Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Sr jun 13, 2007 5:16 pm

INFINITI je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:ja, vi kr glejte slikce in ocenjujte avte še naprej po slikah :roll: zaradi mene pejte si ga kupit in se pobijte z njimi. potem boste vedli vsaj zakaj Q7 & co. so tako dragi!

Dej nehi se že napihovat ko malo dete; a ti si pa kao ekspert, na podlagi par 100m vožnje, ko razkladaš avto iz ladje dol v Luki koper; give us a break :roll:

-Pa še nekaj; ne zmerjaj in ne ponižuj drugih uporabnikov ker boš letel iz foruma - si me razumel?!

ne, ti si še večji poznavalec! mtr, si dosadan. nikoli nisi bil v luki, nimaš pojma kaj delamo in še vedno si dovoliš ocenjevat moje delo. in kako veš da nisem expert? jz za razliko govorim iz lastnih izkušenj, ne pa ti ki bluziš samo prek informacij od ostalih (pa še to ne).

ni bil namen obenega ponižat al užalit, zato ker do tistega uporabnika ki sem bil tak že ve da sem se zajebaval (saj sploh ne pije), tko da boš vedal da obstajajo tudi prijatli na forumu, ki se po domače pogovarjajo.

in že če si kaj na tem forumu spucaj ta in tvoj post ker so OT!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Sr jun 13, 2007 5:27 pm

sorento je napisal/-a:Vidm da si zlo nastrojen proti korejskim terencem! Samo da ti povem, sem govoril že z večimi lastniki korejskih terencev pa od njih nisem slišal toliko prepomb čez svoje avtomobile, kot od lastnikov dražjih kao veliko boljših 'nemških' terencev.
Q7 je tako varen da so mu kar vari popustili :? .
No ja dovolj offtopica vsak pač misli da on najbolje ve o vsem in tu ne bomo nikoli prišli skupaj !

e, da ne bo pomote. meni kie, hyundaji so zakon avtiči. precenjeni, dobro narejeni, dobri motorji,... če sem gledal getza da bi si kupil potem si misli. in imam kr precej izkušenj z ostalimi avtiči. Dobro vem da audiji niso najboljši.(to da so mu vari popustili je kr :shock: ) nisem si mislil da so toliko slabi. samo imajo še vedno prednost pred ostalimi. če voziš Q7 ali Tuarega, čutiš da je avto soliden. da te ne bo premetaval za brezveze, da se boš varno ustavil ko boš rabil,... Ta SS pa ima zadnji pogon (jz sem ga še vozil po dežju takrat), amortizerji so naravnani zelooo preveč mehko in že pri majhni hitrosti te lahko preseneti (ker mene je). zaporedni ovinki? sem se skoraj razbil takrat. volan? mislim da se da celo 5x zavrtet v vsako stran.servo premehek in nimaš nikakršnega občutka kako gre avto. še posebej ko ti zbeži. v glavnem jz si ne bi upal vozit z tem avtom.

ta nov (če je tisti pravi kot mislim jaz) je pa zakon. lepo drži cesto, gre čep dobro in notri :shock: čisto šokiran kako so ga lahko naredili tko lepega in dobrega.prav obsedel sem in se čudil kako so lahko naredili tko dober avto. (če bi mu pisalo odspredaj audi bi verjel)
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr jun 13, 2007 5:29 pm

No ajde še eno tako prbij
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 Sr jun 13, 2007 6:36 pm

e red_line red_line... kaj še zmeraj ne štekaš al kaj??? ti daješ neke "objektivne" ocene o avtih glede na tistih nekja metrov (v najbolšem primeru par kilometrov) ki si jih z avtom naredil v luki...sam veš da sem tudi jaz delal dol...in ti povem nekaj...glede na unih par metrov v luki je bil ta ssangyong precej bolši ko use škode in še kej...veš zakaj??? ker so nekateri avti dol zaprti...s tem pa mislim da jim amortizerji ne delujejo pravilno, da jim zavore ne delujejo pravilno, itd... se mogoče spomneš kolikokrat sem ti v luki reku "TA AVTO BI RAD PROBAL NA ODPRTI CESTI"??? mogoče veš zakaj??? ti povem zakaj...ker nisem sposoben dat neke ocene glede na tiste metre...ti lahko povem tudi iz prve roke kko je blo...ko so se vam cedile sline nad raznimi A3 2.0T...in takrat sm ti lepo povedal...kko jo je vozit v luki in kko zunaj...in marko moj zlati...jz te poznam...in vem kašen nabijalec si in kašne streljaš...tko da te ne smemo uzet preveč resno...drugi na žalost ne vejo tega...fant umiri se malo...

se opravičujem za off...samo ta človek me tko spravi na obrate...sm moral zlit malo na net...se opravičujem še enkrat...
Never settle for a moment of mediocracy.

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Sr jun 13, 2007 7:05 pm

RED_line je napisal/-a:ja, vi kr glejte slikce in ocenjujte avte še naprej po slikah :roll: zaradi mene pejte si ga kupit in se pobijte z njimi. potem boste vedli vsaj zakaj Q7 & co. so tako dragi!

Ker avto je bil že tisto, v katerem so štirje umrli? BMW?!? Danes te lahko pobere v vsakem avtu, ker so prevelike brzine. Ni nč važno kolk zvezdic ma.

Uporabniški avatar
sorento
Novinec

Napisal/-a sorento Sr jun 13, 2007 9:10 pm

RED_line je napisal/-a:
sorento je napisal/-a:Vidm da si zlo nastrojen proti korejskim terencem! Samo da ti povem, sem govoril že z večimi lastniki korejskih terencev pa od njih nisem slišal toliko prepomb čez svoje avtomobile, kot od lastnikov dražjih kao veliko boljših 'nemških' terencev.
Q7 je tako varen da so mu kar vari popustili :? .
No ja dovolj offtopica vsak pač misli da on najbolje ve o vsem in tu ne bomo nikoli prišli skupaj !

e, da ne bo pomote. meni kie, hyundaji so zakon avtiči. precenjeni, dobro narejeni, dobri motorji,... če sem gledal getza da bi si kupil potem si misli. in imam kr precej izkušenj z ostalimi avtiči. Dobro vem da audiji niso najboljši.(to da so mu vari popustili je kr :shock: ) nisem si mislil da so toliko slabi. samo imajo še vedno prednost pred ostalimi. če voziš Q7 ali Tuarega, čutiš da je avto soliden. da te ne bo premetaval za brezveze, da se boš varno ustavil ko boš rabil,... Ta SS pa ima zadnji pogon (jz sem ga še vozil po dežju takrat), amortizerji so naravnani zelooo preveč mehko in že pri majhni hitrosti te lahko preseneti (ker mene je). zaporedni ovinki? sem se skoraj razbil takrat. volan? mislim da se da celo 5x zavrtet v vsako stran.servo premehek in nimaš nikakršnega občutka kako gre avto. še posebej ko ti zbeži. v glavnem jz si ne bi upal vozit z tem avtom.

ta nov (če je tisti pravi kot mislim jaz) je pa zakon. lepo drži cesto, gre čep dobro in notri :shock: čisto šokiran kako so ga lahko naredili tko lepega in dobrega.prav obsedel sem in se čudil kako so lahko naredili tko dober avto. (če bi mu pisalo odspredaj audi bi verjel)

Zdej te pa ne zastopm več. O kermu avtu ti sploh govoriš? Da nisi ti vse pomešal in govoriš o kakšnih kitajskih jajcih, ki se v EU sploh ne smejo prodajti? Ker novi in kerega starega si mislil?
Aja pa zgori si napisu da so kie in hyudaiji precenjeni. A si mislil podcenjeni? ;)

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Sr jun 13, 2007 9:53 pm

He zanimivo branje :D No avto roko na srce ni ravno oblikovalski navdih ampak po svoje prepoznaven v poplavi SUV-ov ;) Notranjost je lepa kar me je tudi prijetno presenetila ampak tukaj pa se konča. Nism ga vozil in gotovo ne bom imel te sreče da bi ga sprobal ampak mislim da je soliden za normalno vožnjo. Kdor ga bo kupil bo že vedu zakaj ga je kupil :P

Glede Q7 pa Touregi V10 itd.... pa mislim da te avtomobili se predvsem kupujejo za potrditev nekoga pred ostalimi ki imajo "manj v žepih". Mislim kdor ima denar naj kupuje kar hoče tko jest mislim in mu privoščim :) Je pa res da je treba za take igrače plačati več in se ve tudi zakaj toliko.

Sam osebno če bi bil v dilemi katerega bi kupil bi se raje obrnil na MB, audi q7,toureg....itd. Ne vem ampak gotovo se bi takoj občutil razliko. Sam zakaj SS (ta model) primerjate ker se mi zdi da ravno tja ne paše ;) se mi zdi da paše v razred suv ala tuson,kia, tiguan, p 4007, itd. ne vem mislim da se ravno ne more primerjat z "velikimi" ;)

Pa še to....mi kupci predvsem gledamo na obliko avtomobila kako zgleda itd...in ne kako se vozi oz. koliko pokuri. Itak pa novi avtomobili so vsi dokaj varni.....tko da osebno grem kupiti nemške "velikane" kot pa tak avto ;)

Lp
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
Nordika
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Nordika Če jun 14, 2007 7:38 am

Samo, da pristavim piskrček, ker sem ravno včeraj videla v živo na cesti SsangYong Rodiusa, črne barve in sem dol padla :shock: kok dobr zgleda na cesti. res noro!! Zato sem tudi šla surfat po netu, če kaj pametnega najdem o tem avtu ;)
Men je bil totalno všeč :bow
Support bacteria - they're the only culture some people have!

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Če jun 21, 2007 7:13 pm

http://www.autobild.de/aktuell/meldungen/artikel.php?artikel_id=14437

naj mi samo še kdo reče zakaj ne avte iz čudnega porekla!!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Če jun 21, 2007 9:13 pm

Evropska unija bi mogla prepovedat uvoz takih avtomobil, ki ne dosegaja novejših standerdov varnosti.

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus Pe jun 22, 2007 7:51 am

Se strinjam, s tem bi ustaili uvoz mnogih tujih avtov, kar je dobro z ekonomskega stališča, poleg tega bi se pa še manj ljudi umrlo na cesti.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Pe jun 22, 2007 7:57 am

ljudje se pobijajo po cesti tudi če avti so varni. dokler so tako neumni da obračajo polkrožno na AC, pijejo preveč ,...
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 Pe jun 22, 2007 8:44 am

RED_line je napisal/-a:ljudje se pobijajo po cesti tudi če avti so varni. dokler so tako neumni da obračajo polkrožno na AC, pijejo preveč ,...

pravi ki se ma za oglašat o prekomernem pitju :P :P :P
Never settle for a moment of mediocracy.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Pe jun 22, 2007 9:53 am

Uradnih standardov ni težko doseči, samo da ima avto vzglavnike in pasove, pa zadnjo meglenko, to je več ali manj vse... Tudi chery amulet ustreza evropskim normativom.

In tale BS6 sploh ni poceni, za ceno najdražjega dobiš najcenejšega passata.

Naj še kdo kaj reče čez Logana...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe jun 22, 2007 11:31 am

s takmo avtom se enkrt zaletiš pa ga pomoje sam še na avtoopdad peleš (ker bi ga tok zbov, d se neb splačal popravljat)
Slika

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Pe jun 22, 2007 11:50 am

Joie de vivre! je napisal/-a:Uradnih standardov ni težko doseči, samo da ima avto vzglavnike in pasove, pa zadnjo meglenko, to je več ali manj vse... Tudi chery amulet ustreza evropskim normativom.

In tale BS6 sploh ni poceni, za ceno najdražjega dobiš najcenejšega passata.

Naj še kdo kaj reče čez Logana...

ki pasat je neka primerjava :roll:
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
sorento
Novinec

Napisal/-a sorento Pe jun 22, 2007 11:52 am

Zdej spet mešate kitajska j***a v temo o korejskem avtu! Dejte si že enkrat dopovedat da so ssangyong avti korejski! Sej ni tko težko :P .
To je pa res da se folk pobija na cesti predvsem v bolj varnih avtih. Sam dokler so takšni idioti na cesti kot so, ne bo noben pasivni sitem dober da bi jih rešil. To je žalostno, se postaviš za cesto in opazuješ ljudi. Zadnič je bila popolna zapora ceste in je bila na sredi ceste postavljena tabla prepovedano za ves promet, pa se najdejo bedaki, ki ne poznajo niti osnovnih cestnih pravil in obvozijo vse količke samo da bi prišli tam mimo kjer se ne da. Eni dobesedno rinejo z glavo skozi zid!!!
Se opravičujem za offtopic. :roll:

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Pe jun 22, 2007 11:53 am

ruco555 je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:ljudje se pobijajo po cesti tudi če avti so varni. dokler so tako neumni da obračajo polkrožno na AC, pijejo preveč ,...

pravi ki se ma za oglašat o prekomernem pitju :P :P :P

vem ja, frukatalovi soki so preveč dobri in se jim ne morem upret :P
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan To okt 07, 2008 5:06 pm

Kot obljubljeno: 2009 Ssangyong Actyon. Mogoče je A.com prvi evropski medij, ki objavlja te fotografije?

http://www.global-autonews.com/content/ ... 7&id=32161

Slika
Slika
Slika
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

kyron09
Nov uporabnik

Re: Ssangyong Actyon in Kyron

Napisal/-a kyron09 Sr sep 05, 2012 8:32 pm

Hm,nebi tko povedal,vozim kyron 2009 l,200 dxi, in je lep,to da v ovinkih ne moreš več kot 5 na uro je malo,huda,me prav zanima kaj imaš ti od avta?
Pač,vsak ima svoje mnenje o avtih,ko enkrat voziš en avto,ga počasi vzljubiš,seveda če z njim nimaš velik težav.

lp
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov