ESP ni problematičen in še pri tako hitri vožnji ne posega za brezveze. Na meji pa kvečejmu prov pride.
lancia hf je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Res da mi je novi Scirocco zelo všeč, samo s ceno pa res da kar preveč pretiravajo 44 690€ dati za tak avtomobil
Kje si pa to prebral?![]()
Ma kaj si res tako nesposoben, da bi kašen link prej odpru, ki je dan v temo
GrEgEcN95 je napisal/-a:Od Porsche Slovenija smo pred kratkim na testno vožnjo vzeli tega Sciroccota R, Modre barve, DSG menjalnik. Avto je bomba. Pospeški fenomenalni, menjalnik odličen, vozne lastnosti pa prav tako izjemne. V avto sem se po 15min vožnje dobesedno zaljubil.
Tattoo- je napisal/-a:GrEgEcN95 je napisal/-a:Od Porsche Slovenija smo pred kratkim na testno vožnjo vzeli tega Sciroccota R, Modre barve, DSG menjalnik. Avto je bomba. Pospeški fenomenalni, menjalnik odličen, vozne lastnosti pa prav tako izjemne. V avto sem se po 15min vožnje dobesedno zaljubil.
Od Porsche Ljubljana pa res!
simply je napisal/-a:Tattoo : Teh Sciroccov ( vseh motorizacij ) je res malo v SLO - če pogledaš trg rabljenih je zanemarljiv. Nasprotno TTji gredo v promet. Zanima me ali imate kaj naročil, ker je tudi vaša zaloga manjša - 3 kosi. Sam sem gledal enega rabljenega, pa težko dobiš dobro opremljenega.
Enako opažam pri Polu GTI - sestrskih Fabij FS in Ibiz FR je kar veliko ( na AN ) - Polo le en sam?
Tattoo- je napisal/-a:simply je napisal/-a:Tattoo : Teh Sciroccov ( vseh motorizacij ) je res malo v SLO - če pogledaš trg rabljenih je zanemarljiv. Nasprotno TTji gredo v promet. Zanima me ali imate kaj naročil, ker je tudi vaša zaloga manjša - 3 kosi. Sam sem gledal enega rabljenega, pa težko dobiš dobro opremljenega.
Enako opažam pri Polu GTI - sestrskih Fabij FS in Ibiz FR je kar veliko ( na AN ) - Polo le en sam?
Letno se proda cca. 30 - 40 Scirrocov (vseh motorizacij)...so pa praktično vsi individualno naročeni, kar pojasni tudi zanemarljivo zalogo in (ne)obstoj trga rabljenih vozil. Scirocco je relativno specifično vozilo in tudi kupci si naročajo zelo različne kombinacije motorjev in opreme, tako da je precej težko oziroma tvegano naročiti tako vozilo na zalogo... Je pa zanimivo, da sta bila od predstavitve prodana vsega skupaj samo dva ali trije Scirocco R (medtem ko je bilo v istem času prodanih cca. deset Golfov R)...osebno sem pričakoval, da bo razlika bistveno manjša!
Enaka zgodba je pa tudi pri Polu GTI...naročenih oziroma prodanih je bilo že kar nekaj, samo vsi (z izjemo tistega na Avto.net) so bili individualno naročeni za končno stranko. Vedeti je pa tudi treba, da ima Volkswagen bistveno širšo ponudbo modelov, kot pa npr. Škoda ali Seat in je treba narediti eno selekcijo, kaj se bo naročalo na zalogo in kaj ne, saj je praktično nemogoče imeti vse izvedbe na zalogi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov