Lp
mihaing je napisal/-a:Samo se res vidi kdo od vas je ljubosumen ker vozite nemški ali francoski avto, in ugotavljate da značka vseeno ni vse. Hyundai in Kia premagujeta velike ovire evopejskih glav.
Dobro da samo hyundai "kopira", ko pa VW, Škoda, Audi, Seat ali peugeot, citroen in podobno PA RESNIČNO NIMAJO NIČESAR ENAKEGA ALI SKOPIRANEGA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nekateri imate debilne izjave, še več pa jih potrebuje optika.
P.S. aja in po vašem naj žaromete in žmigavce dajo na streho da za vas nebo kopija???
himi je napisal/-a:Tkole na prvi pogled je avto izredno lep. Tudi, kar se motorizacije tiče, vsaj na papirju izgleda eden boljših avtomobilov.
Me pa motita dve stvari in sicer, "nožna" ročna zavora - Hyundai, obstajajo že drugačne bolj sodobne rešitve, kot npr avtomatska ročna zavora, ki jo imajo vsi po vrsti, od Renaulta, VW ja.... Če pa že mora bit old-school ročna, je pa bolje da je postavljena med sedeži - tako izgleda nekoliko bolj evropsko.
Drugo kar mi ni všeč, je pa krom, ki poteka pod stranskimi šipami in se zajeda v "havbo"
BlazR je napisal/-a:To, da je pa ročna neevropska je pa tudi opravičljivo glede na to, da je to izvedba za korejski ali japonski trg-pisave ne ločm lih. Lahko torj, da bojo poleg tega, da bojo sonato preimenoval v i40, za evropo nrdil tut še kšno mjhno spremembo.
himi je napisal/-a:Je ta GDI zaradi sodelovanja z MItsubishijem?
Ni, vsi Hyundaijevi motorji so plod lastnega razvoja in znanja.
himi je napisal/-a:Malo sem brskal po netu, če se kje že najdejo kake predelave nove Sonate. Ker je nova Sonata že naprodaj v Južni Koreji, kjer baje podira prodajne rekorde, sem šel malo čekirat korejske spletne strani in našel tole zadevo.
Sicer čist u izi tuning, malo nižanja in druge felge, pa zgleda res ubijalsko!! Kako se vam zdi?
Slike:
Pa še ena serijska Sonata:
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov