metallic je napisal/-a:Bočna linija je zelo podobna laguni se mi zdi, spremenjen je sam sprednji del in zadnji del, tut notranjost pri sm5 je praktično identična kot pri laguni. Tko da to je dejansko laguna limo, kot je fluence megane limo. U glavnem katastrofa.
Lignage je napisal/-a:Dajte no že popravit naslov teme... prosim...
lizard je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:Dajte no že popravit naslov teme... prosim...
Lahko samo dopišejo: Da. Ker tole azijsko dizajnersko čudo nima veze z Renault limuzinami. Pa tudi oprema očitno ne bo na nivoju. Masaža samo na voznikovem sedežu? a nima že C5 tudi na sovoznikovem, pa je klaso nižji? Da ne omenjam, da je Thesis imel masažo, prezračevanje, gretje, adaptivno fukncijo na vseh sedežih in to pred 9-imi leti, S-klasa pa verjento še nekaj let prej. Pa takih stvari se bo verjento med opremo našlo še precej. To je samo dokaz, da avto ni na nivoju evropskih sodobnih limuzin, ampa korejskih (pa ne mislim nič slabega glede korejskih liumuzin, da ne bo kdo užaljen). Strašno. Ne vem kaj to sploh dajejo na trg.
Sem pa ene par tednov nazaj nekje bežno zasledil, mislim, da na neki francoski spletni strani, kjer je en vodja ne vem česa pri Renaultu (kar pomeni, da je potemtakem informacija kar uradna) rekel, da ta Latitude VMES MED LAGUNO IN UPOKOJENIM VEL SATISOM, tako da Lignage, mi je prav žal vendar pa no can do man glede spreminjanja naslova teme.
Lignage je napisal/-a:
Vmes gor ali dol, avto je dolg 490 cm in je 2cm krajši od novega Audija A6. Če se pri Renaultu še tako trudijo to zanikat, so naredili prav to. Z Latitudom so hočeš ali nočeš zamenjali VelSatisa
Zamenjavo so pa pač naredili na tak način, kot se jim je to najbolj izplačalo. Tudi z razlogom, da bo na trgih, kjer se tovrstni avti še zmeraj prodajajo, imel dovolj ugodno ceno. Povsem logično, ane?
Pri nas ga naj bi začei prodajati naslednje leto marca in naj bi v osnovni izvedbi z 2.0 bencinskim motorjem stal 21.900 eur.
Zdaj naj pa nekdo končno že spremeni naslov teme v 2009 Renault Latitude! Hvala.
Lignage je napisal/-a:Sem pa ene par tednov nazaj nekje bežno zasledil, mislim, da na neki francoski spletni strani, kjer je en vodja ne vem česa pri Renaultu (kar pomeni, da je potemtakem informacija kar uradna) rekel, da ta Latitude VMES MED LAGUNO IN UPOKOJENIM VEL SATISOM, tako da Lignage, mi je prav žal vendar pa no can do man glede spreminjanja naslova teme.
Vmes gor ali dol, avto je dolg 490 cm in je 2cm krajši od novega Audija A6. Če se pri Renaultu še tako trudijo to zanikat, so naredili prav to. Z Latitudom so hočeš ali nočeš zamenjali VelSatisa
Lignage je napisal/-a: Ampak vseeno boljše kot nič, če še lahko računajo na dobro ali zadovoljivo prodajo vsaj na nekaterih trgih.
Im Januar 2011 ist der Oberklasse-Vertreter zu haben – und zwar nur bei 50 ausgewählten deutschen Händlern. Und vorerst nur als Leasing-Fahrzeug, kaufen können Interessenten ihn nicht.
Baje marca za 21.900€FLINK je napisal/-a:Pride to v prodajo v Sloveniji ali ne?
Ker se mi zdi, da gre za najviski rang renault avtomobila in sploh ni nic oglasevanja o prihodu ali karkoli....cudno![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov