Fant če sem jaz upravljal del stečajnega postopka še to ne pomeni, da sme imel kaj s stečajem. Po drugi strani pa ker dobro poznam svoje delodajalce mislim, da ne bo nič narobe, če s tabo delim razloge za zaprtje.
Pač nekdo, ki ima 50+ podjetji in ki mu peugeot servis v letni bilanci pomeni okoli 1% prihodkov, ne pusti toliko stiskanja od uvoznika kot tisti, ki so preživetveno odvisni od takšne dejavnosti. Ima luksuz da neha dejavnost in se ne sekira

Kar se je v primeru podjetja, ki g aimaš v mislih tudi zgodilo.
Ker me pa ti tako poznaš kot trdiš in se osebno malce spravljaš name, pa bi lahko jaz kaj navrgel nazaj. Da raje preden se spravljaš na kogarkoli, potuj kdaj dalje kot poleti do Hrvaške in morda kdaj izjemoma do Avstrije, poskusi kdaj redno zaslužit 3000+ € in tudi preberi kdaj kaj razen doktor romanov in FHMov. Če so potovanja predraga pač stopi do najbljžje knjižnjice. Vse v veri, da si boš s tem razširil obzorje, kar ti zagotovo ne bo škodilo. Kot drugo pa mi prosim v ZS napiši kdaj sva midva kaj poslovala (če sva kar močno dvomim), da sem se ti tako zameril?
Dopuščam, da se motim glede menjalnika, čeprav sem skoraj prepričan da imam prav, saj sem na začetku skoraj vsakič po vžigu štel prestave do tistih 65 dovoljenih milj in pa tudi ko sem poskusil nekajkrat sam prestavljat s tistim menjalnikom je šlo pač smao po tistih treh napisanih številkah in torej, če bi tudi bil 5 stopenjski je pa dejstvo, da ročno dovoli pretikat samo v 3 prestave. Ampak pri celotnem avtu to ne igra toliko vloge, kot zelo slaba kvaliteta materialov, slaba sestavljenost notranjosti, pri cabriu zelo slaba streha, ki pri hitrostih okoli 60 milj na uro postaja kot balon in pa najbolj opazno zvijanje karoserije pri vsem kar ni avtocesta. Nadaljeval bi lahko s škripanjem vsega v notranjosti, ko greš čez pločnik in tako dalje.
Pa ni stvar v tem, da bil mustang v popolnoma vsem slab. Samo pač ni dorasel povprečnim evropskim avtomobilom v stvareh, ki sem jih napisal. Kakšnim tekmecem ala Porsche Boxster, BMW Z4 pa ne seže niti do kolen.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.