Glede picassotove uvrstitve na 1. mesto: dokaz da statistika vcasih ne pokaze prave slike. maste ksne podatke za c4, c5 c8
djoti je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:1.) nisi dovolj natancno pregledal opreme ocitno (potovalni racunalnik, elektricne sipe...)
2.) japonska je bila med 2. svetovno vojno primerljivo razvita glede na evropske drzave
3.) zadnjih 20 let je pa najbolj tehnolosko razvita drzava na svetu in ce kdo koga kopira kopiramo mi njih.
4.) ne pogovarjamo se o japoncih ampak o korejcih tko da dost offtopica.
3. tretja točka 90% NE drži
debatirajmo raje o daewoju
djoti je napisal/-a:ne zato kera je najbolj razvita država (jasno je da je japonska) ampak me moti tisto da kdo od koga kopira
HajdukS je napisal/-a:djoti je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:1.) nisi dovolj natancno pregledal opreme ocitno (potovalni racunalnik, elektricne sipe...)
2.) japonska je bila med 2. svetovno vojno primerljivo razvita glede na evropske drzave
3.) zadnjih 20 let je pa najbolj tehnolosko razvita drzava na svetu in ce kdo koga kopira kopiramo mi njih.
4.) ne pogovarjamo se o japoncih ampak o korejcih tko da dost offtopica.
3. tretja točka 90% NE drži
debatirajmo raje o daewoju
oprostite za offtopic sam to me res zanima. Djoti kira pa je po tvoje najbolj razvita drzava tehnolosko na svetu? Francija?
Joie de vivre! je napisal/-a:Vsaka država je nekaj prispevala h tehnološkemu razvoju civilizacije. Japonci npr. pranje riti preko monete, Francozi pa Airbus A-380.
LP,
Joie
Joie de vivre! je napisal/-a:Moj zgornji stavek je bil zgolj komentar, smešen ali ne, na petelinje boje, kdo je bolj tehnološko razvit. Japonska in Francija in Nemčija in ZDA in še kdo, vsi so tehnološko visoko razviti, vsak po svoje.
HajdukS, hrepeniš po japonski tehnologiji, po duši pa si Balkanec par excellence. Če si kaj dedca, užali mene, avtomobile pa raje pusti pri miru.
LP,
Joie
drugmirko je napisal/-a:lejte.... vse lepo in prav, japonci so perfektni izdelki in kod pri vseh, tudi pri njih velja, da eni bolj drugi manj. ampak, generalno gledano kvalitetnejši kot marsikteri main stream evropski izdelek, da o kakih rusih, kitajcih, korejcih, indijcih ipd niti ne govorimo...
korejci so zelo dobro na isti poti, ki so japonci že prehodili. fajn in vredno spoštovanja vsakega povprečnega ljubitelja avtomobilov! bi pa rekel, oziroma citiral nekej, kar za večino spada v sfero osebnega okusa, lepo pa opiše jedro zgornjega spora (no, vsaj zame...). v enem cajtengu... mislim da EVO, je enkrat pisalo nekej takega za šlampasto in pokvarljivo Alfo GT V6:
"howl from its V6 engine. In a tunnel, at 4000rpm, it was more sonorous than any music. It was like having your soul licked by angels."
kupiš si Toyoto, Mazdo, Lexusa... perfektno narejeni stroji, nigdar se ne pokvarijo, o njih pišeš in govoriš vse najlepše... ampak v njih ti nikoli ne bo na pamet padlo kej takega kot je zgornji stavek!
jaz si japonca nebi kupu iz preprostega razloga...brezvezni in dolgočasni so mi! v bistvu z večine celo grdi! ampak mi na kraj pameti ne pade, da bi zaradi tega dvomu v kvaliteto njihove tehnologije ali izdelave.
pri okusih velja pač tista.... sto ljudi, sto čudi.... bi blo pa lepo, če bi se končno naučili spoštovat mnenja drugih in zdravo&žlehno zajebancijo preden se razvije v kej žaljivega in nekorektnega...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov