Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Ne okt 23, 2005 11:45 am

Ta primerjava s cliotom je pa smešna. Oblika niti ni tok hudo podobna, eno je pa gotovo: Opel bo naredu avto par 100x bol kvalitetno.

Ta clio je pač tok slabo narejen kokr še noben do zdej. Za probo si ga pejte mal pogledat in preverte mal pleh...(se opravičujem - plastiko dobesedno) In ta plastika je še na modelčkih tamalih bol kvalitetna od te v cliotu. Res avto je katastrofa, žalost in sramota francoske avto industrije...
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne okt 23, 2005 12:08 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:Ta primerjava s cliotom je pa smešna. Oblika niti ni tok hudo podobna, eno je pa gotovo: Opel bo naredu avto par 100x bol kvalitetno.

Ta clio je pač tok slabo narejen kokr še noben do zdej. Za probo si ga pejte mal pogledat in preverte mal pleh...(se opravičujem - plastiko dobesedno) In ta plastika je še na modelčkih tamalih bol kvalitetna od te v cliotu. Res avto je katastrofa, žalost in sramota francoske avto industrije...

Mal off topica,ker se mi zdi da nekdo malo bluzi :)

Mene zanima oz bi rad imel razjasnjeno zakaj je ta plastika tolk u qrcu, ne vem kako lahko avto doseže na testih visoko varnost,kot jo nekateri ne morejo z plehom ;)

Sem si zelo dobro pogledal novega Clia,in se mi zdi zelo dodelan,ok nekaj napak ima,ampak te ne vplivajo bistveno na udobje,varnost in vožnjo ;)

Zdaj bi pa rad obrazložitev te cenene plastike :twisted:

Aja pa če bo nova Corsa taka bo lepa 8)
Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Ne okt 23, 2005 12:16 pm

Dejmo fantje, prosim, da bi o Cliotu razpravljali tam, kjer se o tem razpravlja. Lahko tudi kdo replicira na moje osebno (obsežno) mnenje o novincu. Ampak ne tukaj.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne okt 23, 2005 12:16 pm

killah bee je napisal/-a:
BMW Motorsport je napisal/-a:Ta primerjava s cliotom je pa smešna. Oblika niti ni tok hudo podobna, eno je pa gotovo: Opel bo naredu avto par 100x bol kvalitetno.

Mal off topica,ker se mi zdi da nekdo malo bluzi :)

Mene zanima oz bi rad imel razjasnjeno zakaj je ta plastika tolk u qrcu, ne vem kako lahko avto doseže na testih visoko varnost,kot jo nekateri ne morejo z plehom ;)

Sem si zelo dobro pogledal novega Clia,in se mi zdi zelo dodelan,ok nekaj napak ima,ampak te ne vplivajo bistveno na udobje,varnost in vožnjo ;)

Zdaj bi pa rad obrazložitev te cenene plastike :twisted:

Ne sekiraj se ti zarad njega, res nima smisla ;)

Je pa tale corsica tud men všeč, sploh OPC varianta :)

Tele zadnje luči pri oplih so mi pa itak tko jebačke :oops: :D :D :D
Če je ravno, ni zabavno.

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Napisal/-a BMW Motorsport Ne okt 23, 2005 12:19 pm

Plastičn motorni pokrov, pa vrata pa cel avto u bistvu!!! Uglavnm s tamalim prstkom sm skor vdrtino naredu k se je kr zvijal vse skp.

Js v takem materialu žal ne vidm nobene varnosti pred kakšnim pleh avtom k te zabije... Mal logike- če s prstom nardiš skor luknjo v avtu, kaj pol šele nardi pleh, bognedaj 2tonski mercedes...

Žalost.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne okt 23, 2005 12:20 pm

Sam drgač je ta modra corsa samo pomanjšana astra,so pa corse bile vedno lepe ;)

Don,sorry ,sam taki me .... :D
Slika

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Napisal/-a BMW Motorsport Ne okt 23, 2005 12:22 pm

Mene tud slabi avti razpizdiijo...

;)

Corsa bo pa super.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne okt 23, 2005 12:35 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:Plastičn motorni pokrov, pa vrata pa cel avto u bistvu!!! Uglavnm s tamalim prstkom sm skor vdrtino naredu k se je kr zvijal vse skp.

Js v takem materialu žal ne vidm nobene varnosti pred kakšnim pleh avtom k te zabije... Mal logike- če s prstom nardiš skor luknjo v avtu, kaj pol šele nardi pleh, bognedaj 2tonski mercedes...

Žalost.

Največja žalost je to, da ti misliš da te ščiti pleh NA avtu...oziroma pokrovi avtomobila...karoserija...JAO :jao:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus Ne okt 23, 2005 1:47 pm

Itak, da te ne ampak, ko naprimer parkiraš pa se majčkeno dotakneš kake štange je pa problem, če maš takoj pet centimetrov debelo luknjo na odbijaču ane?

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne okt 23, 2005 2:01 pm

Cyrus je napisal/-a:Itak, da te ne ampak, ko naprimer parkiraš pa se majčkeno dotakneš kake štange je pa problem, če maš takoj pet centimetrov debelo luknjo na odbijaču ane?

BMW Motorsport je govoril pa o varnosti, ne o tem če se na parkplacu česa dotakneš.

Je pa to že off-topic, modi bojo še znorel.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne okt 23, 2005 7:37 pm

Cyrus je napisal/-a:Itak, da te ne ampak, ko naprimer parkiraš pa se majčkeno dotakneš kake štange je pa problem, če maš takoj pet centimetrov debelo luknjo na odbijaču ane?

Mhm, pa tudi če nasloniš avto z plehnatimi blatniki narediš luknjo, ki jo je treba klepat in barvat, na Cliu pa zaradi plastičnega blatnika, blatnik ponavadi sam nazaj skoči v prvotni položaj, če pa že poči, pa cela havba verjetno stane manj kot pa barvanje in klepanje plehnate havbe...To je narejeno ravno s tem namenom, že leta 2001 je imel Clio plastične blatnike ravno zaradi zmanjševanja stroškov pri trkih na parkirišču, za zaščito pri trku pa vemo da vlogo igra le tisto kar je pod karoserijo... ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO Ne dec 04, 2005 3:07 pm

Njnovejši vtis:

LP,
don CONSIGLIO
Priponke
corsa2006.jpg
Slika

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus Ne dec 04, 2005 3:19 pm

Vredu je samo sprednega konca smo se že mal naveličal.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Napisal/-a simply Ne dec 04, 2005 3:48 pm

Ali mogoče veste : Ali staro bodo tudi še naprej prodajali?

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po dec 05, 2005 2:27 am

morali bi jo, glede na to, da je stara lepša od nove. Cela serija tega novega dizajna (astra, zafira, vectra in sedaj corsa) je povsem nedomiselna, neskladna (prevelike luči preveč tolčejo ven, vse skupaj se zdi malo razpadajoče) in gotovo tudi vpliva na prodajo. Dokaz za neskladnost je že to, da take luči in maska daleč najlepše zgledajo na (visoki) zafiri, najgrše pa prav na corsi. Upam, da se bo še spremenila. Kje so časi mante, GT-ja in calibre?

zoom
Nov uporabnik

Napisal/-a zoom Po dec 05, 2005 7:49 am

rja jih je požrla :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po dec 05, 2005 10:01 am

Opel je dalec od tega, da bi jim prodaja padala. Se vec, prvic po petih letih je Opel z 10,6 odstotnim trznim delezem spet dosegel dobicek.

Vir: http://www.autobild.de/aktuell/meldunge ... l_id=10252

Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Po dec 05, 2005 10:18 am

M3 je napisal/-a:
Cyrus je napisal/-a:In to sploh ni slabo. :)
Že zdejšna Corsa mi je všeč, ta pa bo še malo bolj "športna" pa še tistih luči zadi na stebričkih upam, da ne bo več. Da se vsaj cena ne bi zvišala. :!:

ma ni slabo ne, samo meni osebno gre to full na živce kot so še ibiza,altea,toledo....
zdaj tudi polo,golf... ful mi gre to na živce da so vsi isti, pa sprednje luči nove
serije3,x3,serije1.... še dobro da so pri bmw-ju drugačne oblike nosu :D

ja, in potem so vsi avtomobili enaki...zakaj pol ne dajo imen, naprimer: astra minimum, astra medium in astra sport, SUV ... (enako za seat in tako naprej). Lih zadnjic je jereb tarnal, kaj so zdej nardil s seatom. Stranke, redne, k so skoz seate kupovale, jim nova oblika ni vsec in ker imajo vsi modeli isto osnovo...jah, grejo h konkurenci. Isto se sedaj dogaja z oplom, da vw niti ne omenjam. A ni fora razlicnih modelov v razlicni ponudbi znotraj ene znamke? Na koncu bomo imel, ne vem, 20 znamk, in avte znotraj teh, k se bodo malenkostno razlikoval, ampak tega ne bos niti porajtal, dokler ne bos na znacki prebral, da gre za alteo in ne leona...(seveda bo j3ba, ce si bo kdo od teh omislil clean look... :P ) Verjetno posledica globalizacije, tako kot na vseh podorcjih: ozanje izbire...manj raznolikosti, vsi v isto uniformo...
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
mihant
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a mihant Po dec 05, 2005 10:51 am

kar vsecen avto, ampak se strinjam, da je sprednji konec malo prevec podobem pri vseh modelih. mal razlike ze more bit.
jaz niti nimam kej dost pojma o avtih.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po dec 05, 2005 10:21 pm

[quote="Rjuhar"]Opel je dalec od tega, da bi jim prodaja padala. Se vec, prvic po petih letih je Opel z 10,6 odstotnim trznim delezem spet dosegel dobicek.

Zato sem tudi uporabil izraz "vpliva na prodajo", saj sem prepričan, da bi se astra (in ostali modeli) še boljše prodajala ob bolj domiselnem in skladnem dizajnu, še posebno zato, ker se golf, ki mu je astra precej blizu, praktično ni spremenil in deluje že preveč konzervativno, da ne rečem konzervasto.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov