Caby je napisal/-a:prednje luči so grše, s tisti srebrnim prostorom dnevnih luči v notranjem kotu so jih samo optično pomanjšali, da izgledajo premajhne za na tako "velikansko" masko.
spektr je napisal/-a:Matr še zdej ji ne privoščijo enega pof***** displeja..konkretnega. Ne pa to, da ne moreš hkrati videt zunanje temperature pa urerecimo
207sport je napisal/-a:spektr je napisal/-a:Matr še zdej ji ne privoščijo enega pof***** displeja..konkretnega. Ne pa to, da ne moreš hkrati videt zunanje temperature pa ure recimo
2x...mene tud to najbol mot...isti problem so mel Qashqai, ki so jo z drugo generacijo odpravl
spektr je napisal/-a:207sport je napisal/-a:spektr je napisal/-a:Matr še zdej ji ne privoščijo enega pof***** displeja..konkretnega. Ne pa to, da ne moreš hkrati videt zunanje temperature pa ure recimo
2x...mene tud to najbol mot...isti problem so mel Qashqai, ki so jo z drugo generacijo odpravl
Pa recimo, kak elektronski prikazovalnik nivoja olja.
spektr je napisal/-a:207sport je napisal/-a:spektr je napisal/-a:Matr še zdej ji ne privoščijo enega pof***** displeja..konkretnega. Ne pa to, da ne moreš hkrati videt zunanje temperature pa ure recimo
Pa recimo, kak elektronski prikazovalnik nivoja olja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost