Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage So okt 14, 2006 11:03 pm

Meni se pa Roomster ne zdi nevem kako predrag ob upoštevanju tega, da je avto ravno prišel na trg.

Se pa te oblike novih Škod (Roomster, nova Fabia) zdijo precej uspešnejše od Seatovih.

lp, mm

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE So okt 14, 2006 11:19 pm

Pa da cehi naredijo iz tega en konkurencen WRC dirkalnik
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Sr nov 01, 2006 3:37 pm

Čehi so na avtocesti ujeli zamaskirane nove Fabie na testni vožnji:
http://www.moj-album.com/slike/4219952/ ... pakD7g.jpg
http://www.moj-album.com/slike/4219952/ ... xBx07F.jpg
http://www.moj-album.com/slike/4219952/ ... V7zC.v.jpg

Zadaj zelo spominja na Suzuki Swift.
Bočna linija je bolj kot ne škatlasta, itak pa od Škode ne moremo pričakovati kakšne avantgardne oblike.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Po nov 06, 2006 6:11 pm

Evo špijonke.. avto je skoraj razkrit

VEČ SLIK
Slika

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Po nov 06, 2006 6:14 pm

Prišla pa naj bi v treh izvedbah
Priponke
skoda hatch.jpg
kot hatch
skoda sedan.jpg
kot limuzina
skoda karavan.jpg
kot karavan
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če nov 09, 2006 1:24 pm

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če nov 09, 2006 3:36 pm

V bistvu prihaja v štirih izvedbah, ena je že zunaj: Roomster.

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man Če nov 09, 2006 5:52 pm

Uh, grdo :jao: Vsaj za moj okus. Prvi konec, ki Roomsterju kar paše, tule zgleda čist out, zadek pa mi je eden najgrših kar sem jih do sedaj videl. No, sicer bo mogoče brez kamuflaže boljše, ampak kaj ful se IMO ne bo spremenila, saj je skoraj odkrita. Upam da preprosto ni fotogenična in mi bo v živo lepša...

No, svetla točka je notranjost, ki mi je zelo všečna. Vsaj če bo taka kot na videu.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če nov 16, 2006 4:30 pm

čista kopija swifta z roomesterjevim sprednjim delom
Slika

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Če nov 16, 2006 4:36 pm

Kaj je pa to neka angleška izvedba? No ja, saj smo tudi testnega Roomsterja videli z volanom na desni...

Je res dokaj Swiftu podobna... Čeprav vprašanje koliko časa je bila ta oblika dokončno določena... No ja, sicer si je veliko avtomobilov tega razreda med seboj zelo podobnih od strani in zadaj, Swift je pač do sedej malce izstopal.

LP,
Oskar
Slika

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Če nov 16, 2006 8:46 pm

IcEm4n je napisal/-a:čista kopija swifta z roomesterjevim sprednjim delom

a to je slabo..
men ne :!:

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Če nov 16, 2006 8:58 pm

Lepa je.
Koga briga če ogroža konkurente znotraj koncerna.... konc koncev je tudi VW bolje če kdo kupi fabio namesto swifta, če polota noče.

PS: ne vidim kako je podobna swiftu, na špijonkah so luči res ble podobne tuki pa podobnosti ne vidim
Slika

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Če nov 16, 2006 9:04 pm

Nvm.
Je podobnost zadaj ja
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Po nov 27, 2006 12:50 pm

Roomster Scout - uradne fotke
seveda je samo šminka - pogon samo spredaj

gugl prevod iz šp v an
Soanish Autoblog je napisal/-a:Official: Skoda Roomster Scout

Published Nov 27, 2006, 4:49 A.M. ET by Enrique Garci'a
Although already we had advanced in Autoblog in Spanish thanks to images spies, that the Roomster could have a Scout version, we did not know if one were a model that goes to arrive at the street. Now Skoda removes from doubts presenting/displaying the version to us more off-road of this peculiar monovolume.

Only available on front traction, the second model of the Scout family counts on plastic moldings and a on-high body that differentiates it from the rest of range, as well as protective for the low ones.

All the Roomster Scout has alloy rims of 16 inches, although optionally they will be possible to be acquired with one more inch. The color detail silver of paragolpes back along with the one that is in charge to ensachar the body minimumly is already characteristic basic of the Scout models.

Another important detail in this model will be the panoramic ceiling as well as the tinted crystals. The inner upholstery is similar to the one of the Octavia Scout whereas the sapicadero can be chosen with the Onyx/Onyx combination or in Onyx/Congregation depending on the outer color.

As far as the mechanical ones, it will be offered with the following motors:

* 1.4i 16v 85 CV
* 1.6i 16v 105 CV
* 1.6i 16v 105 CV Tiptronic
* 1,4 TDI 80 CV
* 1,9 TDI 105 CV

At the beginning of the month of December, Skoda will present/display east model in the Halls the Automobile that will take place in Essen and Bologna. Then, it is probable that we pruned to increase the information.

Slika
Slika

Uporabniški avatar
zx14
Nov uporabnik

Napisal/-a zx14 Po nov 27, 2006 1:02 pm

Manfred01 je napisal/-a:
škoda je napisal/-a:Ja notranjost pri roomsterju pa je tudi lepa.Ima veliko predalčkov. Najboljše je da ima pri sovozniku celo dva predala za razne stvari. Eden se odpira na gor eden pa na dol. No tega nism vidu še pr nobenem avtu.

Novi Yaris !!

Tako je imela narejena tudi Xsara , če je imela samo voznikov airbag. V primeru sovoznikovega airbaga pa je le-ta nadomestil zgornji predal.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Po nov 27, 2006 1:06 pm

BX tudi - začetek osemdesetih

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Po nov 27, 2006 7:18 pm

esem je napisal/-a:gugl prevod iz šp v an
Soanish Autoblog je napisal/-a:Official: Skoda Roomster Scout

All the Roomster Scout has alloy rims of 16 inches, although optionally they will be possible to be acquired with one more inch.
At the beginning of the month of December, Skoda will present/display east model in the Halls the Automobile that will take place in Essen and Bologna.

LOL. Se prav nasmejim pri teh računalniških prevodih. Uradni angleški press release iz Global Auto Index:
Skoda Auto is introducing the Roomster Scout, a brand new version of its compact MPV. After the premiere of the Octavia Scout at the Paris Motor Show, the Roomster Scout is a second vehicle of the Scout family, a design line that adds distinct off-road elements to passenger vehicles.

Compared with the basic version, the Roomster Scout is mainly different in terms of new design elements and larger outer dimensions (4,219 mm x 1,695 mm x 1,650 mm). . Just like the basic version, the Roomster Scout is a front-wheel drive vehicle.

The Roomster Scout comes with 16" alloy wheels in the standard package, 17" wheels are available as an optional equipment item. Developed exclusively for this particular model, the design of the Scout wheel is very distinct. In general, the Scout packet gives the Roomster a modern, leisure-time image. The side covers and the silver part of the rear bumper are items that have already become characteristic of the Scout line.

The SunSet system in the tailgate, rear side windows and the rear windows (dark tinted glass in the standard package) makes the vehicle's exterior even more attractive. The dashboard comes in the Onyx/Onyx and Onyx/Silver versions, the seat upholstery material is identical with that in the Octavia Scout.

Two four-cylinder petrol engines are available – 1.4 16V/63 kW and 1.6 16V/77 kW. Customers preferring TDI engines can choose between the three-cylinder 1.4 TDI PD/59 kW and the four-cylinder 1.9 TDI PD/77 kW. All of the engines come with five-speed manual transmissions, the 1.6 16V/77 kW version is also available with the Tiptronic six-speed automatic transmission system.

The Roomster Scout is going to have a world premiere at the Essen and Bologna motor shows in early December. The market launch is planned for March 2007.

Drugače je meni osebno (sodeč po fotografijah) še grši od običajnega Roomsterja. Tile plastični dodaki so na videz prav ceneni. In zadnji odbijač izgleda, kot da je enostavno polakiran črno.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po nov 27, 2006 8:34 pm

men je pa roomster kr hud avto, sam more bit mau zrihtan..pol je pa svinjsko drag :cry:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Po nov 27, 2006 9:53 pm

Roomster je meni sicer zelo zanimiv avto, vendar je precej manjši od Berlingota ali Kangooja sem opazil.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov