadnje in to je to. Legitimno ni kaj. Poglejmo test francozov, ki je zelo zanimivo celo bolj resnicen, glede na to, da na prvih 3 mestih ni francoza, ne vem kako je to mozn. L'journal master test je bil taksen.
Brez provokacije je tole napisan, je pa zanimivo ali ne? Nemcev resno ne jemlem ze dolgo, v bistvu nikol nisem, saj noben tujc se ni zmagal. Tok o nemski objektivnosti.![]()
Ocitek Alfi je bil samo, ugodje in prostornost. Come on, avto ti prakticno na vseh pomembnih sesuje konkurenco, ceprow je najbol svoh masina in potem pusne zaradi ugodja boze, o prostornosti pa raj ne omenjamo, kako je zmagovalceva resnicno superiorna.
Doc206 je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Sam da ni CC pa sm zadovoljen.
Kaj je bolše da ti lahk vsak z bilokaterim nožem prereže streho![]()
Glede serie2 pa... mi je šekr lepa glede da je bmw :Pbomo vidli ko bo uradna predstavitev
![]()
LP
HajdukS je napisal/-a:zakaj pa ne cc? Men ni prevec usec ampak to so sam utisi, drugac ideja o majhnem lahkem avtocku z zadnjim pogonom mi je cist uredu.
offtopic: Tomcatter: toyoto niso "proglasili" za najbolj zanesljiv avto ampak je ta naslov dobila po statistiki napak in tako ni bilo samo pred 2mi leti ampak je kr vsako leto tko. Nazadnje edino se mi zdi da je mazda zmagala drugac pa vsako leto zaporad toyota ze nevm kok casa. Nehaj ze neumnosti pisat no...
(aja pa najbolsi od nemcev je AUDI na osmem mestu za 7- mi japonci, ce te ze zanima sej bi moral bit 9i ampak je prehitel nissan, pomoje predvsem zaradi povezovanja nissan-renault )
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov