Dr.M3 je napisal/-a:M3 je pa 99.999% isti po faceliftu.
Razen poznavalsko oko itak ne bo ločilo razlike na cesti. Seveda ne podpiram teh hitrih menjav. Ampak dokler ni predfaceliftan model videti kot starina je ok. Saj tut petica je bila skoz malenkost izboljšana. Ampak spet. Le poznavalec bi znal ločiti katera je recimo letnik 2003 in katera letnik 2008.Dokler so facelifti tako neopazni je čist kul.
E91 je napisal/-a: Aja pa še to bi uprašov če mogoče kdo ve, zakaj so serije 3 marca postale občutno dražje.Osnovni 320d 177ps je novembra, ko sem ga naročil stal 34.700€, od marca naprej hočejo že 35.300€ za popolnoma enak model, pa še ne gre za facelift![]()
Lp
Dr.M3 je napisal/-a:M3 je pa 99.999% isti po faceliftu.
pride nov(verjetno kr kmalu 2010)
andrej777 je napisal/-a:BMW prenavlja avtomobile na jesen. Tako okoli septembra se mi zdi. Nove barve, motorji, oprema... A cena avtomobila se takrat ne spremeni ampak ostane še ista do marca naslednjega leta. In tako je vsako leto. Cene spreminjajo enkrat letno in to je Marca.
Joie de vivre! je napisal/-a:
Tudi moja Visa se je prodajala samo 2 leti pred faceliftom in je dandanes edina taka v Sloveniji![]()
E91 je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:BMW prenavlja avtomobile na jesen. Tako okoli septembra se mi zdi. Nove barve, motorji, oprema... A cena avtomobila se takrat ne spremeni ampak ostane še ista do marca naslednjega leta. In tako je vsako leto. Cene spreminjajo enkrat letno in to je Marca.
To pa sploh ni res! Če bi bilo to res, potem bi lahko od septembra pa do marca kupovali avtomobile z novejšimi motorji za ceno starejših (bi blo pa fajn, bi usaj pršparov tistih 700€).Primer: serija 3 jeseni 2007 dobila nove motorje.
Cena 320d (163km) 1. marca 2007 ............34.000€
cena 320d (177km) 1. septembra 2007..............34.700€
Cena 320d (177km) 1. marca 2008............35.300€
700€ razlike razumem, saj je šlo za prenovo motorja, sam ne razumem pa, da so isti avto z enakim motorjem v pol leta podražil za 600€.
Tako da se cene zgleda spreminjajo 2x letno. Sm pa tud brav, da se bodo z jesenjo zopet podražili VSI Bmw-ji (ne samo prenovljena serija 3). To je blo rečen za Nemčijo (tud ceniki so že zunej), verjetn bo za Slovenijo isto.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov