Spyker je napisal/-a:Lignage, po tvoji logiki je potem polovica Mercedesovih modelov brezveze na trgu
Lignage je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:Lignage, po tvoji logiki je potem polovica Mercedesovih modelov brezveze na trgu
Mercedesi so vseeno nekoliko bolj zanimivi, ponudba se ne zdi tako monotona in dolgočasna. Vseeno so sposobni nekaj minimalnega oblikovnega napredka, kar se recimo vidi sedaj na prehodu iz starega na novi C-razred. Poleg tega iznajdejo sem pa tja kako tržno nišo, kot je CLS ali R (ki pa mi je najgrši Mercedes zadnjega časa, pa vseeno). Tudi BMW premore svojo posebnost, indivudualnost...
Pri Audiju se pa zdi vse tako plastično...
Moram seveda priznati, da mi Audiji še nikoli niso bili všeč. (Edino malo všeč mi je bil v začetku devetdesetih Audi 80, pa še to verjetno zato, ker sta bila takrat njegova neposredna konkurenta videti precej slabše). Tako, da bom odprt tudi za meni nasprotujoča mnenjalp, mm
esem je napisal/-a:novice o A 7
Ofenziva Audija z novimi modeli se nadaljuje. V letu 2009 naj bi prišel ven 4-vratni kupe A 7, baziran na platformi bodočega A 6. Ven naj bi prišel tudi VW kupe, baziran na passatovi platformi, morda si jo bosta A 6 in passat delila, kot je že bilo v preteklosti. A 7 se zdi dobra konkurenca CLS-ju. V citatu guglov prevod orig. texta, ki je tu
http://www.automotorundsport.de/news/au ... 131700.htm
Joie de vivre! je napisal/-a:Audi je bolj ljudski Mercedes, je bolj diskreten in odtod njegova popularnost.
Z A7 sicer ne vem na kakšne kupce merijo, vsekakor pa bo avto nekoliko prispeval k bolj prestižni sliki te znamke.
Mojster Miha je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Audi je bolj ljudski Mercedes, je bolj diskreten in odtod njegova popularnost.
Z A7 sicer ne vem na kakšne kupce merijo, vsekakor pa bo avto nekoliko prispeval k bolj prestižni sliki te znamke.
Tebi tudi očitno ni jasno kako je z popularnostjo oz prodajo določenih modelov (MB : BMW : AUDI) - stvari si še zdaleč ne da razlagat po načelih kmečke logike, ampak je treba poznat dejstva
MB razred S recimo se bolje prodaja kot A8 oz serija 7 pa čeprav njegova cena še zdaleč ni "ljudska"
LP
Mojster Miha je napisal/-a:....
Je to tvoj produkt ali zgolj prepisuješ ?
Sprašujem se : poznaš - če si ti napisal ali pozna, kdor je napisal - preprosta dejstva in načela platform pri omenjenih modelih ?
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov