aerial je napisal/-a:a električni pomik prednjih stekel bo pa kr serijsko?
zany je napisal/-a:Beetle R ;
rokson je napisal/-a:Prejšnji model mi nekako ni potegnil, ampak tale novi, še posebej različica "R" je pa prav hud"vazica" za rožico, serijsko?
Tufy je napisal/-a:Dizelski motor bo imel 5-stopenjski ročni menjalnik? To bo užitek v vožnji na avtocesti...
Tattoo- je napisal/-a:Tufy je napisal/-a:Dizelski motor bo imel 5-stopenjski ročni menjalnik? To bo užitek v vožnji na avtocesti...
Spet nekdo, ki misli, da je pojedel vso pamet sveta?!![]()
Glede na to, da je v Golfu enaka kombinacija motorja in menjalnika (1.6 TDI + 5-stopenjski ročni menjalnik) in se motor pri 130 km/h vrti pri samo 2400 vrt/min je število prestav zadnja stvar, ki jo lahko grajaš pri avtocestni vožnji...
maniaxxx je napisal/-a:off topic, koliko je pa poraba pri taki hitrosti s tem motorjem pri golfu.
Tattoo- je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:off topic, koliko je pa poraba pri taki hitrosti s tem motorjem pri golfu.
Prilepim jutri fotko!
Saj bi tudi jaz samo napisal, če bi vedel...pa ne vem, ker nikoli nimam BC nastavljeno na porabo!King1 je napisal/-a:Sej bi ti verjeli na besedo.![]()
Ni treba slike limat sam zato.
![]()
![]()
lp
Tattoo- je napisal/-a:Saj bi tudi jaz samo napisal, če bi vedel...pa ne vem, ker nikoli nimam BC nastavljeno na porabo!King1 je napisal/-a:Sej bi ti verjeli na besedo.![]()
Ni treba slike limat sam zato.
![]()
![]()
lp
maniaxxx je napisal/-a:koliko je pa poraba pri taki hitrosti s tem motorjem pri golfu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov