Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
dare01 je napisal/-a:imel sem megana takoj leta 2003. avto mi je bil všeč, nobenih problemov ampak...
rit avta se je žrtvovala za lepoto(meni je še sedaj fenomenalna) in zato je prtljažnik malce manjši. jaz pa sem imel 1 letno deklico i ndruga je bila že na poti. potem pa veš: vozički, sedeži, potovalke,..... bni zneslo. sem potem kupil scenica 1.9 dci privilege luxe, pa xenonke, pa parkirni senzorji. neverjeten avto. sem noter nametal boga in pol. sedeže ven rukneš, prvega sovoznikovega prekucneš.. pripeljal sem otroško sobo iz ikee. z avtom nobeni problemi pa naredim cca. 70000km na leto. pa sem ga prodal in pred enim mesecem kupil novo laguno gt 1.9dci privilege luxe. moram
reči da sem bil nad scenicom bolj navdušen. za dušo pa imam še clia RS. pa ga bom najbrž spomladi prodal, ker me je ta nov megane RS tako prijel da je groza.
ManIAK je napisal/-a:Če si pa omisliš megana rs, pol me pa definitivno pelaš 1 krog..... my dream car.... Mja foter tui zaj neka sanja o scenicu...... Bomo vidli kaj se bo izcimlo iz tega... V glavnem ,e si ubodeš rs-a me pelaš, pa dam magari jaz za bencin... :P
Lp
bass je napisal/-a: Zdi se mi, da renault želi s svojim čudnim dizajnom konkurirati citroenu, ki pa mi je po drugi strani zelo všečen s strani dizajna in se mi zdijo njihovi izdelki oblikovno na precej višjem nivoju.
dare01 je napisal/-a:evo ga.
http://www.autoscout24.ch/AS24Web/Detai ... e=1&row=1#
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov