Drocky je napisal/-a:speadfreek, ne se sekirat, zgleda je v našem kocu v luftu nekaj, da majo avti višjo porabo
pa grem stavit, da je na tem vašem ceedu CE tablica, pol pa veš kolk je ura
se pa da s cijazenjem porabo res na nizko spravit, ampak pol je vlak cenejša izbira.
Tale novi ceed se mi pa še manj dopade kot stari. Če bi masko dali v barvo avta bi blo mogoče boljše
sašo5 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:lej gosic, brat ma isto tako kio pa ma porabo 6.4 povprecno.....
saj "goskič" ma tud porabo 6,4, samo on v kontra bere, pa mu "pride" 4,6 :P
Gosic je napisal/-a:Kako malo je potrebno da so otroci srečni. Če sta vidva pač lesena in vama poraba goriva ni važna potem se ne čudim. Komur pa je važna, pa bo že znal vozit dizla, če ga je kupil STRIKTNO samo zaradi manjše porabe goriva. Ker je moje vozilo znamka Kia, še ne pomeni da tak dosežek ni možen. Seveda pa bom požel oz sem ga že verjetno tudi pri samih moderatorjih, ki so razni fani ala seat,vw,bmw itd kup posmehovanja. Dokler si nerazjasnite pojmov glede značkarstva, ki je prevzelo in še vedno prevzema marsikatero Balkansko mišlenje, marsikateri tukaj je močan zaveden Slovenec, marsikdo je bil skin v mladosti in point tega je da mišlenje in obnašanje je pa isto in tega se nemorte znebit. Kar se tiče porabe, je odstopanja računsko za okoli 2dl/100km. Glede vožnje pa, dizel se ni nikoli še enako vozil kot bencinar in očitno vidva tega nedojameta. Moja vožnja se vedno začne z ogrevanjem do delovne, torej do max 1900rpm/min. Po avtocesti, ker imam krajše relacije se peljem 90-100, poraba je od 4.0-4.8. relacije pa za v Ljubljano imam klanec navzdol, za nazaj klanec na vzgor, tako da se to nekako izniči. Če imam daljše vožnje po avtocesti, pa se nevozim skos 100km/h, da nebo kdo začuden. Na vsake toliko časa ga stisnem do 4000rpm/min. Glede na finančno stanje in problemi, take kot jih ima verjetno vsak v živlenju,take ali drugačne se lih igrati z svojim vozilom nemorem, ker si tega enostavno nemorm privoščit. In seveda sedaj pa naj pade še nekaj smešnih, da se bomo skupaj smejali, kako Kia računalnik dela v kontra. In tudi ura v Kia avtomobilih dela kontra in sicer : 00.00, 23.59, 23.30, 22.00......tako da je vedno pravi čas.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost