BMW Motorsport je napisal/-a:Ta primerjava s cliotom je pa smešna. Oblika niti ni tok hudo podobna, eno je pa gotovo: Opel bo naredu avto par 100x bol kvalitetno.
Ta clio je pač tok slabo narejen kokr še noben do zdej. Za probo si ga pejte mal pogledat in preverte mal pleh...(se opravičujem - plastiko dobesedno) In ta plastika je še na modelčkih tamalih bol kvalitetna od te v cliotu. Res avto je katastrofa, žalost in sramota francoske avto industrije...
killah bee je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:Ta primerjava s cliotom je pa smešna. Oblika niti ni tok hudo podobna, eno je pa gotovo: Opel bo naredu avto par 100x bol kvalitetno.
Ta clio je pač tok slabo narejen kokr še noben do zdej. Za probo si ga pejte mal pogledat in preverte mal pleh...(se opravičujem - plastiko dobesedno) In ta plastika je še na modelčkih tamalih bol kvalitetna od te v cliotu. Res avto je katastrofa, žalost in sramota francoske avto industrije...
Mal off topica,ker se mi zdi da nekdo malo bluzi![]()
Mene zanima oz bi rad imel razjasnjeno zakaj je ta plastika tolk u qrcu, ne vem kako lahko avto doseže na testih visoko varnost,kot jo nekateri ne morejo z plehom![]()
Sem si zelo dobro pogledal novega Clia,in se mi zdi zelo dodelan,ok nekaj napak ima,ampak te ne vplivajo bistveno na udobje,varnost in vožnjo![]()
Zdaj bi pa rad obrazložitev te cenene plastike
BMW Motorsport je napisal/-a:Plastičn motorni pokrov, pa vrata pa cel avto u bistvu!!! Uglavnm s tamalim prstkom sm skor vdrtino naredu k se je kr zvijal vse skp.
Js v takem materialu žal ne vidm nobene varnosti pred kakšnim pleh avtom k te zabije... Mal logike- če s prstom nardiš skor luknjo v avtu, kaj pol šele nardi pleh, bognedaj 2tonski mercedes...
Žalost.
Cyrus je napisal/-a:Itak, da te ne ampak, ko naprimer parkiraš pa se majčkeno dotakneš kake štange je pa problem, če maš takoj pet centimetrov debelo luknjo na odbijaču ane?
Cyrus je napisal/-a:Itak, da te ne ampak, ko naprimer parkiraš pa se majčkeno dotakneš kake štange je pa problem, če maš takoj pet centimetrov debelo luknjo na odbijaču ane?
M3 je napisal/-a:Cyrus je napisal/-a:In to sploh ni slabo.![]()
Že zdejšna Corsa mi je všeč, ta pa bo še malo bolj "športna" pa še tistih luči zadi na stebričkih upam, da ne bo več. Da se vsaj cena ne bi zvišala.
ma ni slabo ne, samo meni osebno gre to full na živce kot so še ibiza,altea,toledo....
zdaj tudi polo,golf... ful mi gre to na živce da so vsi isti, pa sprednje luči nove
serije3,x3,serije1.... še dobro da so pri bmw-ju drugačne oblike nosu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov