martk je napisal/-a:Če se da izklopit tale ekran ponoči, so pa meni osebno te retro ure še vedno všeč. Tista nežna zelena, in točno veš, kadarkoli, kam pogledat za uro. Ker meni osebno je v VW/Audi, za uro pogledat, kot bi v Amsterdam šel po celem Red light district-u točno določeno uslugo iskat.
Nekateri pač ne maramo, da nam stroj za potovanje sveti kot ciganski voz. Če je nepregledna armaturna signalizacija pokazatelj evropske tehnološke nadvlade![]()
LP
Martin
modri D. je napisal/-a:Meni še vedno eden boljših predstavnikov v razredu.
Polo78 je napisal/-a:Prav zanimive (in stalno ponavljajoče) so mi kritike glede tiste digitalne ure na sredinski konzoli, češ to so imeli pa vsi daljnevzhodni avti že leta 1995. A to, ko ima pa BMW praktično že 30 let iste števce je pa ok? Ali pa Renaultovi položni števci, ki se že tudi vlečejo globoko iz 20. stoletja? Ali pa Mercedesova značilnost - analogna ura na armaturi, ki je tam tudi že od pamtiveka, to je vse ok, a ne!? In še bi se našla kakšna razpoznavna stvar, ki je že več deset let praktično enaka tudi pri EU avtih. Ampak ne, boste dejali, pri naštetih je to tradicija, pri vzhodnjakih gre pa za oblikovno oz. funkcionalno zastarelost, kajne?!![]()
Sicer repliciram na mesec in več stare poste, ampak nekako ne morem mimo teh kritik, ki so mi smešne. Kot češ, super avto in vse, ampak ker ima na sredini to digitalno uro, mi ni všeč...
wow, persen pomirja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov