nebivedu je napisal/-a:cypena je napisal/-a:glede brezveznosti losovega testa naj povem,da se meni ne zdi nekaj,kar v realnost ni možno, sej je že en prej to povedal.
če ti nekaj plane na cesto,tik pred tebe, nimaš časa zavirat,lako samo obviječ,če je šansa.meni se je enkrat to že zgodilo in sem ga na srečo obvil brez prevračanja in to v yugotu:)
Yugo tut ne preživi losovega testa - sprobano pr 60km/h se je pr nas probal sosed umaknit srni na zelo grobem asfaltu. Sicer nobenemu nič, ker so bile njive, ampak prestrašeni pa vsi notr (mož, žena in 2 otroka).
"cheap fliers" from Romania Estimate with the driving dynamics test Large opinion With a driving dynamics test, with which the General German Automobile Association examines the handling of different cars in the medium range, a Dacia Logan estimated itself. The Romanian cheap car should, as evaded the other test candidates also, with speed 65 to one master. An actually uncritical situation, which places all too large requirements owing to ESP today neither against the chassis nor against the driving arts of the driver. Not so with the Logan. It does not have ESP. The fact that it came to the estimate is in opinion of the General German Automobile Association experts a tuning problem. Also without ESP a vehicle in such a situation may not tilt maximally centrifuges, but under any circumstances. With the Dacia despite correct tire pressure the rim hooked itself in the bitumen, which led to the estimate. More badly still than the estimate the fact is according to opinion of the General German Automobile Association technicians that the A-column in such a way specified (roof prop between windshield and side window) on the driver's side gave way. In case of emergency that would limit the survival area of the passengers dangerously.
don CONSIGLIO je napisal/-a:@vsi, ki trdite, da je losov test brezveze: če zaviraš med spremembo smeri te bo itak obrnilo (izguba lege zadka). V vsaki šoli varne vožnje te bodo naučili, da ne spuščaš plina in da pod nobenim pogojem ne zaviraš. Če imate vi pametnejše predloge, potem z njimi na dan![]()
Neelix je napisal/-a:Na hitro sem prebral novico na www.autobild.de in zasledil, da se je kolo z felno zataknilo za asfalt in ga je obrnilo.
Torej: zraven slabe vozne dinamike še zanič gume!!!!
drugmirko je napisal/-a:heh... do zdej sem po netu našu sledeče resnice ali polresnice okrog tega testa:
-Logana so preobuli v slabše gume
-za na povrh so mu eno kolo zamenjali z ožjim, rezervnim kolesom(ali pomožnim, odvisno od prevoda)
-testirali so ga pri 100 km/h in ne na običajnih 65 km/h
-prva dva poizkusa pri tej hitrosti je preživel
tudi če pol od tega ni res je tale ADAC test se bolj fishy...
evo, če znate nizizemsko si prečitajte (babelfish bolj kurčevo prevede):
http://www.autointernationaal.nl/HTML_frames/start/nieuws.html
je pa treba malo scrolnit dol po pageu...
drugmirko je napisal/-a:evo, če znate nizizemsko si prečitajte (babelfish bolj kurčevo prevede):
http://www.autointernationaal.nl/HTML_frames/start/nieuws.html
je pa treba malo scrolnit dol po pageu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov