Ne da se mi replicirat na vsa mnenja v tej temi, kakor tudi večina ne bo delila mnenja, ki ga bom napisal sedaj. Pa ga bom zaradi sebe vseeno napisal.
Ekskluzivnost, indivudualnost in ostale bla bla v tej temi me spravljajo v smeh. Črn 530D opremljen z 1000 in 1 stvarjo po okusu lastniga bo na prvem semaforju vedno
le še ena 5tka pa čeprav za tistega, ki sedi noter povsem individualna.
Če pa sedi v QPju, pa čeprav enakem kot 90% ki jih pride iz traka, pa je to izjava lastnika o njem samem. In skoraj enako velja za Thesis. In na koncu itak šteje samo kaj ima kdo v glavi, ko vozi te avtomobile.
Sam moram rečt, da to od blizu gledam in vidim, kako to nekateri razumejo in kako nekateri ne bodo nikoli. Služben avto, ki stoji na dvorišču je S430. Vikend avto, ki je v garaži pa je AR 147 GTA kompresor, ki je zelo hitro nasledila 911. Zakaj. Ker naj bo 911 še tako invidualno opremljena, ima že vsak drug uspešen manager v sloveniji S klaso za čez teden in 911 za čez vikend. Če pa imaš 147 za vikend pa magari je 2X slabša ali boljša od 911 pa je to izjava o samem lastniku. In sicer, da si upa biti izven črede. Da ni čredna ovca in zna mislit po svoje. Spet pa je tako, da nekateri to razumejo takoj, nekateri pa ne bodo nikoli razumeli.
Barva usnja in sijaj armature še ne zagotovita izstopanja iz črede, pa če sta še tako individualna.

Pogum izbirati drugače pa.
Da sam ne vozim serije 5, ker jih je kot listja in trave, verjetno ne rabim pripisat ne.
Sicer pa je pri vseh stvareh v življenju enako. Ljudje smo v večini čredne živali. In če je Agatha Cristie najbolj brana, potem bo že dobra za brat in jo bomo še mi brali. Audi vsi pravijo da je super duper, bomo pa še mi kupili.

Malraux, Kaminski, Lermontov in podobni pa so itak samo za čudake, množice pa nikoli ne slišijo za njih. Tako je in tako bo. Žalost pa je, da bo morda takšen svet in tisti, ki smo drugačni ostalih, ostal nekoč brez tako drugačnih stvari kot so C6, Thesis, 166, Vel Satis in ostalega, kar je za nas čudake.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.