Sarge je napisal/-a:Pomojem se ti andrej nerabiš nič opravičevati. Sej nisi ti kriv, če on nemore sprejeti kritike njegove ljube znamke.
xandrej je napisal/-a:Načeloma se opravičujem če sem koga osebno prizadel in sem še enkrat v naslednjem postu razložil, da so moteče ter se ''šajnajo'' (bleščijo),
sašo5 je napisal/-a:Sarge je napisal/-a:Pomojem se ti andrej nerabiš nič opravičevati. Sej nisi ti kriv, če on nemore sprejeti kritike njegove ljube znamke.
s polpismenim se pa res ne mislim ubadat....
RobberDuck je napisal/-a:jz dvomim, da bo c3 na kakrsen koli nacin podoben audiju (razen mogoče ledic, katerih pa pomoje razn na kakšnih "športnejših" variantah itak ne bomo vidll), tko da pomoje se brezveze sekirate.
xandrej je napisal/-a:Načeloma se opravičujem če sem koga osebno prizadel
xandrej je napisal/-a:... sem še enkrat v naslednjem postu razložil, da so moteče ter se ''šajnajo'' (bleščijo)...
Sarge je napisal/-a:Pomojem se ti andrej nerabiš nič opravičevati. Sej nisi ti kriv, če on nemore sprejeti kritike njegove ljube znamke.
sašo5 je napisal/-a:Sarge je napisal/-a:Pomojem se ti andrej nerabiš nič opravičevati. Sej nisi ti kriv, če on nemore sprejeti kritike njegove ljube znamke.
s polpismenim se pa res ne mislim ubadat....xandrej je napisal/-a:Načeloma se opravičujem če sem koga osebno prizadel in sem še enkrat v naslednjem postu razložil, da so moteče ter se ''šajnajo'' (bleščijo),
hvala za razlago....(dejansko nisem vedel kaj naj bi to pomenilo)
P.S. in sploh nisem prizadet, zakaj bi le bil?....
xandrej je napisal/-a:Moteče so najbolj takrat ko se lokalni veljaki vozijo s prižganimi le te. Se pravi imajo SAMO parkirne luči prižgane (nek se vidi al kaj?) mogoče babe palijo na to al kaj, ne razumem ampak saj pravim, osebno mnenje je to, da so motoeče najbolj, ko so samo ledike prižgane. Če so prižgane v harmoniji z lučmi pol gre skozi ampak so tudi moteče. Imaš pa seveda sedaj majstre, ki si te ledike na avte gor montirajo tudi če je dotični avto že iz proizvodnje in se vgrajujejo naknadno! Seveda pa vsakemu svoje in da je le dobro za lastno zadovoljstvo saj res se le enkrat živi.
Mick Jerry je napisal/-a:Lahko se še tok izmotavate in upate da LEDic ne bo, ''ker da so itak kičeraj in Citroen pa že ne daje kiča na svoje avte'', ampak LEDice bojo iz čist drugega razloga.
xandrej je napisal/-a:Moteče so najbolj takrat ko se lokalni veljaki vozijo s prižganimi le te. Se pravi imajo SAMO parkirne luči prižgane (nek se vidi al kaj?) mogoče babe palijo na to al kaj, ne razumem ampak saj pravim, osebno mnenje je to, da so motoeče najbolj, ko so samo ledike prižgane. Če so prižgane v harmoniji z lučmi pol gre skozi ampak so tudi moteče.
drugmirko je napisal/-a:evo še malo slikic:
čeprav sem baročnost maske že nekak sprejel, me pa ta svetlobna črta na odbijaču, ki zgleda kotda iz nekakšne vertikalne reže sveti trop ledic malce straši![]()
![]()
iskreno upam, da gre za kakšen, s slučjnim kadrom kamere, nenamenoma ujet odboj svetlobe... tovrstni led kičeraj mi gre že pri Audijih prijazno na živce...
drugmirko je napisal/-a:@linaž
je res, da majo unga hrvaškega fantka, ki je zrasu pri VW/Audiju in je bil zadolžen za zunanji izgled nove C5ke. dvomim pa, da je zraven pri novem C3 zato, ker je ta projekt teku že, ko so še delali C5. da bi medtem ratal šef dizajna je pa še manj verjetno. je po moje še veliko prezelen za kej takega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov