xandrej je napisal/-a:... s helokitty sprednjim delom...
carloabarth je napisal/-a:Me je pa kul, vsaj ne deluje tako kičasto kot s prejšnjo BBQ masko.Kar se tiče pa luči, ki se odpirajo oz. so skrite, to so prerasli že vsi od porša do ferrarija, še mazda jih ne uporablja. Samo ena stvar več, ki se lahko pokvari.
RENO911 je napisal/-a:Gre za facelift, ne pa novega 300C. Druge luči pa maska malo spremenjena z drugimi lučmi še ni nov avto. Sploh pa v čem bi sploh bil point kupit ta avto, če imamo svoje neprimerno boljše. So mogoče cenejši? Nov mi zgleda za max. 18k, vprašanje če je v ZDA 25k$ (rang naš megan), tu pa se piše kot da gre za avto ranga 80k€ oz 110k$.
cruiser1 je napisal/-a:Se kar strinjam s tabo! 300c bi si zaslužil boljše oblikovanje in detajle. Tale izmišljeni koncept, ki spominja na chryslerje iz 80'tih bi bil lahko dobra osnova za novi model oziroma facelift.
~toMmy~ je napisal/-a:Nažalost zadnja leta večina ameriških avtomobilov deluje vse bolj ceneno.
CHAN je napisal/-a:( http://www.mojavto.net/novice/novica-212.html )
cruiser1 je napisal/-a:Dodge magnum, PICK UP???Bumbarji
CHAN je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Dodge magnum, PICK UP???Bumbarji
Vem ja, sem takoj opazil v članku![]()
Ko bi novinarji vsaj malo pogooglali prej...( http://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_Magnum ), viden tudi v marsikaterem Hollywoodskem filmu / nadaljevanki,... ( http://www.imcdb.org/vehicles_make-Dodg ... agnum.html ).
carloabarth je napisal/-a:Sedaj deluje avto veliko bolj evropsko in pa če ga postaviš ob bok svetim nemškim kravam nekako enakovredno.
cruiser1 je napisal/-a:carloabarth je napisal/-a:Sedaj deluje avto veliko bolj evropsko in pa če ga postaviš ob bok svetim nemškim kravam nekako enakovredno.
Ravno zaradi tega je dolgočasen, brezvezen, mevžast.
carloabarth je napisal/-a:Ja američani počasi dojemajo, da njihov trg ne zadostuje za kakšne hude prodajne številke, zaradi tega so avtomobili vse bolj podobni evropskim.
carloabarth je napisal/-a:Sedaj deluje avto veliko bolj uglajeno in ne kičasto, je pa res, da bo potrebno za značko lanče narediti še marsikaj na obliki in pa sami kvaliteti materialov v notranjosti. Sedaj deluje avto veliko bolj evropsko in pa če ga postaviš ob bok svetim nemškim kravam nekako enakovredno.
carloabarth je napisal/-a:Ja američani počasi dojemajo, da njihov trg ne zadostuje za kakšne hude prodajne številke, zaradi tega so avtomobili vse bolj podobni evropskim.
lizard je napisal/-a:No Crusier če si pa zdaj napisal, da so kupci Lancie povprečni evropejci si pa ustrelil eno lepo cvetko. Jaz bi rekel da je Lancia Thesis ene 100-krat bolj posebna kot katerikoli Chrysler 300C, pa sploh ne pretiravam. Za tiste ki ne bodo razbrali - to pomeni, da je tudi 300C zelo poseben, saj je Thesis še vedno ene 1000-krat bolj poseben kot kakšen nemški konkurent. Vsaj če sodimo po prodajnih cifrah :P.
Se pa dogaja to kar sem predpostavil. Novi 300C ni všeč ljubiteljem Chryslerja, ljubitelji Lancie pa ga ne bodo niti povohali. Že stotič, te dve znamki ne moreš mešat med sabo, platforme si lahko delijo, rebagde-at ene kot druge pa ne moreš, ker sta znamki absolutno preveč različni. Upam res, da Lancia propade, pa naj se to sliši še kako grdo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov