Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Sr sep 06, 2006 5:58 pm

Tomcatter, z leti boš pridobil tudi večjo mero okusa, sem prepričan.

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Sr sep 06, 2006 6:14 pm

Lancia se prodaja dobr samo v Italiji in nikjer drugje in to je dalec od tega da je Lancia uspešna. :roll:

Tomcatter: Alfa 159 je posebna, ima samo en problem, je logicna evolucija 156ke in zaradi tega, se jo je lazje navadt kokr prejšne modele. V slo pa dvomm, da je samo se en avto na cesti, ker Alfa je porazna pri prodaji v slo. Drugje pa jo vidis pogosto, saj se dobro prodaja in to je bil namen. Malce bol ekskluzivna je Brera, ampak tudi Brera zaradi izgleda ne gre slabo, je pa dalec od starih Alf, namrec je zelo dalec od športnosti, saj je tezka jebena krava.

Sej pravim, Delta ne zgleda grdo, je pa prevec posebn dizajn in zaradi tega ne bo dobro sprejeta, kar je smesno, saj je mnozicn serijski model, ter tudi izdelava ravno ne bo poceni, kar pomeni veliko izgubo. Bol me sicr zanimajo, kaksni motorji bodo in ce bodo izdali športno razlicico ali bo pac samo bleda senca stare Delte...

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Sr sep 06, 2006 6:23 pm

Saj ne, da bi bil avto grd ampak mislim, da si ne zasluz imena delta :roll:
Sm si reku o boh, kaka delta :D

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr sep 06, 2006 6:32 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Tomcatter, z leti boš pridobil tudi večjo mero okusa, sem prepričan.

:lol:

Ka bodo pa pol 45 let stari ljudje za katere ne obstaja lepšega avta kot Audi A6 nardil :?: :P
Slika

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Sr sep 06, 2006 6:56 pm

Tomcatter je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:Tomcatter, z leti boš pridobil tudi večjo mero okusa, sem prepričan.

Ka bodo pa pol 45 let stari ljudje za katere ne obstaja lepšega avta kot Audi A6 nardil :?: :P

Verjetno umrli brez okusa.

Avti so kot knjige, enim pač pašejo doktor romani, eni se s tem sploh ne ukvarjajo, spet tretji pa berejo Kundere, Sartre in podobno.

In ja Tomcatter po postih sodeč obstaja velika verjetnost, da boš tudi pri 45tih še vedno brez dobrega okusa glede avtopmobilov. Pa brez zamere.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr sep 06, 2006 7:15 pm

De_Tomaso je napisal/-a:In ja Tomcatter po postih sodeč obstaja velika verjetnost, da boš tudi pri 45tih še vedno brez dobrega okusa glede avtopmobilov. Pa brez zamere.

Jaz mislim enako o vam, vsi mamo drugačen okus pač :D
Po vaši logiki je vsekakor več ljudi brez okusa (tako kot jaz) kot pa obratno. Nič zato :P

Brez zamere
Slika

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man Sr sep 06, 2006 8:07 pm

O okusih je brezveze razpravljat. Men je tud 159 najlepši serijski avto sploh, na zunaj in na znotraj, kar pa ne pomeni da mi kaj drugega ni lepega. Tud novi Audiji so mi zelo lepi (vsaj na zunaj), ampak so si modeli A4-A8 ful preveč podobni med seboj. A3 ima sicer tud isto masko, ampak je vsaj oblika drugačna - podobna stvar kot med Alfo 159 in Brero...

No, Lancie mi osebno niso nikoli bile posebej lepe, in tud tale mi ni (vsaj na slikah), so pa zadnji modeli zelo ekstravagantni in opazni (slednje tud zato ker jih je tako malo na naših cestah). Če si tale model zasluži ime Delta pa res vprašanje, saj je tole čist drug razred kot stara Delta. No, bomo videli, upam da bo dober avto, in da se bo bolje prodajal kot se Lancie do sedaj. Lancia je še vedno eno tistih imen, ob katerega omembi mi začne srce hitreje biti, podobno kot pri Alfi. Sicer bolj na račun stare slave, pa vseeno... Go Lancia!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Če sep 07, 2006 1:07 pm

Dobro, nekumu je všeč Monica Belucci, drugemu Claudia Schiffer.

Ostanimo pri Lancii in konec debat o okusu, prosim.

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Ne sep 10, 2006 2:14 am

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Ne sep 10, 2006 9:46 am

Tomcatter je napisal/-a:
De_Tomaso je napisal/-a:In ja Tomcatter po postih sodeč obstaja velika verjetnost, da boš tudi pri 45tih še vedno brez dobrega okusa glede avtopmobilov. Pa brez zamere.

Jaz mislim enako o vam, vsi mamo drugačen okus pač :D
Po vaši logiki je vsekakor več ljudi brez okusa (tako kot jaz) kot pa obratno. Nič zato :P

Brez zamere

Sva že dva brez okusa :lol:

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po jan 08, 2007 12:33 am

Pa še nekaj skic, kako naj bi izgledala notranjost...

Slika

Že komaj čakam, da jo vidim...

lp, mm

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Pe jul 27, 2007 11:39 pm

Slika
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So jul 28, 2007 9:32 am

k zadnjo sliko pogledam, me kr mal na novejše seate spominja zadek pa tud kr precej podobn Y in Mussi
Slika

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha So jul 28, 2007 9:41 am

Lignage je napisal/-a:Slika
Slika

Temu "buhteljnu" morajo spremenit ime !

"Buhtelj" namreč nima dovolj potenciala v tem, kar lahko trenutno "hiša" ponudi (tehnika, zmogljivosti ... ), da bi dostojno nadomestila legendo. Prostih črk v "njihovi" abecedi pa je še kr nekaj.

Vecina avtomobilskih zanesenjakov ob imenu LANCIA DELTA pomisli na tole legendo. O njenih zmogljivostih v svojem času je škoda izgubljat besed - "buhtelj", skupaj z aktualno "hišno" tehniko bo njena "pomehkužena" verzija oz bleda senca.
Priponke
LANCIA DELTA INTEGRALE.jpg

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Pe okt 26, 2007 10:29 pm

Mojster Miha je napisal/-a:Temu "buhteljnu" morajo spremenit ime !

"Buhtelj" namreč nima dovolj potenciala v tem, kar lahko trenutno "hiša" ponudi (tehnika, zmogljivosti ... ), da bi dostojno nadomestila legendo. Prostih črk v "njihovi" abecedi pa je še kr nekaj.

Vecina avtomobilskih zanesenjakov ob imenu LANCIA DELTA pomisli na tole legendo. O njenih zmogljivostih v svojem času je škoda izgubljat besed - "buhtelj", skupaj z aktualno "hišno" tehniko bo njena "pomehkužena" verzija oz bleda senca.

Še eden poznavalec Lancine zgodovine! Miha, a mogoče poznaš še kakšen drug model iz Lancine preteklosti kot pa Delto integrale :?: Resno sprašujem :?

Obstajala je tudi povsem običajna Delta (1. generacija):

Slika
Slika

Pa še en nasvet zate, Miha... Oglej si novo Toyoto Auris in potem govori o buhteljnu. Ta nova Delta je pa čista eleganca. Komaj čakam da jo vidim na cesti.

Se pa nekaj govori tudi o športni različice nove Lancie Delte integrale za leto 2009, mislim, da je bila celo obljubljena že na samem začetku:

Slika
Slika
Slika
Slika

Dokler nimamo boljših slik, bodo dobre tudi špekulacije Andrea Rosati.
Zadnjič spremenil Lignage, dne Pe okt 26, 2007 10:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Pe okt 26, 2007 10:35 pm

Notranjost... :?:

Slika

...
Slika

žabar
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a žabar Po okt 29, 2007 12:24 pm

Tok napihovanja okol ene lancie se predno je sploh na cestah in se predno so se naredili kaksni reviewi. Spekulirat in pluvat je najlazji.
Dejstvo je da je Lancia v krizi in v krizi je od starih delt naprej. Ce se hoce resit in se vedno obstajati more ponuditi nekaj dost radikalnega in v srednjem razredu ( malih druzinskih avtov po slo). Ce jim uspe z novo "delto" lahko pricakujemo vlozke denarja tudi v druge projekte med njimi tudi sportne. Ce jim pa ne uspe lahko pricakujemo bankrot in poropad.
Tko da za voljo razlicnosti in vecje izbire vsaj jst upam da jim rata. Ce jim bo , smo pa lahko skoraj prepricani da bo tudi kaksen model narejen za sportne navdusence. Vedet pa morate da na sportnosti ne more slonet znamka kot je lancia. sloni se na stevilcnosti prodaje in v sportnem spektru je najmanjsa na katerem koli trgu :)
Mali avtomobili in SUVi so najpopularnejsi te dni zato ni cudno da so naredili tak model :)

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Po okt 29, 2007 12:29 pm

Čeprav delujeo zelo enoprostorsko in SEAT-ovsko, je tale avto privlačen za po***dit

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po okt 29, 2007 5:41 pm

Slika

8)

Uporabniški avatar
slobender
Novinec

Napisal/-a slobender Po okt 29, 2007 6:46 pm

žabar: Bodi brez skrbi, da Lancia ne bo propadla, vsaj ne dokler je pod okriljem Fiata. ;)
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov