Lp, D.
modri D. je napisal/-a:Noter je zelo lep (vendar, če se ne motim, je dizajn precej pobran iz ameriških Fordov)
Ceed je napisal/-a:INotranjos je pa fantazija
drugmirko je napisal/-a:modri D. je napisal/-a:Noter je zelo lep (vendar, če se ne motim, je dizajn precej pobran iz ameriških Fordov)Ceed je napisal/-a:INotranjos je pa fantazija
sej nista resna, a ne?
notranjost je grozna... kot da bi padla iz enga korejca... iz kakega bratranca Daewoletovega Cruza al pa unga plavega Aveota... tiste "toasterske" odprtine za ventilacijo, plave igle na števcih, gaziljon knofov po volanu... 19 komadov tak na hitro&na prbližno prešteto. 19!!!... iskreno upam, da je tista deseterica gumbov spodaj, fiksno prbitih za volanom in ne na njemu samem, ker kdo se bo pa znašu v tej poplavi, ko enkrat malo zarotiraš volan.... in naj mi sam še enkrat kdo viha nos nad citroenovim fiksnim volanom in "nepreglednostjo" knofov na njem! tisto je nepregledno, tole je pa fantazija?
Ceed je napisal/-a:Ne se jezit! NIsem rekel, da ker je meni ql mora bit vsem. Res ne vidim kaj je tako groznega v notranjosti, deluje mi zelo sodobo in drugačno od tega kar je bilo v fordovih klasikah.
Tipk ima pač toliko kolikor jih je potreba, zanimivo je, da bi vsi imeli radi vso možno tehnologijo v avtu, pa brez nikakršne tipke. Toliko zabit, da si ne bi mogel zapomniti za kaj služi tistih par tip na volanu, pa spet nisem.
drugmirko je napisal/-a:modri D. je napisal/-a:Noter je zelo lep (vendar, če se ne motim, je dizajn precej pobran iz ameriških Fordov)Ceed je napisal/-a:INotranjos je pa fantazija
sej nista resna, a ne?
notranjost je grozna... kot da bi padla iz enga korejca... iz kakega bratranca Daewoletovega Cruza al pa unga plavega Aveota... tiste "toasterske" odprtine za ventilacijo, plave igle na števcih, gaziljon knofov po volanu... 19 komadov tak na hitro&na prbližno prešteto. 19!!!... iskreno upam, da je tista deseterica gumbov spodaj, fiksno prbitih za volanom in ne na njemu samem, ker kdo se bo pa znašu v tej poplavi, ko enkrat malo zarotiraš volan.... in naj mi sam še enkrat kdo viha nos nad citroenovim fiksnim volanom in "nepreglednostjo" knofov na njem! tisto je nepregledno, tole je pa fantazija?
in tudi v tej top varianti materiali ne zgledajo prav nič posebnega... kako zgleda pa plešasta verzija, brez "šargopirgastih" LCDjev, usnja, avtomatske klime..... brrrr... Kia Rio se mi mota po glavi!
sicer pa... vsake oči majo svojga malarja....mojmu malarju je ob pogledu na tole "kantica iz roke padla" od razočaranja...
eld0 je napisal/-a:Ste mi pa smešni vi Citroenarčki in Hyundaički, kje je pa sedaj ostro oko da razločite da je dosti stvari uporabljenih iz aktualnega focusa.
Dodatek: Če bojo obvolanske komande tako kot pri odstoječem, bojo zelo praktične.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov