Tomcatter je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Tomcatter, z leti boš pridobil tudi večjo mero okusa, sem prepričan.
![]()
Ka bodo pa pol 45 let stari ljudje za katere ne obstaja lepšega avta kot Audi A6 nardil:P
De_Tomaso je napisal/-a:In ja Tomcatter po postih sodeč obstaja velika verjetnost, da boš tudi pri 45tih še vedno brez dobrega okusa glede avtopmobilov. Pa brez zamere.
Tomcatter je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:In ja Tomcatter po postih sodeč obstaja velika verjetnost, da boš tudi pri 45tih še vedno brez dobrega okusa glede avtopmobilov. Pa brez zamere.
Jaz mislim enako o vam, vsi mamo drugačen okus pač
Po vaši logiki je vsekakor več ljudi brez okusa (tako kot jaz) kot pa obratno. Nič zato :P
Brez zamere
Lignage je napisal/-a:
Mojster Miha je napisal/-a:Temu "buhteljnu" morajo spremenit ime !
"Buhtelj" namreč nima dovolj potenciala v tem, kar lahko trenutno "hiša" ponudi (tehnika, zmogljivosti ... ), da bi dostojno nadomestila legendo. Prostih črk v "njihovi" abecedi pa je še kr nekaj.
Vecina avtomobilskih zanesenjakov ob imenu LANCIA DELTA pomisli na tole legendo. O njenih zmogljivostih v svojem času je škoda izgubljat besed - "buhtelj", skupaj z aktualno "hišno" tehniko bo njena "pomehkužena" verzija oz bleda senca.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov